FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da vecina skauta u Evropi vec ima u svojim biljeskama ime Andrej Djokanovic i da na ljeto dolazi neka ponuda dobra za nas koju mislim da necemo odbiti.
Poucen iskustvom PL svaki talentovani mladi igrac otisao je iz ove lige kada je imao 20-21god a neki i prije.
MIrza Mesic, Said Husejinovic, Alen Skoro, Danilovic, kod kona 1-2 igraca, Cimirot sa 22god.
Necemo mi jos dugo gledati Andreja u nasem dresu imam osjecaj i neka ide dijete svojim putem i napreduje. Zasluzio je to Andrej
Poucen iskustvom PL svaki talentovani mladi igrac otisao je iz ove lige kada je imao 20-21god a neki i prije.
MIrza Mesic, Said Husejinovic, Alen Skoro, Danilovic, kod kona 1-2 igraca, Cimirot sa 22god.
Necemo mi jos dugo gledati Andreja u nasem dresu imam osjecaj i neka ide dijete svojim putem i napreduje. Zasluzio je to Andrej
-
- Kontakt:
Realno razmisljas

Mjenjat ces ti to brzo na 3/4 kad u grupe uletimo 2021

Momak jede teren ima ono sto kazu trece plucno krilo i to je danas najbitnije(najtrazenije)
E cuj oznacen kao wonderkid na fmu

-
- Kontakt:
Kad je brat @joker imao teoriju sto Cezar ima 100 golova i da je Emerson "dobri duh" 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma bez pardona
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ta konstantnost sa 19 god.je najveći kvalitet koji vide svi koji prate mlade igrače . Igrati na tako osjetljivoj poziciji u ekipi sa takvom konstantnošću može samo veliki potencijal i zato sam siguran ds će to biti više od tih 1mil sigurno al mislim da su čak i procenti bitniji jer ispred njega je velika karijera a klub to treba iskoristiti .
Espirito nobre ni slucajno ne smije u istu recenicu sa ovim promasajima!belosevic28 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:36Kad je brat @joker imao teoriju sto Cezar ima 100 golova i da je Emerson "dobri duh"![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Mislim da je za Djokanovica a i za nas najbolje da bude tu ovu i iducu sezonu. Sad mu je 19 god s 21 taman, nista nece izgubiti samo moze dobiti. Bolje ovdje standardan nego u Belgiji ili Portugalu klupa pa posudba negdje.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slazem se, nekih 2 mil eura uzeti, ali fin procenat moramo osigurati, ja sam ubijedjen(kao i mnogi drugi) da ce momak igrati u ligi petica bez ikakvih problemamichplatini je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:39Ta konstantnost sa 19 god.je najveći kvalitet koji vide svi koji prate mlade igrače . Igrati na tako osjetljivoj poziciji u ekipi sa takvom konstantnošću može samo veliki potencijal i zato sam siguran ds će to biti više od tih 1mil sigurno al mislim da su čak i procenti bitniji jer ispred njega je velika karijera a klub to treba iskoristiti .

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 22 nov 2020, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la: ↑22 nov 2020, 21:51Rijetko kad hvalim mlade igrače, iskren da budem, više volim iskusnije i starije, ali Đokanović mali je zvijer igrač i odlično mu za sada ide. Samo tako nastavi, novi Cimirot!
Zezas se, priznaj ? Provociras ?

Kako Ti bolan ne bio mogu biti drazi:
Pavlovic, Delac... od Kovacevica
Letic,Belosevic,Puzigaca ... od Pidre
Pejovic.... od Djokanovica.
@Morto ovaj momak zasluzuje 24-satni ban. Tek kad sam poceo ovdje pisati neko mi skrenuo paznju da si Manijak

PS. Lijepa vijest. Veliki Pitar, a moj drug @sekac kaze da je dobro

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:50Mislim da je za Djokanovica a i za nas najbolje da bude tu ovu i iducu sezonu. Sad mu je 19 god s 21 taman, nista nece izgubiti samo moze dobiti. Bolje ovdje standardan nego u Belgiji ili Portugalu klupa pa posudba negdje.
Pametno. Neko je ovdje pisao da Djokanovic ima korektnog i dobrog menadzera i vjerujem da i on tako razmislja. Teren moramo sto prije rjesiti, da nam se ne dao Bog povrijede nasi zlatni- bordo momci.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Vratite nam starog @Jokera, pljuvača, a evo vam ovaj kvazi insajder.belosevic28 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:36Kad je brat @joker imao teoriju sto Cezar ima 100 golova i da je Emerson "dobri duh"![]()
joker90 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:07Kova, Dupovac, Milicevic, Besim, Hodzic, Dzafic, Oremus, pola nas je zaplatilo..Historicar je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:03Ko je još zaražen osim Kovačevića i Velkoskog ? Jedino za njih dvojicu je objavljeno u medijima.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sve i jedan je bio zarazen, nije korona SIDA jbt da traje za zivota. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Za Mešića, Škoru i Husejinovića bi bilo bolje da su ostali još dvije sezone u ovoj ligi pa onda otišli, prvo u neki manji klub (npr. Teplice), pa eventualno kasnije u neki veci klub.Ovako su samo preskocili stepenice u razvoju, a prva dvojica su se nakon dvije godine vratila u ovu ligu, odnosno u Sarajevo.Husejinović je igrački izgubio 3,5 godine karijere u Njemačkoj, u tom periodu je samo desetak puta zaigrao za Werder i Kaiserslautern.ado-hz je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:34Mislim da vecina skauta u Evropi vec ima u svojim biljeskama ime Andrej Djokanovic i da na ljeto dolazi neka ponuda dobra za nas koju mislim da necemo odbiti.
Za Andreja je najbolje da ovu i narednu sezonu odigra kod nas, a kada ode, to mora biti klub koji ce mu garantovati pravilan daljnji razvoj i dobru minutažu.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
1.000.000€ je ipak pretjerivanje, 700.000€ idealna cifra, pa nek ima motiv da napreduje.
Đoko ako bude razmišljao pravilno neće otići u Tursku niti u neki klub u ligama poput Bundeslige (gdje je otišao Ćavar i nestao).
Sarajevo -> Belgija -> Njemačka
Đoko ako bude razmišljao pravilno neće otići u Tursku niti u neki klub u ligama poput Bundeslige (gdje je otišao Ćavar i nestao).
Sarajevo -> Belgija -> Njemačka
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Djokanivic moze pravo u italiju SERIJU A, u neki ostednji klub atlanta udineze roma itd
Covjek ima 3 sise i 3 plucna krila..
3 m € osteta MI GA NESMIJEMO PUSTIT BEZ 3 milke
Cimi nije bolji od Djkanovica sad a kamoli kad je imao 20 godina kao on sad..
Da ga je Bajevic pozvao u A REPREZENTACIJU vec za bozic smo ga mogli udat za pun kamion eura..
Zuka turaj 2 m € nes se zajebat
Da ga je Bajevic pozvao u A REPREZENTACIJU vec za bozic smo ga mogli udat za pun kamion eura..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Normalno da mi je akademac tj mladi igrač koji se dokaže draži od ostalih starijih. Mujakić me kupio, dobio priliku i istu iskoristio, igrao bolje od starijih kolega, srčan, kad vidim kako proslavi naše golove, pobjede, koliko na kraju utakmice skače i raduje se, đe ćeš takvog insana ne gotivit, ista situacija je i sa Kovačevićem, evo i Đokanović ide njihovim stopama. Pidro mora još malo bolje mada je meni okej, jest me malo prije doticalo što ga svi hvale a meni onako bio, dobar al nije za tolike pohvale, sad vidim neki nisu baš toliko zadovoljni njime a meni je on trenutno okej, al mora bolje.Samozdravlje je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:58BordoSarajevo je napisao/la: ↑22 nov 2020, 21:51Rijetko kad hvalim mlade igrače, iskren da budem, više volim iskusnije i starije, ali Đokanović mali je zvijer igrač i odlično mu za sada ide. Samo tako nastavi, novi Cimirot!
Zezas se, priznaj ? Provociras ?![]()
Kako Ti bolan ne bio mogu biti drazi:
Pavlovic, Delac... od Kovacevica
Letic,Belosevic,Puzigaca ... od Pidre
Pejovic.... od Djokanovica.
@Morto ovaj momak zasluzuje 24-satni ban. Tek kad sam poceo ovdje pisati neko mi skrenuo paznju da si Manijak. Spremam se 15 dana da Ti se izvinem, a Ti bas pokaza prvo lice
Slim se , izvinjavam Ti se, ako sam Te necim povrijedio nekad.
![]()
![]()
PS. Lijepa vijest. Veliki Pitar, a moj drug @sekac kaze da je dobro![]()
Ja sam skeptičan i možda previše podcjenjujem mlade igrače koji se nisu dokazali iz razloga što sam svjestan da još nemamo kvalitetne trenere koji rade s tom djecom, al niko sretniji od mene kad neko iskoči kao Mujakić, Kovačević, Đokanović.
Protiv Celtica naprimjer svi su stavljali Đokanovića u prvu, ja da sam bio trener ja bi Pejovića i Oremuša upario u veznom redu, iskusnija varijanta al kako igra Andrej, mjenja mi polako razmišljanje o njemu na pozitivno, naravno.
Malo ja ovo umrsi, al nadam se da ćeš skontat poentu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nesto razmisljam kone nase kujaju da nemaju krila u ekipi.
Nemaju para i jbg nmg ja gledati da mi se komsija pati. Komsija ti je ko rod i treba pomoci uvijek.
Evo ja predlazem da nakon Olimpika Cruza i Milanovica posaljemo na posudbu kod kona, a oni nama ovog Ikica nije los i mozemo ga koristiti u rotaciji i u Kup utakmicama sljedecu sezonu.
Uplatiti im kod Seje SATARE 10.000km da uzmu mesa i napune frizidere duga je zima a predvidjaju da ce sa -7 temperatura se povecavati jos vise u minus.
Haj nije beg cicija 20.000km kod Seje Satare da bas fino izaberu mesa.
Nemaju para i jbg nmg ja gledati da mi se komsija pati. Komsija ti je ko rod i treba pomoci uvijek.
Evo ja predlazem da nakon Olimpika Cruza i Milanovica posaljemo na posudbu kod kona, a oni nama ovog Ikica nije los i mozemo ga koristiti u rotaciji i u Kup utakmicama sljedecu sezonu.
Uplatiti im kod Seje SATARE 10.000km da uzmu mesa i napune frizidere duga je zima a predvidjaju da ce sa -7 temperatura se povecavati jos vise u minus.
Haj nije beg cicija 20.000km kod Seje Satare da bas fino izaberu mesa.

Ne bih se slozio sa tobom kolega. Igraci koje sam spomenuo su igrali prije 15god a tad je liga bila hrkljuž i svaki igrac je zelio da bjezi cim prije, jer nije zelio da mu neki Sinisa Mulina, ili neko iz Travnika, Kozare, Zepca Limorad slomije nogu. Danas je koliko god mi kukali liga normalnija i nema tog krkanluka toliko prisutnog.Historicar je napisao/la: ↑22 nov 2020, 23:14Za Mešića, Škoru i Husejinovića bi bilo bolje da su ostali još dvije sezone u ovoj ligi pa onda otišli, prvo u neki manji klub (npr. Teplice), pa eventualno kasnije u neki veci klub.Ovako su samo preskocili stepenice u razvoju, a prva dvojica su se nakon dvije godine vratila u ovu ligu, odnosno u Sarajevo.Husejinović je igrački izgubio 3,5 godine karijere u Njemačkoj, u tom periodu je samo desetak puta zaigrao za Werder i Kaiserslautern.ado-hz je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:34Mislim da vecina skauta u Evropi vec ima u svojim biljeskama ime Andrej Djokanovic i da na ljeto dolazi neka ponuda dobra za nas koju mislim da necemo odbiti.
Za Andreja je najbolje da ovu i narednu sezonu odigra kod nas, a kada ode, to mora biti klub koji ce mu garantovati pravilan daljnji razvoj i dobru minutažu.
Nema sta Andrej da ceka 21-22god, Dinamo prodaje igrace sa 17god. i velika vecina tih momaka uspije a odu u vrhunske evropske klubove. Sve je to do igraca, sta ima u glavi i sta zeli da postigne. Psiha je cudo.
Andrej je sportista 200% i nema razloga da se treba bojati sutra da ode u belgijsku ligu jer on to moze i spreman je za to.
-
- Kontakt:
E jbg cuj Roma osrednji klubPitar6785 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 23:26Djokanivic moze pravo u italiju SERIJU A, u neki ostednji klub atlanta udineze roma itd

Napisao sam Romu slucajno, al nije roma juventus il milan inter vec 5-6 klub iitalije to ti je sredina pa mahniti zuka igro bez treninga u romi i onaj drigerad nangolan sto nebi mogo trosisa andre..
Pogledaj onu ublehu perisica ode direktno u inter onaj iz zrinjskig u totenhem pa u real nijedan nemoze trcat vise od andre. Pogledaj one stuhe gojaka izgleda ko koza ode u torinu za 6 glava i bog te pito koliko poena procenata nagrada itd..
Zato kaze andre da je pizvan u repku komotno je mogo istjerat sugu gojaka i cimirota besica iz prvi 11 jer momak moze da trci ne kalkulise i veci mozak i kitu ima id oboice. Pozvoje sabanhadzovica **** ga on usta a djokanovic ni u b ne igra..
Pogledaj onu ublehu perisica ode direktno u inter onaj iz zrinjskig u totenhem pa u real nijedan nemoze trcat vise od andre. Pogledaj one stuhe gojaka izgleda ko koza ode u torinu za 6 glava i bog te pito koliko poena procenata nagrada itd..
Zato kaze andre da je pizvan u repku komotno je mogo istjerat sugu gojaka i cimirota besica iz prvi 11 jer momak moze da trci ne kalkulise i veci mozak i kitu ima id oboice. Pozvoje sabanhadzovica **** ga on usta a djokanovic ni u b ne igra..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.