RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 22 nov 2020, 14:01

Sa ovom igrom bod ko kuca. Bihorac malo reci smijesan, puno mu je i treci stoper da bude, ne valja ga vidjeti na terenu sa onim smijesnim nogama.

Vezni red na aparatima bez Radovca, Osmic se ubio za Jedinstva, i to mu je kapak.
Forzza Velez

061657451
Kontakt:

Post Postao/la 061657451 » 22 nov 2020, 14:08

Najlošija naša utakmica ove sezone. Valjda dobijemo, puno utakmica u kojima smo bili dobri nismo dobili.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 22 nov 2020, 14:18

Prses vani, a Osmic po ko zna koji put ostaje nezasluzno na terenu
Ti si naša ljubav jedina!

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 22 nov 2020, 14:25

fudbalfudbal je napisao/la:
22 nov 2020, 14:18
Prses vani, a Osmic po ko zna koji put ostaje nezasluzno na terenu
Ma ne zna se ko je veca ****, Osmic je ostao jer bolje igra defanzivu i to je to.

Volio bih vidjeti da neko od nasih uputi dobar centarsut nego pare, nemoguce je ovo.
Forzza Velez

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 22 nov 2020, 14:43

Odbio bi ja vama svima od plate, ma fuj
Ti si naša ljubav jedina!

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 22 nov 2020, 14:45

Zgadise mi fudbal, sta ovo odigrase...nijedan normalan napad za 90 min, katastrofa
Forzza Velez

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 22 nov 2020, 14:57

E moj civicu, nabijem te na q a i onog ko ti pokaza put na fudbalske terene.
Max Allegri

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 22 nov 2020, 15:37

Dudic je ponovo fulio taktiku. Ova eksperimentisanja oko pozicija su mi pocela ici na neku stvar. Logicnije bi bilo da je pojacao sredinu sa Zeljkovicem ili Ćosićem nego što je gurnuo Brandaa u sredinu.
Ovoj ekipi je 5 pozicija krajnji domet.
Mulic je totalni promasaj, kao i Bihorac.
Zahvaliti se Mulicu, Bihorcu, Zvonicu, Osmicu, Vehabovicu, Behramu, Bobicu, Bogdanovicu, Čiviću, Ovčini, Alagičima i Ćatićima!
Sa ovim igracima se nemoze naprijed.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 22 nov 2020, 15:43

Šta zahvaliti se desetorici igrača i dovesti novu desetoricu i još tri-četiri igrača koji nam trebaju i za upgrade i za širinu. Molim te, ugasi manager kada hoćeš da komentarišeš.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 22 nov 2020, 15:53

Baader je napisao/la:
22 nov 2020, 15:43
Šta zahvaliti se desetorici igrača i dovesti novu desetoricu i još tri-četiri igrača koji nam trebaju i za upgrade i za širinu. Molim te, ugasi manager kada hoćeš da komentarišeš.
Jasta hahaha svake sezone otpisati 11 igraca i dovesti 11 novih :rol: ne bi da imamo milione pa se mozemo kurciti i raspisati parama kako hocemo
Forzza Velez

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 22 nov 2020, 16:07

A jeste bukvalisti simpaticni. Najbolje je tapkat u mjestu, pomest ispod tepiha i šutit.
Nek za pocetak otjera 5- 6 igraca, nebi mu bilo prvi put. Ostale za godinu- dvije.
Ako ste vi zadovoljni sa ovim igracima onda sa vama nesto nije uredu. Govorite kako smo limitirani, pa kako onda da napredujemo na tabeli?
Zar uprava nije zacrtala evropu kao cilj 2022?
Ko sad pametuje a ko prica argumentirano?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 22 nov 2020, 16:11

mozak je napisao/la:
22 nov 2020, 16:07
A jeste bukvalisti simpaticni. Najbolje je tapkat u mjestu, pomest ispod tepiha i šutit.
Nek za pocetak otjera 5- 6 igraca, nebi mu bilo prvi put. Ostale za godinu- dvije.
Ako ste vi zadovoljni sa ovim igracima onda sa vama nesto nije uredu. Govorite kako smo limitirani, pa kako onda da napredujemo na tabeli?
Pa druze ne mozes otjerati 10 igraca tek tako, ko ce ti sjediti na klupi. Kad bi tako gledali, onda nemamo ukupno 3-4 igraca koja bi trebalo zadrzati. Ne moze sve preko noci, mi ko da smo navikli da se borimo svake godine za titulu pa se sad kao cudimo sto ne mozemo u europu.
Forzza Velez

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 22 nov 2020, 16:26

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
22 nov 2020, 16:11
mozak je napisao/la:
22 nov 2020, 16:07
Pa druze ne mozes otjerati 10 igraca tek tako, ko ce ti sjediti na klupi. Kad bi tako gledali, onda nemamo ukupno 3-4 igraca koja bi trebalo zadrzati. Ne moze sve preko noci, mi ko da smo navikli da se borimo svake godine za titulu pa se sad kao cudimo sto ne mozemo u europu.
Pa gdje sam spomenuo da se sad na zimu treba otjerat 10 igraca. Uhvatite se za post ko pjan plota.
Treba sa rezanje krenuti odma, da kroz godinu - dvije imamo kvalitetnu ekipu.
Ja sam zadovoljan sto se neborimo za opstanak, i moram pricati o evropi kad su je kod igraca i trenera puna usta.

Jsjsjsjsjs
Kontakt:

Post Postao/la Jsjsjsjsjs » 22 nov 2020, 16:33

Skup je Manev ima boljih od njega. 😂

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 22 nov 2020, 16:44

Jest mi krivo zbog rezultata, al ovo je navika/tradicija kako god hocete od poslije rata.
Povezu 2 3 dobre utakmice, euforija, napadamo evropu, stadion se fino popuni ( ne racunajuc ovu sezonu ), i hop - dodje jedna utakmica poput ove danas ili ona protiv olimpika i lagano hladjenje. Iduca domaca utakmica s polupraznim tribinama kao ljutnja navijaca, i tako u krug godinama.
Pored svih okolnosti, dok se ne iskesira za igraca koji je kvalitetan npr Manev, a ne da se krpimo Zvonicem i Civicem pozadi jer je traze veliku platu, cetvrtom mjestu necemo primirisat na kraju sezone. Niti u ludilu ocekivat borbu za evropu sa ovakvim igracima i .

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 22 nov 2020, 18:08

U Veležu kvalitet posjeduje samo Radovac, Zeljković i donekle Brandao i Anđušić (da ulaze sa klupe). Znači ovo ima taj neki kvalitet. A kvalitet nije kao što mase gledaju odigrao 3 utakmice dobro i zabio par golova. Ako uporedimo ovaj kvalitet sa kvalitetom ostalih klubova mi i jesmo rang sa Olimpikom, Krupom, Radnikom, Slobodom i Mladost DK. Uporedite npr poziciju desnog krilnog napadača Cvijanovica sa Ognjenom Todorovićem, Dinom Ćorićem, Fanimom, Zakarićem pa to su nemjerljive razlike. Ili npr poziciju centarfora našeg sa njihovim. Pa i Toni Jović, i Lendrić, i Lukić i Bilbija, Juričić,Ubiparip ai svi rezervni napadači klubova iznad nas na tabeli su ne kvalitetniji nego daleko kvalitetniji. A da ne pričamo o odbrani. I zar je realno da nam je Melvin Osmić (**** na terenu) motor u sredini terena i da se nadamo nečemu. Druga je stvar što su se pojedincin iz stručnog štaba i uprave poigrali sa emocijama navijača sa izjavama i najavama evrope, a mi se primili. Nit imamo top igrača u odbrani, niti u napadu. Imamo tog radovca i zeljkovica i to je to. Igrački kadar je tu i tamo kao kod ekipa iz donjeg djela tabele. I da se dotaknem dudića. Smatram da je dobar trener i trebalo bi se ispitati da li ima odriješene ruke da dovodi pojačanja ili nema. Ako ima a nije dovodio nego je improvizovao da mu bek igra stopera, stoper veznog, vezni beka onda je to neozbiljnost jednog trenera naspram kluba i navijača. A ako je u situaciji da je htio dovoditi igrače a uprava neda ili nema para i plus ove ozlijede onda je krivica manja. Ali ipak opet je ima a to su pogrešne izmjene, davanje nekim igračima prednosti nad drugim iz neobjašnjivih razloga

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 22 nov 2020, 18:13

Dudić je dosad od ove buranije izvlačio maximum, dosegli smo tu neku tačku gore i nema dalje, sad do izražaja dolazi kvalitet i mi krećemo lagano tonuti i usput se otkrivaju prave kvalitete našeg igračkog kadra. Ovo je realan scenarij.

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 22 nov 2020, 18:16

Jsjsjsjsjs je napisao/la:
22 nov 2020, 16:33
Skup je Manev ima boljih od njega. 😂
Hahah ma ja daj s Bihorcem rezultate. Pa stoperi Širokog Borca Zrinjskog Sarajeva imaju veću platu od te koju je Manev tražio. Novac novac ulaganje rezultati nema druge jer svakako Veležova omladinska škola je jedna od najgorih u BiH.

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 22 nov 2020, 18:23

Pa mi i relano i jesmo za 7 mjesta tu nam je i mjesto sa vakom ekipom.Velika su ocekivanja ali slab je kadar igrački a i sa povredama imamo problema.Mislim da stoper i napadac su obaveza a Dudic izlaci koliko može iz ovih neuhranjenih gariba.

Forza Velež!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

Jsjsjsjsjs
Kontakt:

Post Postao/la Jsjsjsjsjs » 22 nov 2020, 18:50

No koment...
slika

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.