Btw. Gdje su stvarno navijači, nigdje nikoga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Dobro dosao.Ja se nenadam,nego sam siguran da cemo se lijepo druzitiCules je napisao/la:Cao svima,ja sam ovde novi...Naravno veliki sam navijac Barce...Mozda me neko odavde zna bio sam na EN jako popolaran Chips...nadam se dace mo se lijepo druzit.
Afellay je sjajan igrač, koji će se tek dobro razvijati u Barceloni sa odličnim suigračima. Sjajan posao je urađen, dovođenjem Ibrahima za samo 3 miliona.Sexmachineboy je napisao/la:Aaaa Mascherano bolji tehničar od ovg Afelaya![]()
Btw. Gdje su stvarno navijači, nigdje nikoga
Svaka mu cast na ovome...adnan_nanda je napisao/la:Momak na potpisivanje ugovora stigao sa majkom, vec mi se lik svidja.
jel hsRomariooo je napisao/la:Mashala, mashala
Evo na kablovskoj ubacili kanal arenasport 1, i koliko vidim imaju prenose spanske lige i emisije o ligi, imaju i reprize. Napokon, pun mi je k.... bio streamova
Arenasport 1 nema direktne prenose Spanske Lige. Samo snimke i preglede kola.Romariooo je napisao/la:Mashala, mashala
Evo na kablovskoj ubacili kanal arenasport 1, i koliko vidim imaju prenose spanske lige i emisije o ligi, imaju i reprize. Napokon, pun mi je k.... bio streamova
...DOBRO DOSAO...Cules je napisao/la:Cao svima,ja sam ovde novi...Naravno veliki sam navijac Barce...Mozda me neko odavde zna bio sam na EN jako popolaran Chips...nadam se dace mo se lijepo druzit.
Svaka cast,nadam se da ce imati solidnu minutazu,na ovoj prezentacijiadnan_nanda je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.