Kaskaju za Čelikom ravno godinu dana.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Najjači naziv koji sam čuo do sada je "brkata kur*ina"
-
ajdohordas
- Kontakt:
Šta kažu komšinice, ima li neporaženih ?
Onaj @Admir74 ih pravi levatima... Kad god ovako zagusti, kaze nesta u fazonu "imamo plan da budemo najjaci u evropi, samo da se neke stvari rjese, brzo ce to biti, vidjet cete" i tako to
Nadam se da cemo i Borac i mi u BL uskoro biti kompletni! To ce biti krkljanac!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima li neporaženih?
P. S. Pitam za tetku Rasemu.
P. S. Pitam za tetku Rasemu.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Nisam skontao, u čemu je fazon. Jbg ne vidim
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Ma zubato sunce valjda, pa se raja obradovala što nije magla snijeg i ostale nepogode vremenske. Ne dao bog minus pa da je hladno.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Strasna je ova hajka na Amara. Ok ne bi me trebalo zanimati, ali tako se odnosit prema legendi kluba? Takve uvrede i psovke... strasno.
Kada se desavao Husref, ja sam po komentarima plavih mislio kako to kod njih frcera sve lijepo, idilicno, kako postuju svoje legende, jer su najvise branili Husrefa, ma rekoh nema sanse da bi oni tako Osima... ma nema sanse....
Kada se desavao Husref, ja sam po komentarima plavih mislio kako to kod njih frcera sve lijepo, idilicno, kako postuju svoje legende, jer su najvise branili Husrefa, ma rekoh nema sanse da bi oni tako Osima... ma nema sanse....
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Stigao ih je svaki krik i jauk lutve na uvrede amaru kamataru od strane plavih navijaca...Steven11 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:14Strasna je ova hajka na Amara. Ok ne bi me trebalo zanimati, ali tako se odnosit prema legendi kluba? Takve uvrede i psovke... strasno.
Sramota 
Ma sramota... negativno su me iznenadili.Zip je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:20Stigao ih je svaki krik i jauk lutve na uvrede amaru kamataru od strane plavih navijaca...Steven11 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:14Strasna je ova hajka na Amara. Ok ne bi me trebalo zanimati, ali tako se odnosit prema legendi kluba? Takve uvrede i psovke... strasno.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Kako su nezahvalni, nista im ne znaci sto su Famosa odrasli sa 5:0, oni se uhvatili Slobode...
Nego da pitam,kako su ona tri igraca sto ih povrijedi Alic...
Nadam se da ce ga Disciplinska komisija zestoko kazniti...
Nego da pitam,kako su ona tri igraca sto ih povrijedi Alic...
Nadam se da ce ga Disciplinska komisija zestoko kazniti...
Nista im nije sveto...
Kako se lutvo osjeca kad Amaw odlazi na svaki trening, utakmicu, putovanje.... Njegovo tuzno zavijanje... I oni tako to vracaju
Sto rece neko, Celik im vec godinu dana bjezi....
Kako se lutvo osjeca kad Amaw odlazi na svaki trening, utakmicu, putovanje.... Njegovo tuzno zavijanje... I oni tako to vracaju
Sto rece neko, Celik im vec godinu dana bjezi....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja kontam tema FK Sarajevo, sve pitari 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Branili su Husrefa kad smo ga lijepo isplatili go gospodina i ispraitili iz kluba. A sad kad oni tjeraju Amara i nazivaju ga raznoraznim pogrednim imenima i sta sve ne sad je i to ok. Mitomanija
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne znam sto kone ovako pobjegnu s foruma i kako ih jedan kiks odmah u ocaj baci. Oni dobiju iducu one Musijine amatere, mi kiksamo u Vrapcicima i eto opet otvorene trke, ali jok, oni se vec predali i sve lađe potonule. Kuknjava, daj novi statut, trenera, igrace, ulagace, navijace. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.