Offseason NBA 2020/21
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Offseason NBA 2020/21
Ako Bogdan vrijedi 18, Nurkic vrijedi 20+ a potpisao za 12
E moj glupi bosnjo...
E moj glupi bosnjo...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bojan je bolji igrac. U svemu je bolji osim u kreaciji.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 nov 2020, 19:47Daj ba, nemojte pricati bzv.Cuj 18mil godisnje previse za Bogdana.Pa sta je to Bojan bolji od njega, a isti ugovor ima s UTA?
Suteri su na cijeni, a posebno i kad moze sebi iskreirati poziciju kao sto Bogdan moze.On je igrao u SAC gdje mnogi ovdje pogledaju max 10 tekmi godisnje i nije previse eksponiran, ali definitivno vrijedi ove pare.
Nije ni meni sad neka katastrofa ugovor, ali Bojan je ipak bolji igrac, pa mi nije neka usporedba.
Nezavisno od toga, nije mi neki fit dobar za Atlantu.
Naravno da je Bojan bolji igrac.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bojan djeluje kao bolji igrac jer je igrao u jacim timovima i imao ozbiljniju ulogu.Ovaj je igrao u podrumu lige.3 godine je i mladji.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Bojan je Hrvat , a Bogdan SrbinNEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 nov 2020, 19:47Daj ba, nemojte pricati bzv.Cuj 18mil godisnje previse za Bogdana.Pa sta je to Bojan bolji od njega, a isti ugovor ima s UTA?
Suteri su na cijeni, a posebno i kad moze sebi iskreirati poziciju kao sto Bogdan moze.On je igrao u SAC gdje mnogi ovdje pogledaju max 10 tekmi godisnje i nije previse eksponiran, ali definitivno vrijedi ove pare.
Pokazaće Bogdan svoju vrijednost, u to ne sumnjam :šalu :
Naravno da je Bogdan bolji od Bojana , Bojan je imao sreću neviđenu da upadne u sistem kakav je u Juti ...
Da je Bogdan u Juti trpao bi 20+ bez problema .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Imao vece uloge u vecim ekipama= bolji igrač
Prosto
Prosto
#Punoljetstvo
Bio bi glup da nije potpisao. Prebio je nogu bio te sezone kad je odlucio da produzi, a da je odlucio da ne produzi, dosao bi na kraj sezone bez ugovora i prebijene noge. Takav invalid ne bi dobio ni ugovor od 5 miliona za sezonu.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 nov 2020, 19:50Ako Bogdan vrijedi 18, Nurkic vrijedi 20+ a potpisao za 12
E moj glupi bosnjo...
-
bombaysaphire
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la: ↑22 nov 2020, 19:50Ako Bogdan vrijedi 18, Nurkic vrijedi 20+ a potpisao za 12
E moj glupi bosnjo...
Adams i Kapela 25 miliona , već smo 100 puta pisali zašto i kako je Juka potpisao tako "loš" ugovor...
Zato će već sljedeći naplatiti duplo .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
With the Nuggets converting Bol Bol's two-way contract to a standard NBA deal, a **** tells DNVR that Bol will have a chance to compete for backup minutes at the small forward and power forward positions this season. Denver's excited about the work he's put in this offseason.
Kako li njega kontaju koristiti onolikog na SF bas mi je misterijaJHam je napisao/la: ↑22 nov 2020, 19:58With the Nuggets converting Bol Bol's two-way contract to a standard NBA deal, a **** tells DNVR that Bol will have a chance to compete for backup minutes at the small forward and power forward positions this season. Denver's excited about the work he's put in this offseason.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da ne pricamo napamet, evo statistike iz prosle sezone za jednog i drugog:bombaysaphire je napisao/la: ↑22 nov 2020, 19:54Bojan je Hrvat , a Bogdan SrbinNEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 nov 2020, 19:47Daj ba, nemojte pricati bzv.Cuj 18mil godisnje previse za Bogdana.Pa sta je to Bojan bolji od njega, a isti ugovor ima s UTA?
Suteri su na cijeni, a posebno i kad moze sebi iskreirati poziciju kao sto Bogdan moze.On je igrao u SAC gdje mnogi ovdje pogledaju max 10 tekmi godisnje i nije previse eksponiran, ali definitivno vrijedi ove pare.![]()
Pokazaće Bogdan svoju vrijednost, u to ne sumnjam :šalu :
Naravno da je Bogdan bolji od Bojana , Bojan je imao sreću neviđenu da upadne u sistem kakav je u Juti ...
Da je Bogdan u Juti trpao bi 20+ bez problema .
https://www.basketball-reference.com/pl ... abo01.html
https://www.basketball-reference.com/pl ... abo02.html
Osim vise poena, boljeg suta za 3p i nesto malo skokova za Bojana, koji je i igrao vise minuta i sutirao vise, vrlo su slicni igraci.Cak Bogdan ima vise ass i ukradenih lopti. I kazem, jedan je vec u prajmu (Bojan), a drugi tek ulazi( Bogdan).
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma super pojacanje, Atlanta pravi fin tim bas.
Igrao je pri restartu par puta, vidjet cemo na sta to licu, ima finu kontrolu lopte, dobar sut za 3, duge ruke za odbrane, ako bi usojeli njega i MPJa iskoristiri na 3/4, to bi bilo super, pa nek se rotiraju u zavianosti od protivnikaAzpi je napisao/la: ↑22 nov 2020, 20:02Kako li njega kontaju koristiti onolikog na SF bas mi je misterijaJHam je napisao/la: ↑22 nov 2020, 19:58With the Nuggets converting Bol Bol's two-way contract to a standard NBA deal, a **** tells DNVR that Bol will have a chance to compete for backup minutes at the small forward and power forward positions this season. Denver's excited about the work he's put in this offseason.![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako SAC ne mecira.
Warriorsi sastavljaju dobru ekipu sa finom dubinom. Bez povreda lagano u PO
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ako Sacramento izjednaci Atlantinu ponudu, onda iz njih glupost nije definitivno isparila odlaskom Divca. Bogdan je dobar, koristan igrac, ali mislim da ako hoce bilo sta da grade za buducnost, on im za te pare ne treba.
Idemo Lakersi jos Batum i Gasol, pa onda moze ko god hoce za treceg playa.
Idemo Lakersi jos Batum i Gasol, pa onda moze ko god hoce za treceg playa.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pa fino su izhendlali ovu situaciju nakon povrede Klaya.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I za koje 4 ekipe bi mogli reci da su sad glavni favoriti za titulu i koja ekipa bi mogla biti tihi ubica?
Marc Gasol is narrowing his focus to the Lakers and Raptors, and L.A. is working market place to find way to improve offer, **** tell @TheAthleticNBA @Stadium. Mavericks are not expected to be destination.
Ovo popravljanje ponude pretpostavljam traže način da se riješe Javalea , pa onda da potpišu Gasola , pa možda i Cousinsa na vet min.
The Raptors, along with the Lakers and Clippers, are interested in signing Markieff Morris, per multiple reports.
Ovo popravljanje ponude pretpostavljam traže način da se riješe Javalea , pa onda da potpišu Gasola , pa možda i Cousinsa na vet min.
The Raptors, along with the Lakers and Clippers, are interested in signing Markieff Morris, per multiple reports.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
i meni,nesto ne vjerujem da će na 3 baš igratiAzpi je napisao/la: ↑22 nov 2020, 20:02Kako li njega kontaju koristiti onolikog na SF bas mi je misterijaJHam je napisao/la: ↑22 nov 2020, 19:58With the Nuggets converting Bol Bol's two-way contract to a standard NBA deal, a **** tells DNVR that Bol will have a chance to compete for backup minutes at the small forward and power forward positions this season. Denver's excited about the work he's put in this offseason.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.