Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jota najbolji portugalac u historiji.
Kakvo poluvrijeme djeda 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kakvo ubijanje 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Šta bi bilo da smo kompletni.
Ugasili smo im svjetlo u prvom.
Ugasili smo im svjetlo u prvom.
A daj 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Goni ga u afriku vise ne moze 5 utakmica povezat
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
PA ŠTA SVE OVAJ ČOVJEK MOŽE PROMAŠITI?
Pa je li realno ovo
2 zicera u istom napadu , bzs.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Jedva ga i on zabi, lagano.
Moram reći, na stranu promašene prilike, ovo što je Firmino noćas odigrao je nešto najbolje od njega u crvenom dresu. Igrač utakmice za mene.
Najbolja tekma u Premier ligi ove sezone
Bobby izdominirao sve osim završnice, odbrana stabilna, sjajno. Jedino se Keita morao povrijediti ...
Bobby izdominirao sve osim završnice, odbrana stabilna, sjajno. Jedino se Keita morao povrijediti ...
Imamo tako rovit vezni red da ne znam sta da je Gini stavio u taj ugovor treba dogovorit i potpisat.
napokon cs, sjajna utakmica, rutinski
Strasna tekma, rutinski odradili posao svi.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ovo je bilo ko prosle sezone, kada smo ih rasuli na njihovom terenu, samo tada nismo bili bez 6-7 startera..
Ovo nam je trebalo, utakmica koja je podigla samopouzdanje ekipe, cak i onaj sto uglavnom glumi napadaca zabio gol i odigrao odlicnu utakmicu, vrijeme je bilo i valjda nastavi ovako, da ga na kraju sezone mozemo poslati u PSG za Kyliana
Izgleda ni povrede nas nece sprijeciti da uzmemo titulu
Ovo nam je trebalo, utakmica koja je podigla samopouzdanje ekipe, cak i onaj sto uglavnom glumi napadaca zabio gol i odigrao odlicnu utakmicu, vrijeme je bilo i valjda nastavi ovako, da ga na kraju sezone mozemo poslati u PSG za Kyliana
Izgleda ni povrede nas nece sprijeciti da uzmemo titulu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Još ne mogu da vjerujem kako smo strašno odigrali sinoć. I prošle sezone smo protiv Leicestera izdominirali kod njih, a predstavljali ih kao kandidata za titulu.
What a team, what a fucking team.
What a team, what a fucking team.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Hvala Rodgersu na svemu
Koliko je prije ova tekma bila aktivnija, a sad ništa. Pisao fera, pisao reds, bilo još par ljudi. Sad jednu stranicu sedam dana pišemo. Prije preko noći se nakupit 5-6 njih, bilo i rasprava, svega
Dosadno mi na poslu
Stipu feru pitara, lafo se posvetio Sarajevu. Pitao bih ja njega da je Zeljovac... ih kako bi on ovdje sad bio aktivan.
Realno nema se puno sta ni pisati. Malo je stvari koje se mogu kritikovati i samim tim manje materijala za pisanje.
Mozda tema bude aktivnija sad u januaru, kad Klopp odluci da ne kupuje stopera i da se gura do kraja s ovim sto ima.
Spamm
Spamm
A i nema neke nove raje koja bi pisala, samo se mi stari vrtimo uvijek u krug 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.