English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Najjače je kad nešto zovu var, a imaju jedan kadar kamere.
Znači ne može sa sigurnošću vidjeti ruku, ali jbg, on će baciti grah.

Znači ne može sa sigurnošću vidjeti ruku, ali jbg, on će baciti grah.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nikad ovaj City srece nece imati protiv Tottenhama
Al kako ovaj City igra savrsen fudbal, ovo je milina gledati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- invincible1921
- Kontakt:
Nevjerovatno koli su im peh ljudi...zadnje tri tekme tj 2 i ovo poluvrijeme 58:8 sutevi za city 5:2 golovi za spurse
Danas 10city a spursi citav 1
Danas 10city a spursi citav 1

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 21 nov 2020, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Mahrez u ofanzivi sve živo us.ere. Ima barem 3 poteza viška kod svakog posjeda.
Cancelo dosta dobar u zadnjim tekmama, a City ovdje zaslužuje puno više od ovoga.
Cancelo dosta dobar u zadnjim tekmama, a City ovdje zaslužuje puno više od ovoga.
Vjerovatno najjbolje poluvrijeme Citya ove sezone.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Nisu poštene prilike stvorili.invincible1921 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:11Nevjerovatno koli su im peh ljudi...zadnje tri tekme tj 2 i ovo poluvrijeme 58:8 sutevi za city 5:2 golovi za spurse
Danas 10city a spursi citav 1![]()
Ovaj lijevi bek spursa je mašina.
Imali su 3 u okvir i 2 pored, a osim poništenog gola ne pamtim da je Lloris imao ikakvu ozbiljnu intervenciju.invincible1921 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:11Nevjerovatno koli su im peh ljudi...zadnje tri tekme tj 2 i ovo poluvrijeme 58:8 sutevi za city 5:2 golovi za spurse
Danas 10city a spursi citav 1![]()
Cancelo je dobar duže vrijeme, još unazad par mjeseci i onog meča za repku kada je sam demolirao Hrvatsku. Generalno ga Pep koristi lijevo što mu nije jača strana.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 nov 2020, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Igrači Spursa nisu ukupno proveli više od 5 minuta na polovini Citya, to sve govori. Ali koliko je Mahrez grohnuo, užas
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Chapman1886
- Kontakt:
Jose im dao loptu a ovi ne znaju sta ce s njom
Potpuna kontrola utakmice Spursa
Potpuna kontrola utakmice Spursa
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Jes jozo zatvorio pepa.... oni okolo zuje al nema meda tu.... a jozi to odgovara, jos jedna kontra u drugom i to je to, bravo jozune.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- invincible1921
- Kontakt:
samo te pratim

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Chapman1886
- Kontakt:
defitnivno, zabij gol,daj im loptu nek se pep samozadovoljava brojem dodavanja ko ih hebe.uriniranje jozuna prvih 45 min po ćelavoj tintari.
Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:
City - Spurs 1. pol. "Jalova dominacija kaznjena skolskom akcijom. Bravo Bijeli
Jos jedno blijedo i puno puta vidjeno poluvrijeme u kojem City pokusava organizovati napad protiv ppostavljene odbrane i veznog reda. Premalo igraca u ofanzivi sto pravi lagane zalogaje za fizicki dominantnu odbranu Mourinha. Ko fali u City-u? Fale bekovi naprijed a napadaci unutra. U situaciji kada Mahrez prima loptu na aut liniji, Walker ili nije tu ili tek dolazi. Jesus je sam u sredini a od njega 20-30m stoji Ferran. Bez agresivnosti i brzine.
Gol Spursa je skolska akcija. Cancelo je klizecim mogao blokirati udarac jer je i stigao Sona. Odlucio se za zenstveno podizanje noge, onako kako mi to radimo kad igramo na betonu.
Go je opravdano ponisten. Jesus je igrao rukom. Ostaje ruzno sjecanje u kojem je Tottenham na isti nacin prosao dalje u CL, Poketino stekao kredite a Klopp osvojio Ligu prvaka.
Nadam se da ce drugo poluvrijeme biti bolje, City konkretniji a Pep da ne saceka 75. minut da napravi promjenu.
Jos jedno blijedo i puno puta vidjeno poluvrijeme u kojem City pokusava organizovati napad protiv ppostavljene odbrane i veznog reda. Premalo igraca u ofanzivi sto pravi lagane zalogaje za fizicki dominantnu odbranu Mourinha. Ko fali u City-u? Fale bekovi naprijed a napadaci unutra. U situaciji kada Mahrez prima loptu na aut liniji, Walker ili nije tu ili tek dolazi. Jesus je sam u sredini a od njega 20-30m stoji Ferran. Bez agresivnosti i brzine.
Gol Spursa je skolska akcija. Cancelo je klizecim mogao blokirati udarac jer je i stigao Sona. Odlucio se za zenstveno podizanje noge, onako kako mi to radimo kad igramo na betonu.
Go je opravdano ponisten. Jesus je igrao rukom. Ostaje ruzno sjecanje u kojem je Tottenham na isti nacin prosao dalje u CL, Poketino stekao kredite a Klopp osvojio Ligu prvaka.
Nadam se da ce drugo poluvrijeme biti bolje, City konkretniji a Pep da ne saceka 75. minut da napravi promjenu.
4-IN-A-ROW