AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kriminalno loša igra sa igračem više, vile su nas nosale kao da smo mi imali igrača manje a ne protivnik.
Nadam se da sa Ibrom nije ništa ozbiljno, barem ne djeluje tako.
Nadam se da sa Ibrom nije ništa ozbiljno, barem ne djeluje tako.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mani se kapitena vcrs,slabe tacke vcrs nisu bile u odbraniFantasista je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:44Kapiten opet kriminalan, ne mogu da vjerujem da je grohno ovoliko.
Pa ako je trener specijalist za odbranu Bonera, dobro je da se sjeća kako hodati.
Ne znam za vas, ali opet imam onaj osjećaj kao iz najboljih vremena. Igra nije bila nešto, bilo je i sreće, ali konačno Milan dominira. Bez da ima puno loptu u nogama, ekipa ima glavu i rep, pucaju od samopouzdanja.
Ne znam za vas, ali opet imam onaj osjećaj kao iz najboljih vremena. Igra nije bila nešto, bilo je i sreće, ali konačno Milan dominira. Bez da ima puno loptu u nogama, ekipa ima glavu i rep, pucaju od samopouzdanja.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Kao sto kazu,pobijedi se ne gleda u zube,pogotovo protiv ekipe kao sto je Napoli i to u gostima.Veoma bitna 3 boda i samo se nadam da nije nista ozbiljno sa Ibrom.Hauge definitivno treba dobiti vise prilike za igru
Forza Milan!
-
celikmilan
- Kontakt:
Dobro su odigrali osim naravno onog vremena kad su se bezveze povukli iako je Napoli tad promjenio igru. Nadam se da je sa Zlatanom sve u redu iako se sa njim nikad ne zna pa čak ni kad je šepajući izašao.
Sve to stoji da se ne treba kritikovati nakon ovakve pobjede ali Romagnoli veoma brzo treba doći sebi jer je veoma loše ovo što pruža.
Sve to stoji da se ne treba kritikovati nakon ovakve pobjede ali Romagnoli veoma brzo treba doći sebi jer je veoma loše ovo što pruža.
Vala baš narode, odvadite malo i uživajte u pobjedi. 
Možda nije zaslužena pobjeda i možda se nije odigrala fantastična utakmica, ali zaboli me dokle god se osvajaju bodovi.
U narednim utakmicama će Hauge imati svoju šansu, nema druge nego sad igrati sa njim i Rebićem kao napadačem.
Ipak se nadam da povrede nisu preozbiljne... jbg, desetak dana zvuči kao malo, a u suštini to znači da će propustiti minimum 3-4 utakmice (bar Leao, za Ibru ćemo tek vidjeti). Na stranu sad ove LE utakmice, ali bi Fiorentina mogla biti problem.
Možda nije zaslužena pobjeda i možda se nije odigrala fantastična utakmica, ali zaboli me dokle god se osvajaju bodovi.
U narednim utakmicama će Hauge imati svoju šansu, nema druge nego sad igrati sa njim i Rebićem kao napadačem.
Ipak se nadam da povrede nisu preozbiljne... jbg, desetak dana zvuči kao malo, a u suštini to znači da će propustiti minimum 3-4 utakmice (bar Leao, za Ibru ćemo tek vidjeti). Na stranu sad ove LE utakmice, ali bi Fiorentina mogla biti problem.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Iskreno, i ovaj mali Colombo ima šlifa, nije drvosječa dečko (iako izgleda tako, slično kao Cutrone) ima neke tehnike, treba mu dati priliku makar u LE.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Niko da spomene ubedljivo najboljeg beka u ligi? A plaćen samo 20M eura.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma Zlatan ce sve uraditi da bude spreman za nedjelju i to ne sumnjam
Kaže kad god je Bonera bio na klupi Milan je vazda igrao dobro

Treba spomenuti i drugog beka koji je dijete Milana,a igra fantasticnu sezonu za sadaRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:57Niko da spomene ubedljivo najboljeg beka u ligi? A plaćen samo 20M eura.
Svaka cast. Zlatan bog otac igrice. Hauge konkretan. Strasan potencijal. Treba Colombu davati minuta. Veceras za 15minuta imao 2-3 stasns poteza.
Sto se tice kapitena, podize formu, ali brate kriminalan je u postavljanju i cuvanju centarfora. Balvan Petanja ga pravio smjesnim u par navrata. Al dobro, sad znam da to ne moze popraviti.
Castiljeha dati badava, bolje je i Krunic da igra desno nego on.Cak mislim da je u psihicki puko jer ga je Sale zakucao za klupu.
Skudeto jos blizi...a samim time i klepma.
FM!
Sto se tice kapitena, podize formu, ali brate kriminalan je u postavljanju i cuvanju centarfora. Balvan Petanja ga pravio smjesnim u par navrata. Al dobro, sad znam da to ne moze popraviti.
Castiljeha dati badava, bolje je i Krunic da igra desno nego on.Cak mislim da je u psihicki puko jer ga je Sale zakucao za klupu.
Skudeto jos blizi...a samim time i klepma.
FM!
- ArtVandelay
- Kontakt:
Svaka čast momcima. Nije ovo bila najbolje odigrana utakmica, Napoli je dominirao ali ovog puta je Milan iskoristio prilike. Odlika velikih je da pobjeđuju i kada ne igraju baš najbolje.
Sada odmoriti najvažnije karike i fokusirati na fiorentinu. Najvažniji je trenutno taj zimski skudeto.
Sada odmoriti najvažnije karike i fokusirati na fiorentinu. Najvažniji je trenutno taj zimski skudeto.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Calabria je uvijek znao pruzati dobre partije, i kad je tek počinjao svoju karijeru. No, taman kad bi uhvatio formu, povreda, i sve tako. A mlad igrač kad kuburi sa čestim povredama onda izgubi i samopouzdanje, i jedno vodi ka drugom. Ali, napokon je riješio probleme sa povredama, uhvatio formu, pun samopouzdanja i onda ne čudi što igra odlično već mjesecima.ronaldo99 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:59Treba spomenuti i drugog beka koji je dijete Milana,a igra fantasticnu sezonu za sadaRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:57Niko da spomene ubedljivo najboljeg beka u ligi? A plaćen samo 20M eura.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
Kad može Benevento dobiti Fiorentinu zašto mi da se bojimo? Iako su nama najgore te utakmice kad kažemo lako ćemo.
Hauge je malo pod tremom igrao podsjeca me na Salemakersa od prosle sezone kad je poceo da dobiva prilike cim se oslobodi treme, a nadam se da ce mu pomoci ovi golovi i sto ekipa dobro igra i sto je sve super sad, ocekujem da bude jedan od nosilaca igre.
Nadam se da sa Ibrom nije nista ozbiljno a što se tiče ovog Colomba nemam bas dobro misljenje o njemu jest da je mlad ali ne daj boze da se ostane na njemu kao jedinoj napadackoj opciji.
Mislim da ova ekipa ima velik potencijal za skudeto , ako se dobije Juve, sto da ne.
Nadam se da sa Ibrom nije nista ozbiljno a što se tiče ovog Colomba nemam bas dobro misljenje o njemu jest da je mlad ali ne daj boze da se ostane na njemu kao jedinoj napadackoj opciji.
Mislim da ova ekipa ima velik potencijal za skudeto , ako se dobije Juve, sto da ne.
- Beduin
- Kontakt:
Sta reci osim da ova bajka jos uvijek traje i maksimalno uzivam u njoj.
Momci odigrali vrhunski protiv ovako jakog protivnika u gostima. Najbitnije je sad Ibra da bude dobro, 9. najbolji strijelac na vjecitoj listi svih vremena ako se dobro sjecam.
Momci odigrali vrhunski protiv ovako jakog protivnika u gostima. Najbitnije je sad Ibra da bude dobro, 9. najbolji strijelac na vjecitoj listi svih vremena ako se dobro sjecam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ibra i Rona do sada u svakoj tekmi koju su igrali u ligi dali su barem po gol,strasno kako ihraju dva majstora u poznim godinama.
Sto neko napisa Ibra je treci najbolji igrac poslije ova dva vanzemaljca
Sto neko napisa Ibra je treci najbolji igrac poslije ova dva vanzemaljca
Meni je dovoljan jedan potez, dal prvi dodir ili promjena kretnje da vidim da ovaj momak ima vise talenta od Cutronea .Kamo srece da ima minuta kao sto je ovaj imao.meepo je napisao/la: ↑22 nov 2020, 23:09Hauge je malo pod tremom igrao podsjeca me na Salemakersa od prosle sezone kad je poceo da dobiva prilike cim se oslobodi treme, a nadam se da ce mu pomoci ovi golovi i sto ekipa dobro igra i sto je sve super sad, ocekujem da bude jedan od nosilaca igre.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bravo za ekipu,malo koja se ekipa naigra fudbala protiv Napolija pa tako i mi. A mi smo ovo odigrali jako dobro.
Kad vidim kakve zadnje pasove ima i kako ih s lakocom daje Bennacer pozelim da je karijeru vise posvetio u smjeru igranja kao ofanzivni vezni igrac,strasan je u svakom slucaju. A i Kessie tu odrađuje mnogo mnogo posla.
Prvi sam sumnjao da mogu veceras do pobjede,uvjerili su me da su pravi tim i kolektiv. Samo nastaviti hladne glave i
igrati utakmicu po utakmicu.
Forza Milan!!
Kad vidim kakve zadnje pasove ima i kako ih s lakocom daje Bennacer pozelim da je karijeru vise posvetio u smjeru igranja kao ofanzivni vezni igrac,strasan je u svakom slucaju. A i Kessie tu odrađuje mnogo mnogo posla.
Prvi sam sumnjao da mogu veceras do pobjede,uvjerili su me da su pravi tim i kolektiv. Samo nastaviti hladne glave i
igrati utakmicu po utakmicu.
Forza Milan!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.