Inzaghi, Seedorf, Brocchi, Gatusso. Neka ne debituje.Romagnoli13 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 16:01Večeras će na klupi Milana da debituje Daniele Bonera. Početak velike trenerske karijere.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Chapman1886
- Kontakt:
Smrdo,đubre,ubleha!Chapman1886 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 14:24Samo conte stoji između intera i skudeta,čmar,****,idiot, nezbalica, krampon!
Samo Sloboda | COYG
Chapman je nervozan. Igra li Artetin Arsenal danas?
Jeremie Boga
Vraća se momak, neprežaljeno pojačanje Juventusa u mojim očima. Sassuolo nastavlja igrati odlično.
Jeremie Boga

Vraća se momak, neprežaljeno pojačanje Juventusa u mojim očima. Sassuolo nastavlja igrati odlično.
#MaxOUT
#MaxOUT
€12m - Conte
€2.5m - Fonseca
€2.2m - Gasperini
€2m - S. Inzaghi
€2m - Mihajlovic
€2m - Pioli
€1.8m - Pirlo
Covjek koji od Gagliardinia napravi standardnog prvotimca, zasluzuje i vise od 12.
€2.5m - Fonseca
€2.2m - Gasperini
€2m - S. Inzaghi
€2m - Mihajlovic
€2m - Pioli
€1.8m - Pirlo
Covjek koji od Gagliardinia napravi standardnog prvotimca, zasluzuje i vise od 12.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ovo je realnost Intera,samo navijaci istog vide drugacije.
Kad su ti pojacanja Vidal,Alexis,Darmian,Kolarov,Young ne znam ni sta ocekuju od ekipe,ah da zab sam da je i Radja tu,bice extra i Lp ako izbore.
Kad su ti pojacanja Vidal,Alexis,Darmian,Kolarov,Young ne znam ni sta ocekuju od ekipe,ah da zab sam da je i Radja tu,bice extra i Lp ako izbore.
Svi od navedenih , osim Brocchia , su mnogo bolji od trenutnog trenera Juventusa.Samo nisu imali srece jer su klupu preuzimali kad je Milan bio u kanalu i nisu imali Ronalda u timu da im rjesava utakmice.Pogba je napisao/la: ↑22 nov 2020, 16:03Inzaghi, Seedorf, Brocchi, Gatusso. Neka ne debituje.Romagnoli13 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 16:01Večeras će na klupi Milana da debituje Daniele Bonera. Početak velike trenerske karijere.

Dijete ne blamiraj se, ljepše je šutiti, šutnja je zlato kada nemaš ništa mudro reći.
Inter će okrenuti ovo ili bar uzeti bod jer tako je bilo nar 4/5x ove sezone. Ali problemi su ogromni.
Singo fin igrač.
#MaxOUT
#MaxOUT

Vidi ovog kepeca gore, ustani pa reci Pirlo, ili zacepi.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 22 nov 2020, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Ne bih rekao evo i penal za Toro,inter ako i gol da bice im premija
Kazem ja da Young i slicni mmg biti pojacanje,al eto ovdje se govorilo da Inter hoce instant titulu sa kako rekose islusnim igracima
Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 22 nov 2020, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Singo pao kao da ga je stijena udarila. Light kontakt koji se koristi na današnjem vaktu.
#MaxOUT
#MaxOUT
Daj inter ipak osvaja jos stojis na tome
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ma ne znam vala, meni licno Inter lijepo igra... nema tu sad neke tecnosti i konkretnosti, ali lijepo mi izgleda. 

Za sad mi prognoza ne prolazi, ali rano je još. Ekipa je dovoljna za titulu.
#MaxOUT
#MaxOUT
ekipa je ocajna
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Vidiš

Dobit će.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 22 nov 2020, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma Inter je najludja ekipa za gledati u Evropi ove sezone.
Ocekujem pohvale na Conteov racun.
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 2 gosta.