NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
odbrana saintsa je žestoka
10-0 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma bjezi ba, kakva ubleha dobi 100 miliona ugovora. Ovo je premasilo Baljica u Realu
Meanwhile King Henry rusi Ravense
Ebase nas ovi rednecks iz texasa. Mislio sam da cemo uzet mali zalet i napravit sezonu zanimljivu do kraja ali u Houstonu sam definitivno brojao pobjedu. Ipak nasa realnost desetkovanog tima sa polu QBom. Vidit sta Tomo moze uraditi do kraja. Ipak je on nas.
Fina igra, napad kao i obično ne šteka, a koliko će to odbrana ispratiti u nastavku sezone vidjet ćemo.
Kakva škola Coltsa u drugom poluvremenu. 
Edit: Samo što sam ih pohvalio
Edit: Samo što sam ih pohvalio
41.21.1.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Napokon na nesto lici ekipa. Dobra pobjeda protiv Vikinga u gostima.
Mislim da sad svi imaju po 3 pobjede u grupi, fila ima jedan remi pa je prva.
Izjednacena divizija iako svi imaju negativan omjer (i uci ce neko u PO sa negativnim omjerom). 
Mislim da sad svi imaju po 3 pobjede u grupi, fila ima jedan remi pa je prva.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dobri Coltsi
Odlican mec. Nije mi zao sto cu danas na poslu biti k'o zombie 
Jedno pitanje iz fantasy-ja. Sjeca li se ko da li je Xstrike na draftu jedini bio na automatskom biranju? Covjek ubi
Jedno pitanje iz fantasy-ja. Sjeca li se ko da li je Xstrike na draftu jedini bio na automatskom biranju? Covjek ubi
Brady 
Smiješno je kako lik pokazuje starost i onda na momente pokazuje da je zapravo GOAT onaj Max Kellerman je u pravu bio za njega što kaze pasce Tomica s litice ilitiga fall of the cliff i svaki put kad covjek pomisli da je to to on uvijek odigra par solidnih i izvuce se.
Izvuce se garant i nakon ovog, al' sve u svemu pokazuje da to nije isti igrac.
Tacno mu u ocima vidiš da se us.rao u mnogim momentima ove sezone.
Izvuce se garant i nakon ovog, al' sve u svemu pokazuje da to nije isti igrac.
Tacno mu u ocima vidiš da se us.rao u mnogim momentima ove sezone.
nije se on usro, ali ne može više, decline! to je tako već par godina, počevši još od one zadnje SB sezone. mislim da ima deep balls 1-20 u zadnjih 5-6 tekmi. kod njega i breesa se to iz aviona vidi, a i rodžo je krenuo, svako malo naleti tekma gdje ne može hajfiš pogoditi
njegovo je prošlo! ući će oni u playoff, tamo dobiti nekoga iz NFC East i to je onda to. igraće on vjerovatno i dogodine ali penzija mu je jedina ispravna opcija, tampina pass defense ne može nikoga zaustaviti tako da se neki manning superbowl njemu ne može desiti!
njegovo je prošlo! ući će oni u playoff, tamo dobiti nekoga iz NFC East i to je onda to. igraće on vjerovatno i dogodine ali penzija mu je jedina ispravna opcija, tampina pass defense ne može nikoga zaustaviti tako da se neki manning superbowl njemu ne može desiti!
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
washington@dallas se nekako ustalio na thanksgiving, imam osjećaj ko da je svake godine ista tekma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.