Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Cruz ima mentalitet kakav je potreban u ovoj ligi, uz to i kreativan na terenu. Ali prvo opstanak, pa onda price o novom kontraktu.
Igra u prvom poluvremenu mi djeluje kao bolja od prije, eksplozivnija, pametnija igra. Igraci izgleda znaju se izvuci kad su ih protivnici pokusali takticki zatvoriti. Igrom sam zadovoljan zasad, prvih 10 min nisam vidio, tek sam oko 13-e min ukljucio stream, radim dok gledam.
Ja ne znam je li do mentaliteta ili cega, ali protiv Sarajeva cesto igramo Evropski fudbal, ne rovovski, pa je lijepo za gledati.
Jedino mi je Milovic malo nagao, ne odnosi se na prepucavanje i zuti karton, i Haris Handzic je dobio zuti, nego ide naglo na loptu(naprijed bi to bilo u redu) pa tako lakse ispada iz odbrane. Treba biti stalozen kad igras protiv Sarajeva, jer takva ekipa trazi igru, ne igraju k'o u federalnoj.
Igra u prvom poluvremenu mi djeluje kao bolja od prije, eksplozivnija, pametnija igra. Igraci izgleda znaju se izvuci kad su ih protivnici pokusali takticki zatvoriti. Igrom sam zadovoljan zasad, prvih 10 min nisam vidio, tek sam oko 13-e min ukljucio stream, radim dok gledam.
Ja ne znam je li do mentaliteta ili cega, ali protiv Sarajeva cesto igramo Evropski fudbal, ne rovovski, pa je lijepo za gledati.
Jedino mi je Milovic malo nagao, ne odnosi se na prepucavanje i zuti karton, i Haris Handzic je dobio zuti, nego ide naglo na loptu(naprijed bi to bilo u redu) pa tako lakse ispada iz odbrane. Treba biti stalozen kad igras protiv Sarajeva, jer takva ekipa trazi igru, ne igraju k'o u federalnoj.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trpaj!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ja sam Mokroguz samo realan, a tebi svaka čast kada vidiš nešto pozitivno u ekipi.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nije problem, samo mi bi smijesna prilika. 
Faris kako je samo brz

Faris kako je samo brz

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Možda nam pošalju još jedan kombi igrača iz refuze. Možda bude neko baš dobro pojačanje. 

Bez nadoknade izgleda.
Daj da se što prije završi utakmica!
Ponavljam, možda nam pošalju još igrača za posuditi iz refuze, valjda bi bilo neko pojačanje. 

Steta sto je bio tezak protivnik, mislim da bi uzeli bar bod da je neka druga ekipa.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kod prvog primljenog gola na Koševu reakcija odbrane je pokazala koliko su neki igrači nesigurni. I protiv Krupe je bilo nesigurnih reakcija u odbrani pa su gosti imali tri šanse koje nisu iskoristili. Od četiri igrača u zadnjoj liniji po mome mišljenju treba zamijeniti trojicu u zimskoj pauzi.
FK OLIMPIK: Hadžić, Ojdanić, Osmanović, Karić, Perišić, K. Handžić, Milanović, Cruz, Hadžanović, Lekanić, Dujmović
Na klupi su: Hamzić, Muminović, Jusufi, Mahmutović, Tabaković, F. Handžić, Ramić, Arnautović, Šišić
Na klupi su: Hamzić, Muminović, Jusufi, Mahmutović, Tabaković, F. Handžić, Ramić, Arnautović, Šišić
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kakve oni golove primaju!
Prvi šutem iz daljine a drugi još naivnije. Ali bez obzira na to ovi naši su za "tjeranja". Pet ili šest igrača ostaviti a ostalo 

Pravda ih stigla
Bravo momci! 3 velika boda!

Bravo momci! 3 velika boda!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bravo! Idemo dalje!
Opet nisam smio u toku meca sta govoriti da nebih urek'o
uhh kako je bilo blizu.
Sad smo na rubu da isplivamo, cekamo rezultat Radnik - Krupa sad da vidimo.

Sad smo na rubu da isplivamo, cekamo rezultat Radnik - Krupa sad da vidimo.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- 7aprildomemoj
Bravo sudija 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Je li ti krivo trolu?

Samo da cestitam igracima na borbenoj igri i stručnom stožeru na pripremi utakmice,uz pojacanja na zimu,opstanak je tu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Bravo za ekipu i stručni štab. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.