Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
pa Sica nije za direktora to je istina, ali valjo je on barem prema nasoj navijackoj grupi mnogo dok je bio kod nas, a to vjerovanto i ti znas o cemu pricam...to sto se nije dokazao na funkciji koju je imao u slobodi i sto prica gluposti to su druge stvari....on barem nije kao mnogi otisao u inostranstvo i lajao o nasem klubu, vec je otisao u Erzurum spor i odmah poslao Slobodi lopte i mislim mladjim selekcijama trenerke u to vrijeme...znaci ipak nije ni Sica neko koga moramo pljuvati po ovim forumima i ako je on meni pao u ocima samo kada je otisao u Sarajevo i onda u onom njihovom spotu od kluba, gdje su igraci pjevali himnu Sarajeva, i on je prvi kreno sa ono "Volim ...volim Sarajevo"...od tada je on pao u mojim ocima, a ovo ostalo vala ima stvari gdje je on valjao za nasu navijacku grupu, ali nije to za foruma tako da nebi ni spominjao, ali ne treba se to ipak zaboraviti...naravno takodjer se ne slazem da bi on trebao zamjeniti Sabovica, jer ne vjerujem da je sposoban za tobarca_87 je napisao/la:nemoj boga ti sice umjesto sabovica,,koji god da dodje samo taj degen neeee,sto dalje od kluba da je on to bolje,,
hahaha oplakah pametni je PasanProbisvjet je napisao/la:**** Sicu nije on za direktora! Pametniji je bio Pasan koji je nekada cistio kopacke igracima.
Ima Mnogo pametnijih od njega i na Kiseljaku kod Tuzle!
Zabranice to teta ArzijaProbisvjet je napisao/la:Djedamrazovski par!![]()
Znas da je teta arzija pokisla. Pokisla joj....Frutek je napisao/la:Zabranice to teta ArzijaProbisvjet je napisao/la:Djedamrazovski par!![]()
ma meni je najvise pao u ocima kad je bio sportski direktor(ak se ne varam to je bioSaltCityAttack je napisao/la:pa Sica nije za direktora to je istina, ali valjo je on barem prema nasoj navijackoj grupi mnogo dok je bio kod nas, a to vjerovanto i ti znas o cemu pricam...to sto se nije dokazao na funkciji koju je imao u slobodi i sto prica gluposti to su druge stvari....on barem nije kao mnogi otisao u inostranstvo i lajao o nasem klubu, vec je otisao u Erzurum spor i odmah poslao Slobodi lopte i mislim mladjim selekcijama trenerke u to vrijeme...znaci ipak nije ni Sica neko koga moramo pljuvati po ovim forumima i ako je on meni pao u ocima samo kada je otisao u Sarajevo i onda u onom njihovom spotu od kluba, gdje su igraci pjevali himnu Sarajeva, i on je prvi kreno sa ono "Volim ...volim Sarajevo"...od tada je on pao u mojim ocima, a ovo ostalo vala ima stvari gdje je on valjao za nasu navijacku grupu, ali nije to za foruma tako da nebi ni spominjao, ali ne treba se to ipak zaboraviti...naravno takodjer se ne slazem da bi on trebao zamjeniti Sabovica, jer ne vjerujem da je sposoban za tobarca_87 je napisao/la:nemoj boga ti sice umjesto sabovica,,koji god da dodje samo taj degen neeee,sto dalje od kluba da je on to bolje,,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.