FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

barca_87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la barca_87 » 24 dec 2010, 11:18

nemoj boga ti sice umjesto sabovica, :o ,koji god da dodje samo taj degen neeee,sto dalje od kluba da je on to bolje,, :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 24 dec 2010, 12:29

Mislim da se malo prenaglilo oko imena,koja će nas kao pojačati.Moje mišljenje je da su se tu i novinari uključili želeći Denisu nametnuti igrače.Jedino sam siguran da se razgovaralo sa Zrnanovićem.Ovo ostalo je rekla kazala,ali kako pratim ostale bogami se uveliko radi oko dovođenja igrača.Kod nas je kako sam danas zaključio glavni problem riješiti se dugovanja prema igračima,pa tek onda prinove.na nama je da se nadamo najboljem.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 dec 2010, 12:40

Bolje da se rijese dugovanja,a ekipu imamo,kao sto sam u jednom postu napisao,bolje igrat sa zadovoljnim igracima,pa makar nikog ne doveli,nego igrat sa nezadovljnim igracima ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 24 dec 2010, 12:55

Slažem se jer kako sam čuo puno se duguje.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 dec 2010, 13:07

barca_87 je napisao/la:nemoj boga ti sice umjesto sabovica, :o ,koji god da dodje samo taj degen neeee,sto dalje od kluba da je on to bolje,, :D
pa Sica nije za direktora to je istina, ali valjo je on barem prema nasoj navijackoj grupi mnogo dok je bio kod nas, a to vjerovanto i ti znas o cemu pricam...to sto se nije dokazao na funkciji koju je imao u slobodi i sto prica gluposti to su druge stvari....on barem nije kao mnogi otisao u inostranstvo i lajao o nasem klubu, vec je otisao u Erzurum spor i odmah poslao Slobodi lopte i mislim mladjim selekcijama trenerke u to vrijeme...znaci ipak nije ni Sica neko koga moramo pljuvati po ovim forumima i ako je on meni pao u ocima samo kada je otisao u Sarajevo i onda u onom njihovom spotu od kluba, gdje su igraci pjevali himnu Sarajeva, i on je prvi kreno sa ono "Volim ...volim Sarajevo"...od tada je on pao u mojim ocima, a ovo ostalo vala ima stvari gdje je on valjao za nasu navijacku grupu, ali nije to za foruma tako da nebi ni spominjao, ali ne treba se to ipak zaboraviti...naravno takodjer se ne slazem da bi on trebao zamjeniti Sabovica, jer ne vjerujem da je sposoban za to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 dec 2010, 17:27

**** Sicu nije on za direktora! Pametniji je bio Pasan koji je nekada cistio kopacke igracima.
Ima Mnogo pametnijih od njega i na Kiseljaku kod Tuzle! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 dec 2010, 23:25

Probisvjet je napisao/la:**** Sicu nije on za direktora! Pametniji je bio Pasan koji je nekada cistio kopacke igracima.
Ima Mnogo pametnijih od njega i na Kiseljaku kod Tuzle! :mrgreen:
hahaha oplakah pametni je Pasan :)..ma bila bi glupost kada bi njega odabrali za direktora...jedina njegova prednost u odnosu na druge koji ce biti, je to sto se bavio aktivno nogometom i nista drugo, jer upravo sto rece probisvjet, od njega je pametni Pasan :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 dec 2010, 23:56

Opet ce neki Sabovicev uletit,a to je ovaj Isabegovic ja misli,sto je izabran,al onda prinudna uprava na celu sa Bajramovicem ga smijenila,jer je to po statutu kluba,ako grijesim nek me neko ispravi.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 dec 2010, 09:12

Djedamrazovski par! :mrgreen:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 dec 2010, 09:45

Probisvjet je napisao/la:Djedamrazovski par! :mrgreen:
slika
Zabranice to teta Arzija :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 dec 2010, 10:55

Frutek je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Djedamrazovski par! :mrgreen:
slika
Zabranice to teta Arzija :mrgreen:
Znas da je teta arzija pokisla. Pokisla joj.... :mrgreen:

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 25 dec 2010, 14:51

Ja mislio vi ćete nešto pametnije što ovaj narod očekuje tj.o klubu,o igračima ,treneru pa i predsjedniku.ovo mi je baš bez veze.Naša posla.Iako ovog dotičnog nevolim ,sebi nebi dozvolio ove stvari da iznosim na portalu FK"SLOBODA".

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 dec 2010, 15:22

Dok cekamo novosti malo gledamo karikature :mrgreen:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 dec 2010, 15:32

SaltCityAttack je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:nemoj boga ti sice umjesto sabovica, :o ,koji god da dodje samo taj degen neeee,sto dalje od kluba da je on to bolje,, :D
pa Sica nije za direktora to je istina, ali valjo je on barem prema nasoj navijackoj grupi mnogo dok je bio kod nas, a to vjerovanto i ti znas o cemu pricam...to sto se nije dokazao na funkciji koju je imao u slobodi i sto prica gluposti to su druge stvari....on barem nije kao mnogi otisao u inostranstvo i lajao o nasem klubu, vec je otisao u Erzurum spor i odmah poslao Slobodi lopte i mislim mladjim selekcijama trenerke u to vrijeme...znaci ipak nije ni Sica neko koga moramo pljuvati po ovim forumima i ako je on meni pao u ocima samo kada je otisao u Sarajevo i onda u onom njihovom spotu od kluba, gdje su igraci pjevali himnu Sarajeva, i on je prvi kreno sa ono "Volim ...volim Sarajevo"...od tada je on pao u mojim ocima, a ovo ostalo vala ima stvari gdje je on valjao za nasu navijacku grupu, ali nije to za foruma tako da nebi ni spominjao, ali ne treba se to ipak zaboraviti...naravno takodjer se ne slazem da bi on trebao zamjeniti Sabovica, jer ne vjerujem da je sposoban za to
ma meni je najvise pao u ocima kad je bio sportski direktor(ak se ne varam to je bio :D ),,tad je stvarno ispo seljak covjek,,sta god je bilo ko god da igra on nit je veze imao sa strucnim stabom ,on na tribinama je trebo bit a on dole sjedne na klupu za rezervne igrace i **** sudijama mater onim gostima psuje sta god je bilo svi su sicu prozivali za neprimjereno ponasanje ,stid me bilo gledat sta je radio,predstavljo nas ko da smo kakve seljacine u javnosti ,,igracina je on bio i ostace al za neke funkcije pogotov sabovca da zamjeni i nema iskustva a i kad bi nastavio nako ko kad je bio sport.direktor ja nezz zgadio bi mi see tek onda pravo :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 dec 2010, 16:11

Ova dva djeda mraza ste mogli na chat stavit,a ne ovdje,ipak je ovo tem FK Sloboda.Zasad nema nikakvih informacija,dal neko dolazi ili ne ?? Vise ce se znati nakon nove godine.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 dec 2010, 18:07

Zvali ga iz Zrinjskog ostaje na Tusnju.........STANA
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 25 dec 2010, 18:12

dobro je,ja sam mislio da ce opet otic dole...Stana ce nam bit veliko pojacanje u drugom dijelu.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 dec 2010, 18:30

Znao sam ja da ce Stana ostati,ne bi bilo fer od njega da ode u drugi klub,ovdje sve pripreme prosao.Svaka cast za ovak potez.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 dec 2010, 19:22

Sadikovic pozvao Edina Kitica (Sloga Tojsici) i Edina Trumica (Slaven Zivinice) na pripreme Slobode koje ce biti od 6 januara,inace radi se o veznim igracima.Trumic je vec jednom bio kod nas,ali je bio nespreman.Boravio je u kampu Borusije iz Dortmunda,ali karijeru nastavio u Slavenu.Zeli da obojica dodju na pripreme i pokusati se nametnuti strucnom stabu za nastavak lige.Sloboda ce uvodne pripreme odrzat na Tusnju,a nakon toga idu na Kupres gdje ce boravit od 19-27 januara.Ono sto je meni zanimljivo,Sloboda ce uoci nove godine ( 29 decembra) odrzat zajednicki rucak sa igracima i trenerima,te za clanove uprave kluba.Kako je najavljeno na tom rucku ce biti isplacene plate svim fudbalerima.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 25 dec 2010, 21:26

I meni je drago ako se Stana odlučio za nas jer je stvarno suoer momak

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.