English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Epl skratiti na 16 klubova i tacka.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
-
- Kontakt:
Na sreću ima i drugi SK1. Zaboravio sam da on se tu može čuti i odmah sam prebacio. Ali nedovoljno da ne čujem ono što mi nekako najviše i smeta. Ne znam kako mnogi uvijek kažu dobar centaršut bez da sačeka da vidi gdje će lopta završiti a ona ode visoko i daleko od svih.
- Chapman1886
- Kontakt:
Kemo, pa nekoliko praznih mjesta, pa neka se ostali redaju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Bosnje realisticne kao uvijekTheMix je napisao/la: ↑22 nov 2020, 11:30Meni je zanimljivo kako u ovo nase doba danas jesi, sutra nisi. Neka ekipa odigra nekoliko dobrih kola i odmah ih se gura ko favorite za naslov, onda izgube od nekih davljenika i ide prica luzerski mentalitet kaj ce oni. Danas se nekoga hvali, sutra vec ne valja nista bas glupa prica skroz.

1 i 2 mjesto opet uzimaju lfc i city pored svih problema s povredama
Ma titula ide u London kao sto rekoh vec jednom.
- Chapman1886
- Kontakt:
luzerpul ili shity ako uzmu titulu neka se dobro zapitaju u ostatku lige
Samo Sloboda | COYG
Usudio bih se reći da je možda i jedini normalan komentator na SK. On i onaj Latin. Klasa (2)

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Joj pantola.TheChief je napisao/la: ↑22 nov 2020, 14:32
https://arsenal-bih.com/vijesti/1904/ke ... senal-bih/
Bilo bi cudo da nije.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Chapman1886
- Kontakt:
Tottenham moze uzeti tituli samo ako podbace Liverpool i City pa da osvoje ligu sa nekih max 80 bodova jer vise nece uzeti. Da su treci najjaci tim, jesu al daleko od tog da su favoriti za titulu. Sad su prvi a za 5 kola mogu biti peti. Tek je prva cetvrtina sezone, treba cekati bar pola..
Manchester United have now been awarded 44 penalties in the last 127 games.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
KDB na haparatima
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Moraju te stegnut da se pizda ocrta.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa imas ove 3-4 ekipe koje nicemu ne sluze, bar ove sezone tipa fulham, wba itd... plus to bi znacilo 8 utakmica manje cime bi se zastitilo zdravlje igraca.
Znamo da do tog nece doci zbog para od svaceg necega i fa to nece nikada usvojiti.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Joj, Arsenal čak i sa Leedsom uspijeva igrat prilično dosadnu utakmicu. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ova trojka u sredini Arsenala ne mogu protiv Leedsa zadržati posjed duže od 15 sekundi, kako Da očekujes da nesto naprave? Bellerin i Tierney odlični.
Trenutno korisnika/ca: Gunner4, Ozren, sirBobbyMoore i 7 gostiju.