Unofficialpage je napisao/la: ↑21 nov 2020, 15:28Jesmo li ovo dočekali da u svojim mečevima ni Nole a ni Rafa nisu favoriti?![]()
još da to isto doživimo i na GS i ima nade za tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Unofficialpage je napisao/la: ↑21 nov 2020, 15:28Jesmo li ovo dočekali da u svojim mečevima ni Nole a ni Rafa nisu favoriti?![]()
Od čega je umoran?
Ne moraš pokazivati svima da si intelektualac.LlullSergio je napisao/la: ↑22 nov 2020, 00:04Od je.banja radoznalih.
@Goretzka sta kažeš, sve si bliži svojoj idealnoj prognozi ?bombaysaphire je napisao/la: ↑16 nov 2020, 20:38Nisam ni ja pratio prije , samo sport ali dođe to sa godinamaGoretzka je napisao/la: ↑16 nov 2020, 20:05Ne pratim ti ja to, samo sportbombaysaphire je napisao/la: ↑16 nov 2020, 14:04
Zelena bagra je sinoć padala , sve je bilo u drugom planu![]()
![]()
![]()
Kakve su prognoze ko osvaja Zavrsni?![]()
Dominic Thiem tipujem , mada Nole je željan da pokaže da je broj 1 ! Nadal nema šta da traži na ovom turniru...
bombaysaphire je napisao/la: ↑22 nov 2020, 00:08@Goretzka sta kažeš, sve si bliži svojoj idealnoj prognozi ?bombaysaphire je napisao/la: ↑16 nov 2020, 20:38Nisam ni ja pratio prije , samo sport ali dođe to sa godinama![]()
Dominic Thiem tipujem , mada Nole je željan da pokaže da je broj 1 ! Nadal nema šta da traži na ovom turniru...![]()
Sa 0 završinih mastersa ?
Japtardu šta misliš da peticiju pošaljemo ATP-u , da se završni turnir igra na šljaci ?
Ne, Federer nema nivo već deset godina, mislim čak i petnaest možda, tu je to negdjeUnofficialpage je napisao/la: ↑22 nov 2020, 00:02Hmm ovo izgleda da za Noleta i Rafu ipak vrijede godine i da zbog godina mogu izgubiti dok za Federera to ne važi jer on gubi jer nema nivo?![]()
Mijenja se to buraz , isto kao što sam se ja navikao da Federer gubi od nekoga ko nije Đoković ili Nadal , pogotovo u polufinalu ili finalu tako će se i navijači Nadala morati navići na to ...Goretzka je napisao/la: ↑22 nov 2020, 00:13bombaysaphire je napisao/la: ↑22 nov 2020, 00:08@Goretzka sta kažeš, sve si bliži svojoj idealnoj prognozi ?bombaysaphire je napisao/la: ↑16 nov 2020, 20:38
Nisam ni ja pratio prije , samo sport ali dođe to sa godinama![]()
Dominic Thiem tipujem , mada Nole je željan da pokaže da je broj 1 ! Nadal nema šta da traži na ovom turniru...![]()
Pa malo je falilo da je znao zavrsit mec. Vjerujem da bi se nalozio da se provuce pored Thiema sutra. Svaki njihov mec je egal. Samo sto ne zna vise mec zavrsiti, razocarala me njegova igra vcrs.
Ne. Samo beton i narednih godina. I to što brža podloga. I bez publike naravno.bombaysaphire je napisao/la: ↑22 nov 2020, 00:15Sa 0 završinih mastersa ?
Japtardu šta misliš da peticiju pošaljemo ATP-u , da se završni turnir igra na šljaci ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.