FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ali kako Stila od najboljeg igraca postade stetocina za ekipu u pola godine jebote zivot.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Opasno se ti nakomio na Stilica

Covjek donio preokret, izasao i mi primili gol. Daleko da je on problem. Svoje je odradio, a neko drugi nije znao sacuvati to.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Nema analiza strucnjaka, spor, lose pozicioniranje i slicno.LjoZee je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:28Kako mislis niko ne spominje? Mislim da mu se stucalo i u toku i nakon tekme opasno.timpramosavePla je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:24Kosoric je kriv za zadnjih 5 golova i ? Raja ovdje jos nije oprostila Osmankovicu sto je lose procijenio Kajkuta i Ahmetovica,ali ovog uhljupa niko ne spominje. Jer lijep je stori sa Kosketom **** ga.
Umjesto starijih gurati mladje igrace. Mi se tome moramo okrenuti.![]()
I da mu jos jednom **** sve.
Joj sto me naljutise.
Cijelu utakmicu sam bio miran, ali kad ih povalja onaj malac bolje da me sakom neko spucao.
Prokleta ova Sloboda od kad smo ih izbacili. Sjecam se tih kobnih utakmica i uvijrk sa njima.
Ma u odbrani nas zaebo najvise i on i Eric u zadnje dvije to ne moze negirati. Covjek ce i Ikica pokvariti jer ovaj mora i njegovo i svoje pokrivati koliko moze.
To se mi navijači ne trebamo brinuti. Izvolite gospodo nađite model investiranja i na osnovu njega promijenite STATUT.MocMahale444 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 18:44Ako klub kao Zeljeznicar nema ljude koji imaju viziju, znaju znanje i zele se iskreno boriti da ostvare cilj. Cilj je titula/e, stadion, skola fudbala, reklamiranje Zelje kao brenda sirom dunjaluka.Brkooo je napisao/la: ↑21 nov 2020, 18:19Promijenimo statut i ?
Shvatate li da moramo imati sposobne ljude koji ce implementirati taj novi statut? Sposobne ljude koji ce napraviti i stvoriti preduslove za ulazak ljudi sa novcem u klub? Puno posla se mora uraditi, a mislim da mi nemamo dovoljno sposobnih ljudi za tako nesto..
Eh ako nema takvih ljudi onda nas gasi da se gomila ljudi pomiri s cinjenicom da smo propali ko zeton.
Ovi (uprava) sad su jedni od najgorih pa taman da vole Zelju ne znam koliko. Znaci hajde fino mars.
zadovoljnih nema i sta sad treba da navijaci pljuju po Amaru dok ovi laganini i noga preko noge.
NAMA HITNO TREBA SJEDNICA SKUPŠTINE KLUBA!
Ma nisam nego mi je prespor,prekide sve usere samo eto ta statistika ga vadi.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kolikk je Juričić bolji od mrtvog Lendrića sjeb
Pa jarane, vadi ga jer pomocu nje i ti se vadis ili se vadio u nekim utakmicama. On i povrijedjen i van forme ti znaci haos. Danas da je iko normalan u nasoj ekipi tj. odbrani njegov gol bi donio 3 boda.delinjo je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:35Ma nisam nego mi je prespor,prekide sve usere samo eto ta statistika ga vadi.
Subasic se na terenu povlaci ko slina i ne zasluzuje da bude u prvih 11. Sa sadasnjim ponasanjem ne zasluzuje da bude clan naseg kluba. Koliko ja znam Gasal je imao problem sa povredom i zbog toga nije igrao ni za juniore.
Jel se zezas u vezi Osmankovica? Okretan ko doner, uzasno spor i trom stoper koji je sa loptom na vi. To sto je Kosoric uzasno los ne znaci da je Osmankovic neka igracina. I jedan i drugi nisu igraci za klub koji zeli titulu. Ne osvaja se titula ni sa Pavicem, Ramovicem, Blagojevicem, Stevanovicem i slicnim igracima koji ce jednu odigrati dobro pa 2 lose, pa 2 dobro pa 1 lose. Kad diskutujemo o igracima, za titulu trebaju igraci koji ce u kontinuitetu igrati dobro..
Jel se zezas u vezi Osmankovica? Okretan ko doner, uzasno spor i trom stoper koji je sa loptom na vi. To sto je Kosoric uzasno los ne znaci da je Osmankovic neka igracina. I jedan i drugi nisu igraci za klub koji zeli titulu. Ne osvaja se titula ni sa Pavicem, Ramovicem, Blagojevicem, Stevanovicem i slicnim igracima koji ce jednu odigrati dobro pa 2 lose, pa 2 dobro pa 1 lose. Kad diskutujemo o igracima, za titulu trebaju igraci koji ce u kontinuitetu igrati dobro..
Yebanje nasih zivaca

S obzirom da nam je ekipa u krizi rezultata i psihickom down-u Boga pitaj sta ce biti.
Erić - nije kriv za golove, al mogli smo i bez njega danas igrati
Stevanović - nešta uradi dobro, nešta loše, uglavnom uvijek borben, fudbalska inteligencija slabija strana
Ikić - danas loš
Kosorić - nisam siguran da li je on u BL i danas odigrao toliko loše što ne zna ili je nešto drugo u pitanju
Miličević - ofanzivno ima štofa, defanzivno lošiji čak i od Šehića, nema orjentaciju u prostoru
Alispahić - nešto malo na iskustvo al pravi dizelaš
Bojo - prije povrede onako, poslije povrede katastrofa, danas ako zaboravmo asistenciju možda i najlošiji
Štilić - dade gol, ima ranije zasluge pa bolje ovaj put ništa ne pisati o njegovoj igri
Bekrić - daleko najbolji, jedino on lići na ono što nam treba a čovjeku 106 godina
Juričić - u prvom solidan, u drugo poluvrijeme pokazao da može igrati maksimalno 45 minuta.
Mujezinović - u prvom solidan, u drugom uz Boju najpogubljeniji
Veselinović - štaš kad nemaš makar malo bolje
Amar Osim - pošteno bi bilo da ovima u upravi kaže "ja ljudi trenutno vrijedim max.2.500 KM, do daljnjeg smanjite mi platu".
Stevanović - nešta uradi dobro, nešta loše, uglavnom uvijek borben, fudbalska inteligencija slabija strana
Ikić - danas loš
Kosorić - nisam siguran da li je on u BL i danas odigrao toliko loše što ne zna ili je nešto drugo u pitanju
Miličević - ofanzivno ima štofa, defanzivno lošiji čak i od Šehića, nema orjentaciju u prostoru
Alispahić - nešto malo na iskustvo al pravi dizelaš
Bojo - prije povrede onako, poslije povrede katastrofa, danas ako zaboravmo asistenciju možda i najlošiji
Štilić - dade gol, ima ranije zasluge pa bolje ovaj put ništa ne pisati o njegovoj igri
Bekrić - daleko najbolji, jedino on lići na ono što nam treba a čovjeku 106 godina
Juričić - u prvom solidan, u drugo poluvrijeme pokazao da može igrati maksimalno 45 minuta.
Mujezinović - u prvom solidan, u drugom uz Boju najpogubljeniji
Veselinović - štaš kad nemaš makar malo bolje
Amar Osim - pošteno bi bilo da ovima u upravi kaže "ja ljudi trenutno vrijedim max.2.500 KM, do daljnjeg smanjite mi platu".
Ne mogu krilo platiti normalno evo druga godina a ne da se bave tim složenim pravnim i ekonomskim stvarima. Na kraju krajeva skupština se i ne može održati po trenutnim odredbama kriznog štaba.Admir74 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:35To se mi navijači ne trebamo brinuti. Izvolite gospodo nađite model investiranja i na osnovu njega promijenite STATUT.MocMahale444 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 18:44Ako klub kao Zeljeznicar nema ljude koji imaju viziju, znaju znanje i zele se iskreno boriti da ostvare cilj. Cilj je titula/e, stadion, skola fudbala, reklamiranje Zelje kao brenda sirom dunjaluka.Brkooo je napisao/la: ↑21 nov 2020, 18:19
Promijenimo statut i ?
Shvatate li da moramo imati sposobne ljude koji ce implementirati taj novi statut? Sposobne ljude koji ce napraviti i stvoriti preduslove za ulazak ljudi sa novcem u klub? Puno posla se mora uraditi, a mislim da mi nemamo dovoljno sposobnih ljudi za tako nesto..
Eh ako nema takvih ljudi onda nas gasi da se gomila ljudi pomiri s cinjenicom da smo propali ko zeton.
Ovi (uprava) sad su jedni od najgorih pa taman da vole Zelju ne znam koliko. Znaci hajde fino mars.
zadovoljnih nema i sta sad treba da navijaci pljuju po Amaru dok ovi laganini i noga preko noge.
NAMA HITNO TREBA SJEDNICA SKUPŠTINE KLUBA!
Pa moze online nije to neka prevelika nauka preko Zoom-a ili slicnih aplikacija. Ne mora biti u nekom zatvorenom prostoru.
Ma eto i da može tako od ovoga što Admir piše nema ništa. Možda im je i bolje da ne bude skupštine pa da se poslije mogu vaditi na to da ih je korona i tu zajebala.
Pa valjda je red bar jednom godisnje da bude Skupstina. Mada, mislim da jos jedan negativan rezultat i oni ce se sami uhvatiti noge jer je pritisak vec napravljen. A iskreno ako imaju obraza red im je na kraju polusezone makar ponuditi ostavke s obzirom na rezultate.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Amara pregazilo vrijeme al još se pomalo koprca,pomocnike mu pregazilo i duboko zarovilo i ne koprcaju se više.Uprava nam izdahla davno,prikljucili ih na Fadilove respiratore,svjetla im je buducnost.Igracki kadar necu ni spominjati,nisu vrijedni spomenu.Brine me Zeljo.
Loše je ovo danas bilo. Razumijem da nema para al sam siguran da imaju barem duplo više od igrača Slobode. Ako igrači nisu zadovoljni, plate kasne šta god da je razlog onda brate trebaju dati otkaz i nek traže sebi selameta negdje drugo. Ne sumnjam da će ovakve vedete sebi naći nešto bolje. Nek se manu Želje i nek igra samo onaj ko je zadovoljan s onim što mu klub može trenutno dati. A o upravi šta reći. Da su zaposleni u nekoj privatnoj kompaniji davno bi dobili otkaz zbog nesposobnosti da naprave profit kompaniji. Isto važi i za većinu igrača.
Samo Željo!
-
- Kontakt:
Umjesto Osmankovica dovedes Kosorica koji je duplo gori. Ako je duplo neka mjera, nek budu ti skrivljeni golovi, ove sezone je skrivio golova ko Kemo za cijelu karijeru u seniorima. Jednom je partner Bogi i Sipa drugom Ikic.Brkooo je napisao/la: ↑21 nov 2020, 19:39Subasic se na terenu povlaci ko slina i ne zasluzuje da bude u prvih 11. Sa sadasnjim ponasanjem ne zasluzuje da bude clan naseg kluba. Koliko ja znam Gasal je imao problem sa povredom i zbog toga nije igrao ni za juniore.
Dovedes isto Vrhovca, Miletica cija uloga u klubu nikome jos nije poznata. Osiguraci,vezni, stoperi, zbog prekida ne zna se zbog cega uopste igraju i kad igraju. A i dalje se Kosoric drzi.
A govorim ti Osmankovic momak 1/1, poginut ce na terenu nikad nece setati i praviti haos u ekipi kao Kosoric,Bogicevic. Mozda se neko "zajebe" i prodas ga za 100,200k eura.
Sta mladji moze, nas navalja slobodin junior, niko ga nije ozbiljno shvatio. Kao sto je Husejinovic radio sa 17, danas samo moze na neku foru proci.
Zbog tih stvari sam za guranje mladjih, jeftinijih. Naravno u stare ne spada Sadikovic,Krpic.. tu spada Kosoric i co.
Na slican si nacin pljuvao Odovica i ostale, prizivao si Amara. Eh sad ti ni Amar ne valja.
Tako i za igrace, svi oni imaju izrazene mane zato igraju ovdje. Nadji 20 igraca koji se mogu rotirati i igrati sa ozbiljniim pristupom, osvojit ces titulu.