FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
kenan_kapetan
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
pisu mediji, juventus hoce gomeza i benzemu,
real i juventus su se vec dogovorili,
a Gomeza bi kupili, tako da bi bayern ostao bez jos jednog napadaca,
ali to su sve nagađanja
ali to su sve nagađanja
A u tome treba reci najbitnije tj.da je Gaal rekao da se proda Gomez...kenan_kapetan je napisao/la:pisu mediji, juventus hoce gomeza i benzemu,
ali to su sve nagađanja
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
-
kenan_kapetan
- Kontakt:
mislim da bi bilo steta da se gomez proda, van gaal bi trebao biti taj koji treba dobiti otkazvan gall je napisao/la:A u tome treba reci najbitnije tj.da je Gaal rekao da se proda Gomez...kenan_kapetan je napisao/la:pisu mediji, juventus hoce gomeza i benzemu,
ali to su sve nagađanja
ali ipak, ako se gomez proda mozda dodje neki bolji napadac poput dzeke ili benzeme
Ma glupo je uopste razmisljati o tome da prodajes igraca koji redovno sad zabija...dok zabija ne diraj ga...covjek ima trenutno niz kojeg nebi presao nijedan drugi napadac da dodje....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
-
kenan_kapetan
- Kontakt:
kad bi dosli NEUER, LUIZ GUSTAVO, i jedan dobar napadac, gdje bi bayernu bio kraj 
Ma ja bio opet volio da dodju bek i stoper a ostalo sve nek stoji kako jest,tek onda nam nebi bilo krajakenan_kapetan je napisao/la:kad bi dosli NEUER, LUIZ GUSTAVO, i jedan dobar napadac, gdje bi bayernu bio kraj
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- bayern4ever
- Kontakt:
Potpisujem ( Gustavo je vec nasvan gall je napisao/la:Ma ja bio opet volio da dodju bek i stoper a ostalo sve nek stoji kako jest,tek onda nam nebi bilo kraja
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
-
kenan_kapetan
- Kontakt:
ali hoce li doci na ljeto ili sad (gustavo)
Evo nove spekulacije da dajemo Klosea i Contenta za Zaratea i Radu jer se od ranije zna da za njihov interes za Contenta i Klosea....Zaratea bi volio vidjeti kod nas a ovog beka nebi...nije on sigurno nista bolji od Pranjica 
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- bayern4ever
- Kontakt:
Najvjerovatnije na ljeto , ali mozda se nesto i promjeni pa dodje u Januaru nikad se ne zna.kenan_kapetan je napisao/la:ali hoce li doci na ljeto ili sad (gustavo)
Kakav Zarate , pa da nas proglase fasistickim klubomvan gall je napisao/la:Evo nove spekulacije da dajemo Klosea i Contenta za Zaratea i Radu jer se od ranije zna da za njihov interes za Contenta i Klosea....Zaratea bi volio vidjeti kod nas a ovog beka nebi...nije on sigurno nista bolji od Pranjica
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Neka proglase al Zarate je za mene predobar i bio bi pojacanje a slazem se da je drugi kanta a znam da su ovo gluposti al et da se ima sta pisati ovdjebayern4ever je napisao/la:Najvjerovatnije na ljeto , ali mozda se nesto i promjeni pa dodje u Januaru nikad se ne zna.kenan_kapetan je napisao/la:ali hoce li doci na ljeto ili sad (gustavo)Kakav Zarate , pa da nas proglase fasistickim klubomvan gall je napisao/la:Evo nove spekulacije da dajemo Klosea i Contenta za Zaratea i Radu jer se od ranije zna da za njihov interes za Contenta i Klosea....Zaratea bi volio vidjeti kod nas a ovog beka nebi...nije on sigurno nista bolji od Pranjica![]()
, i taj drugi je kanta
.. Ma znate da su to sve spekulacije znate i sami da se do sada milion ljudi povezivalo s Bayernom a nista od transfera
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Znam i ja.van gall je napisao/la: znam da su ovo gluposti
Bolje ništa nego gluposti.van gall je napisao/la:al et da se ima sta pisati ovdje
Vom Jäger zum Gejagten
Dobro Gero necu da ovu tema nebude uvjek medju prve 3 svaki dan...a svakave se spekulacije pisu pa moze i ovageronimo je napisao/la:Znam i ja.van gall je napisao/la: znam da su ovo gluposti
Bolje ništa nego gluposti.van gall je napisao/la:al et da se ima sta pisati ovdje
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- bayern4ever
- Kontakt:
Ma samo ti pisi , pusti Geru lavavan gall je napisao/la:Dobro Gero necu da ovu tema nebude uvjek medju prve 3 svaki dan...a svakave se spekulacije pisu pa moze i ova
trač mili moj, trač. ako želiš tračeve čitati, ja ti mogu ovu stranicu napuniti za tili čas.bayern4ever je napisao/la: mislim da mi ovdje bavarci jedva cekamo da cujemo neku vijest
ako ti kažem da dolazi džeko i neuer, hoćeš se onda smijati ili će ti se zalediti krv u žilama.bayern4ever je napisao/la: pa cak i spekulacije da se malo nasmijemo
Vom Jäger zum Gejagten
- bayern4ever
- Kontakt:
Ma tada bih plakao , jer nema potrebe ni za jednim niti drugimgeronimo je napisao/la:ako ti kažem da dolazi džeko i neuer, hoćeš se onda smijati ili će ti se zalediti krv u žilama.
Kahn, Muller, Gomez 
Bilo je lako ovu dvojicu dole (mali mu ništa se nije promjenioBilal je napisao/la:Kahn, Muller, Gomez
Vidi ga ovdje.

ps: sad se sjetih da si otvaro link i tako saznao. priznaj.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.