FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ko je gori Kosorić ili Bogičević?
Kosorić je kriminalan, kontam Bogi je najgori, ne može doći lošiji, kad ono Kosorić potpiše. Šteta što mu ugovor ne ističe na zimu, da ga više ne gledamo. Kakva prevara od igrača.
Kosorić je kriminalan, kontam Bogi je najgori, ne može doći lošiji, kad ono Kosorić potpiše. Šteta što mu ugovor ne ističe na zimu, da ga više ne gledamo. Kakva prevara od igrača.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
**** majku
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ma nije samo Kosoric u pitanju,svi su oni Kosoric.Loša selekcija nas je dovela do ovoga da svaku utakmicu odbolujemo.Bez jetre cu ostati ako vec nisam.Ko ih je selektovo znamo i nema vadione nema se,kriza,korona je...Niti Krupa,ni Mladost a ni Sloboda nisu u boljoj situaciji od nas a vidi šta nam uradiše na Grbavici.Strucni štab nam je zapao u dvijehiljade desetu i ne mice se dok se drugi malo krecu.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Zao mi je samo navijaca kojih je mnogo u BiH a i cjelom svjetu koji sa nestrpljenjem i nadama išcekuju svaku tekmu a dozivljavamo samo razocarenja.
Vidi brata @wolfie sto je odustao od Kosorica i "jedan je kapiten"

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
I što me najviše boli to je da im je svima svejedno,dok mi sebi muda jedemo.Neke moje geeneracije su ovo rješavale jako efikasno,niko se sa klubom nije smio igrati i na ovaj nacin mu ugled srozavati ali na našu zalost danas to nije slucaj.
Zadnja izmjena: HapicaRadePaprica, dana/u 22 nov 2020, 02:33, ukupno mijenjano 1 put.
sta ce od muke se sprda hah
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja pulenima zelim da sanjaju svaki promasaj po 3x nocas. Oka da ne mogu sklopit zbog toga. Podocnjake do poda da imaju.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑22 nov 2020, 02:31I što me najviše boli to je da im je svima svejedno,dok mi sebi muda jedemo.Neke moje geeneracije su ovo rješavale jako efikasno,niko se sa klubom nije smio igrati i na ovaj nacin mu ugled srozavati ali na našu zalost danas to nije slucaj.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja im zelim das e gube iz naseg kluba,picka im materina nisu za fudbala
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
jel moguce da su nam ljudi sa djecom uzeli zasluzeno bod
**** Vam sve usta jadno

Imali smo prividno stabilan klub koji se kao takav predstavljao navijačima, sponzorima i okolini.Brkooo je napisao/la: ↑22 nov 2020, 00:18
Kakav smo sistem poceli praviti? Znas li znacenje rijeci "sistem"? Zbog cega skrnavis tu rijec?godrina je napisao/la: ↑22 nov 2020, 00:04Super, poceli smo pisat halalio bi i titulu i slijedece tri sezone ali da nas krene. Pa to smo vec poceli, i poceli smo pravit neki sistem i paralelno uljepsavali stadion i radili nesto sto nam se cinilo nemogucim.Ljudi koji su sad tu su sve to prekinuli i ismijali i rekli da hocemo malo fudbala. Evo nam sad.
Ps: stvarno nisam ni na cijoj strani osim Zeljinoj. Mozda je ovo dobar put, u sta bas sumnjam, dao Bog da nisam u pravu.
Jel sistem kad bacas milione Zeljinog novca na tzv. "pojacanja"? Jel sistem kad zaratis sa svima? Jel sistem kad se bahatis i nudis za Duljevica 400 hiljada a nismo mogli skoro godinu dana da dovedemo napadaca i onda doveli mrtvog Kajkuta koji nas je prije toga ismijavao? Ulazili u sezone sa vise golmana nego napadaca i bekova. Jel sistem kad je klub generalni sponzor banci umjesto da je obratno? Jel sistem kad pobjegnes i ostavis klub u rasulu?
Svaka cast jedino na tome sto se tad pocelo raditi na infrastrukturi, za to kapa do poda..
Prividna stabilnost zasnovana na pozajmicama par ljudi sto bi ferceralo do prve svadje, carke ili ruzne rijeci gdje bi odmah bilo daj mi nazad moju pozajmicu.
Ex uprava je ostavila nulu, povukla novac, i ostavila dug pa dvije plate sa doprinosima gdje je jedan Jazvic ili Curjuric kostali kao danas pola ekipe.
Uostalom ex sistem je pao ko kruska nakon odlaska tih ljudi.
Sistem je nesto sto traje bez obzira ko vodio klub a mi to nikad nismo imali.
Ovo danas je gore od toga, definitivno ali nemojte i dalje pricati okolo da smo imali sistem, stabilan klub i slično.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Treba pokusati dovesti Azira Muminovica jer ne brani u Tuzli. Eric ne moze nista odbraniti i svaki sut je pola gola.
Ovo je više smiješno pratiti dok se ne desi ozbiljna reforma u klubu. Puno toga mi leži na duši jer sam šutio radi dobrobiti ali stvarno kad su kod mene prešli sve moguće granice, onda su baš zglajzali.
Pozdrav, novi sam tu ali sto bi rekli citao sam redovno.
Sta ti je druze Eric jucer kriv? Pogledaj Avu dvije teme protiv Sarajeva i Slobode, taj lik vise ne moze u Moscanici igrati.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
hoce bruda 100% sinoc sam napisao ne vidim sta se moze promjeniti

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 22 nov 2020, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dje ce ba mali Hajdar igrati,nek je ziv i zdrav ali nek se uhvati knjige,kakva crna lopta

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ja se odavno nisam ovako nasekiro ko juče... stvarno strašno