FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KANA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KANA » 22 nov 2020, 12:57

WOLF20 je napisao/la:
22 nov 2020, 12:26
Nije bilo ocekivati da ova uprava obezbijedi pare, samo Badzak moze ostali su samo priljepci.
znaci jedina prava istina da sto je klub u ovoj situaciji krivi smo bukvalno SVI, ovaj dug 10 miliona sigurno nije ova uprava napravila nego je to rezultat svih uprava u zadnjih 25 godina ( da me neko pogresno ne shvati ova sad uprava je **** osim ljubavi koju imaju prema Zelji nemaju nista drugo za ponuditi) Bukvalno smo svi krivi za ovo ,od nas navijaca koji se furamo pogresno NIKOM TE NEDAMO,Klasa radnicka,hocemo da nam neko da milione i da se nista nepita itd ,Amara kojem su svi govorili da ne moze kao nekad sa platom od hiljadu da uzima Titule,do ega Amara/Misketa kad smo imali priliku da se odvojimo od svih klubova .Ovo sto Admir navodi statut pod hitno(znam o cemu govori) ja ne vidim da uopste imamo sposobnih ljudi koji su spremni dati svoje pare i odvojiti vrijeme kako bi digli klub na veci nivo ,bojim se da nam je jedina sansa promjeniti statut i dati nekom milijarderu i nadati se da ce imati dobr namjeru nista drugo .Ono sto je dobro imamo sad nacelnika na nasoj strani bar da nas ne koci i to je dovoljno,najbolji stadion,najbolje navijace,najboljeg trenera e sad kako okupiti kvalitetne ljude za upravu ?

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 22 nov 2020, 13:27

KANA je napisao/la:
22 nov 2020, 12:57
WOLF20 je napisao/la:
Nije bilo ocekivati da ova uprava obezbijedi pare, samo Badzak moze ostali su samo priljepci.
znaci jedina prava istina da sto je klub u ovoj situaciji krivi smo bukvalno SVI, ovaj dug 10 miliona sigurno nije ova uprava napravila nego je to rezultat svih uprava u zadnjih 25 godina ( da me neko pogresno ne shvati ova sad uprava je **** osim ljubavi koju imaju prema Zelji nemaju nista drugo za ponuditi) Bukvalno smo svi krivi za ovo ,od nas navijaca koji se furamo pogresno NIKOM TE NEDAMO,Klasa radnicka,hocemo da nam neko da milione i da se nista nepita itd ,Amara kojem su svi govorili da ne moze kao nekad sa platom od hiljadu da uzima Titule,do ega Amara/Misketa kad smo imali priliku da se odvojimo od svih klubova .Ovo sto Admir navodi statut pod hitno(znam o cemu govori) ja ne vidim da uopste imamo sposobnih ljudi koji su spremni dati svoje pare i odvojiti vrijeme kako bi digli klub na veci nivo ,bojim se da nam je jedina sansa promjeniti statut i dati nekom milijarderu i nadati se da ce imati dobr namjeru nista drugo .Ono sto je dobro imamo sad nacelnika na nasoj strani bar da nas ne koci i to je dovoljno,najbolji stadion,najbolje navijace,najboljeg trenera e sad kako okupiti kvalitetne ljude za upravu ?

100%
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 22 nov 2020, 13:28

a smijesno je da mi kao obicni navijaci vidimo toliko neiskoristenog potencijala a da osobe koje su zaduzene za to boli ih briga ne moze mi niko reci da do sada skoro godina dana je prosla od postavljanja krova da se nisu dozvole mogle izganjati za prostore na istoku nego bolje je staviti prst u uho i praviti se luud

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 22 nov 2020, 13:47

Sramota šta se radi od kluba
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 22 nov 2020, 13:59

KANA je napisao/la:
22 nov 2020, 12:57
WOLF20 je napisao/la:
Ma moj brate ja bi najviše na svijetu volio da se krene naprijed ali bojim se da nas čeka jako teška budućnost, i da je ovo sad što imamo odlično u odnosu na ono što ćemo imati za pola godine samo.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 nov 2020, 14:10

Široki ako danas uzme bar bod kući protiv Radnika (a hoće), bićemo sedma domaćinska ekipa lige. 3 boda više kući od Slobode i 6 više od Mladosti...

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 22 nov 2020, 14:19

Sta sam postova napiso i obriso :urnebes:
Ne znam sta i kako dalje :thumbdown:
Cuva Bog Zelju svog!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 nov 2020, 14:27

Jos ne mogu sebi doci, **** li vam majku sve i jednom
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 nov 2020, 14:31

Naravno da nam juniori loču kad vide kako nam prvotimci svaku noć flaše vina tuku i s kafe na kafe idu. A moram reći da sam se razočarao određenim mlađim igračima tj. njihovim ponašanjem, ništa mi nećemo dobiti s guranjem tih klinaca jer su i oni šuplji u glavi samo tako!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 nov 2020, 14:33

Ma kakva djeca, ugasiti Op jer nema vise svoju svrhu džsvakako II sluzi samo za uhljebljivanje ljudi kao Joldic
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 22 nov 2020, 14:48

kakav op tko je vidio da igrac moze stasati na onom kamenolomu od pomoćnog terena i sa buhtlom iz pekare as nije ni cudo sto piju i puse tko ne bi na kakvom sranju trenira hahahahahahaha 😂

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 22 nov 2020, 14:53

Robust je napisao/la:
22 nov 2020, 14:48
kakav op tko je vidio da igrac moze stasati na onom kamenolomu od pomoćnog terena i sa buhtlom iz pekare as nije ni cudo sto piju i puse tko ne bi na kakvom sranju trenira hahahahahahaha 😂
Ma ko im **** mater. Na cemu su stasavali igraci prije 20 godina? Neodgojeni, bezobrazni, nemaju postovanja i iskompleksirani. Pa **** ti covjeka kojem je idol Asim Zec botebo, a svi nasi omladinci su isti on

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 nov 2020, 15:00

MrkiMedo je napisao/la:
22 nov 2020, 14:53
Robust je napisao/la:
22 nov 2020, 14:48
Ma ko im **** mater. Na cemu su stasavali igraci prije 20 godina? Neodgojeni, bezobrazni, nemaju postovanja i iskompleksirani. Pa **** ti covjeka kojem je idol Asim Zec botebo, a svi nasi omladinci su isti on
Žalosno kako su bahati postali, a to više nisu balavci nego punoljetne osobe kojim ne moraš valjda osnovne stvari crtati da ne smiju radit. Ja bih se zapitao da mi mjesto uzimaju Veselinovići i Mujezinovići koji nisu skupa u karijeri 10 golova dali. Sve ijednog koji se tako ponaša nek' je sramota da Bekrić s 36 kuka je oličenje profesionalca za njih.

I što je najžalosnije sutra ćemo se klat međusobno zbog njih kao i zbog atletikovaca.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 22 nov 2020, 15:01

Treba sve redom rastjerati jer ovako vise ne ide. Mi smo ga zaglavili opasno i ne vidim nacin izlaska iz krize bez privatizacije ili investitora.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 22 nov 2020, 15:06

Gdje su i šta rade kvrge Mutesinove sa jučerašnjeg debakla?
💩💩

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 22 nov 2020, 15:19

Postali smo nijemi posmatraci i forumasi
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 22 nov 2020, 15:24

Nista nas vise ne moze iznenaditi nikakav kiks, nas bi moglo nas iznenaditi nesto pozitivno.

Bitno je da mi sada igramo futbol, **** sve ostalo.

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 22 nov 2020, 15:46

Boju prodati što prije, dok je mlad. Da barem neke pare uzmemo.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

kontramraku21
Kontakt:

Post Postao/la kontramraku21 » 22 nov 2020, 15:48

Evo kiksali smo i protiv Slobode, pitari vode i imaju velike šanse da nam odu na +8, kasne nam plate pola godine (ovo je navodno jer sam to na forumu pročitao), je li vrijeme da okrenemo ploču, da napravimo jedan veliki reset. Ono što mene zanima koje su nama opcije na toj skupštini, šta se može desiti? Da li se mogu zaraćene strane pomiriti? Je li taj ego toliko bitan, evo obojica vole Želju, obojica vide neki interes u Želji, zašto ne mogu naći neki kompromis ako je ljubav u pitanju. Nisam ni misketovac ni amarovac, ja sam Željovac, i mislim da bi svima nama trebala ova misao mnogo češće proći nego što sada prolazi. Ono što me također zanima, šta je sa SD Željezničar, ko to vodi? Zašto nema KK Željezničar, zašto nema RK Željezničar, imamo dvoranu, imamo uslove? Na kraju krajeva, šta je sa ŽKK Željezničar, sigurno nisam jedini koji bi volio otići i pogledati i neki drugi sport mimo fudbala. A sad da se vratim na FK Željezničar, nadam se da će nešto biti od te skupštine koju svi očekujemo, jer bi 100ti rođendan mogli dočekati sa juniorima. Također, nije mi jasno kako Kosorić može igrati prvu postavu u ekipi koja "konkuriše"(konkurisala) za titulu, ja sam uvjeren da bi u juniorima mogli naći 2 bolja stopera. I za kraj hoću da kažem da smo svi mi dosta pretrpili zadnjih par godina, da mi je više jednostavno muka od ovih nadanja i razočarenja. Gospodine Osim, ili titula ili ostavka, mene ništa drugo osim titule ne zanima, a nama svima zajedno neka je sa srećom.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 22 nov 2020, 15:49

FoxMulder je napisao/la:
22 nov 2020, 15:46
Boju prodati što prije, dok je mlad. Da barem neke pare uzmemo.
Bojo ne vrijedi nista, on moze igrati nasu ligu i to neku sporednu ulogu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.