English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ovdje mogu samo delinjo i paja ozbiljno misliti da Tottenhem nesto kontrolise
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- invincible1921
- Kontakt:
e gospodara mi cuj spursi nesto kontrolisu sa jedinm sutem i 30posto posjeda
dva put vidjeli ederosna sa normalne udaljenosti

=\_1921_/=
Pa ni City nije nesto napravio vala.invincible1921 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:45e gospodara mi cuj spursi nesto kontrolisu sa jedinm sutem i 30posto posjedadva put vidjeli ederosna sa normalne udaljenosti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- invincible1921
- Kontakt:
pa dobro al smijesno rec da kontrolises valjda to znaci da imas situaciju pod kontrolom...ja nwsto ne znam da je bunker imati stvar pod kontrolomharden je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:47Pa ni City nije nesto napravio vala.invincible1921 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:45e gospodara mi cuj spursi nesto kontrolisu sa jedinm sutem i 30posto posjedadva put vidjeli ederosna sa normalne udaljenosti
=\_1921_/=
KDBa ne sluša lopta
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
kad uđe babo Aguero možda i bude nešto
ovaj Jesus je smiješan igrač
ovaj Jesus je smiješan igrač
Pa obzirom da trenutno vode i City ne moze ni polusansu napraviti, moze se reci da kontrolisuinvincible1921 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:48pa dobro al smijesno rec da kontrolises valjda to znaci da imas situaciju pod kontrolom...ja nwsto ne znam da je bunker imati stvar pod kontrolomharden je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:47Pa ni City nije nesto napravio vala.invincible1921 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:45e gospodara mi cuj spursi nesto kontrolisu sa jedinm sutem i 30posto posjedadva put vidjeli ederosna sa normalne udaljenosti

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
popiša se Jozo na Pepuna opet
- wadethegreat
- Kontakt:
Rutinski. Kontra gol bunker kontra gol. Mou klasika strasna tranzicija.
Ćelava ubleha 
Ne podnosim klošara Mourinha, ali ovaj je neviđena prevara. Čak sam ga u jednom periodu u Juventusu želio, nemoj živ bio ti Juventusov mentalitet mijenjati.

Ne podnosim klošara Mourinha, ali ovaj je neviđena prevara. Čak sam ga u jednom periodu u Juventusu želio, nemoj živ bio ti Juventusov mentalitet mijenjati.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 nov 2020, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Imal' posjeda? Pošto koji posto?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mou babo
I ta dominacija da ljudi zuje pred golom a nemaju kome loptu da upute, ne razumijem da još nije napravio izmjenu Jesus-Aguero, ovaj brazilski antitalenat nije u stanju da nosi teret glavnog napadača, a i De Brujne ima još jednu groznu utakmicu gdje ništa nije uradio
Imaju kontrolu standardno, ali kreacije fali. Aguero i Sterling fale. A trebali su i Silvu ostaviti jos jednu godinu.harden je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:47Pa ni City nije nesto napravio vala.invincible1921 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:45e gospodara mi cuj spursi nesto kontrolisu sa jedinm sutem i 30posto posjedadva put vidjeli ederosna sa normalne udaljenosti
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mourinha sam zaboraviotutankamon1905 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 12:53Ancelotti, Nagelsman, Flick, Klopp, Pochettino
Sve si rekao. Samim tim sto su na radaru, a vode male klubove dovoljno je da ih mogu uspoređivat sa Pepom koji je dosad vodio klubove gdje je imao apsolutnu slobodu sto se tice transfer budzeta. Ne mozes me uvjerit da bilo koji trener dođe u jedan City i dobije milione u budzet, da ne bi ostvario iste rezultate. Kad malo pokaze muda i preuzme neku nizu kategoriju klubova e tad mozemo pricatcamparinho je napisao/la: ↑21 nov 2020, 12:45..ali vecina onih bas dobrih su u malim klubovima, kao onaj iz Verone i ne znas sta ce biti sa njim za koju godinu ako dobije priliku u vecem klubu.
Ako moze jos 300 mil za celavog gospodina.
- wadethegreat
- Kontakt:
Eh sljedece sedmice Celzi Koke 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.