Raspadaju se sa 33 ali zato Federer je u tim godinama dominirao
Ako cemo tvojojm logikom ici, Federer se raspada od svoje 28e od tada kupi samo ostatke i mrvice.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Raspadaju se sa 33 ali zato Federer je u tim godinama dominirao
Japtardu nisi mi odgovorio , hoćemo l' pomoći Rafi da konačno osvoji završni masters ?japa je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:11Raspadaju se sa 33 ali zato Federer je u tim godinama dominirao, mozes li nas podsjetiti koliko je ono puta bio br.1 od svoje 30-e godine da ga usporedimo sa Djokovicem?
Ako cemo tvojojm logikom ici, Federer se raspada od svoje 28e od tada kupi samo ostatke i mrvice.
Impresivno baš, ko birvaktile Nalbandian kad je u Madridu zaredao Rafu Nola i Feda
da! ali mislim da tada oni nisu bili 1,2 i 3 na atp listi (može li se to gdje provjeriti?)
Nije Nolo bio ni u Top 10 čini mi se, ova dvojica su bili 1. i 2., ali bez obzira veliki performans. Uvijek rado na youtube-u se podsjetim, kako je brat šamarao lopticu te sezone... strašno.
Naravno da može. Bio je 3. tada.bodi123 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:44Nije Nolo bio ni u Top 10 čini mi se, ova dvojica su bili 1. i 2., ali bez obzira veliki performans. Uvijek rado na youtube-u se podsjetim, kako je brat šamarao lopticu te sezone... strašno.
noletov drugi masters sa 20 godina:Galion je napisao/la: ↑22 nov 2020, 14:03Naravno da može. Bio je 3. tada.
Uuu to me je iznenadilo od tebe![]()
Jbg, ostarilo se, ko će više popamtitGalion je napisao/la: ↑22 nov 2020, 14:03Naravno da može. Bio je 3. tada.
Uuu to me je iznenadilo od tebe![]()
Kakav završni turnir Rona
Poznim godinama? Skinuo ga Nadal kad je imao 28, do kaada ce te vrtiti tu laz, pa po vama je Federer vec 12 godina u poznim godinama
kazem ja, fenomen je taj fed. kasno sazrio a rano ostario. a opet 20 godina u vrhu ili bar pri vrhu.japa je napisao/la: ↑22 nov 2020, 14:22Poznim godinama? Skinuo ga Nadal kad je imao 28, do kaada ce te vrtiti tu laz, pa po vama je Federer vec 12 godina u poznim godinamaFrajer ispade dvije trecine karijere odigroa u poznim godinama
Od njegove 30e pricaju da je u poznim godinama pa nismo vise u devedesetim i osamdesetim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.