Jeste,ali posto je i Leao povrijedjen samim tim ce Rebic biti prebacen u vrh napada pa se otvara prostor za Haugea na kriluBuffonGigi je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:31Sinpos je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:25Steta za Zlatana,bojim se samo da sad ne krene sa povredama.Evo sad prilike za Haugea da pokaze sta moze,a mozda i za Colomba.Slazem sa da je Colombo puno bolji od Cutronea,ali definitivno bi bilo bolje da je otisao na posudbu,gdje bi bilo manje pritiska i gdje bi vise igrao
Zar Hauge nije krilo?
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Hauge lijevo, Rebic u špicu, Dalot desno...jaki smo ko Nato 
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nadam se da će u četvrtak odmor dobiti svi igrači koji su sinoć igrali. Osim Romagnolija i Rebića kojima treba utakmica, i Donnarumme.
Gigio-Dalot-Romagnoli-Gabbia-Conti, Krunić-Tonali, Hauge-Diaz-Samu-Rebić.
Rezultat je svakako tu u drugom planu, s obzirom da Milanu pobjeda protiv Celtica u prezadnjem kolu garantuje prolazak dalje.
Rezultat je svakako tu u drugom planu, s obzirom da Milanu pobjeda protiv Celtica u prezadnjem kolu garantuje prolazak dalje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nisam ljubitelj Samua ali sinoć je bio korektan i koristan u odbrani. Imao je svojih par loših poteza. Romagnoli je loše sinoć izgledao, tako je sporo trčao da je bilo komično. Doima se kao da ima 10 kg više od normalnog. Ili je corona ostavila posljedice.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Beduin
- Kontakt:
Sa Radetom i Tonaliem ne mozemo igrati 4213 formaciju jer ni jedan od njih nije za nje. Rade moze igrati ofanzivnog ili lijevog veznog, pa eto i lijevo krilo po potrebi, a vidili smo nekoliko zadnjih utakmica da njegovim ulaskom u igru se obicno i formacija mijenja u 433, sinoc je po ulasku i sam gestikulirao igracima da prelaze na tu formaciju ako sam dobro upratio.Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 16:10Nadam se da će u četvrtak odmor dobiti svi igrači koji su sinoć igrali. Osim Romagnolija i Rebića kojima treba utakmica, i Donnarumme.
Ali zasto ne igrati sa tim gore igracima 433, Rade LCM, a Diaz RCM.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Na ovom "sportskom k'o fol portalu" "novinari" pišu navijačke tekstove. Hakan ode u svaki klub za koji navijaju ovi iz redakcije. Čekam slijedeću insajdersku da ide u Real Madrid
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Steta za Ibru i Saleta,nenadoknadivi su oni u nasem timu.
Zaboravio sam sinoc pofaliti Gigija,strasne intervencije je imao brat
Zaboravio sam sinoc pofaliti Gigija,strasne intervencije je imao brat
Ma treba Hakana nabiti nogom iz Milana, procitao sam jutros da je Elliot alocirao dodatnih 20 miliona za pojačanja , pokusati uzeti sta para za Hakana i dovesti mađara svakako bi bio isplativiji izbor za Milan iz vise razloga, mlađi,perspektivniji ,nece imati platu vecu od 3 miliona i bolji zalog za buducnost.Hakan je igrao toplo/hladno vecinom jest bljesnuo zadnjih par mjeseci ali ja mislim da je to njegov maksimalni domet i da ako vec nece da prihvati sto mu se nudi da moze da ide da se napravi prostor za nekog ko moze Milan podici na veci nivo.
Najbolji vs Napoli svakako Zlatan, Theo, Gigio. Najslabiji Hakan, Romagnoli, Sale. Svi ostali jako solidni.
Hakana treba prodati, koliko je god dobar bio nakon covida, toliko je loš bio prije toga, odnosno topal-hladan tipa Suso. Sad su mu pare u glavi, sa takvim igračima ćeš teško napraviti iskorak. Ima boljih opcija, čak u Serie A, a već imaš i Diaza i Tonalija u ekipi, koji sigurno imaju veći potencijal nego što je ikada imao Calhanoglu.
Ibra je fizički monstrum, taj je spreman već za vikend, inače nebi onako skakao nakon gola Haugea
EL je svakako bezveze, neka odmori sviju osim golmana, Romagnolija i Rebića
Gledao sam tabelu 3 puta danas, ah meraka
Hvala Pioliju i momcima, čestitke na još jednom velikom rezultatu i pobjedi na zajebanom gostovanju
Hakana treba prodati, koliko je god dobar bio nakon covida, toliko je loš bio prije toga, odnosno topal-hladan tipa Suso. Sad su mu pare u glavi, sa takvim igračima ćeš teško napraviti iskorak. Ima boljih opcija, čak u Serie A, a već imaš i Diaza i Tonalija u ekipi, koji sigurno imaju veći potencijal nego što je ikada imao Calhanoglu.
Ibra je fizički monstrum, taj je spreman već za vikend, inače nebi onako skakao nakon gola Haugea
Gledao sam tabelu 3 puta danas, ah meraka
- OldFashioned
- Kontakt:
Sreća pa nam je direktor kluba jedan od dva najbolja odbrambena igrača svih vremena pa će siguran sam prodati ovu prevaru od igrača. Dosta te višeFantasista je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:44Kapiten opet kriminalan, ne mogu da vjerujem da je grohno ovoliko.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Tesko bas da ce ici sa prodajom kapitena,ma da realno kad se vratimo u LP sa njim mi nemamo sta traziti u tako jakom takmicenju. Protiv napolija onaj Politano ga je prolazio kako je htio,nevjerovatno je koliko je Kajer bio pun pogodak i koliko znaci za ekipu,usudio bi se reci skoro isto kao Ibra.OldFashioned je napisao/la: ↑24 nov 2020, 05:49Sreća pa nam je direktor kluba jedan od dva najbolja odbrambena igrača svih vremena pa će siguran sam prodati ovu prevaru od igrača. Dosta te višeFantasista je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:44Kapiten opet kriminalan, ne mogu da vjerujem da je grohno ovoliko.![]()
- Fantasista
- Kontakt:
Preskočio si terapiju, razumijem te.OldFashioned je napisao/la: ↑24 nov 2020, 05:49Sreća pa nam je direktor kluba jedan od dva najbolja odbrambena igrača svih vremena pa će siguran sam prodati ovu prevaru od igrača. Dosta te višeFantasista je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:44Kapiten opet kriminalan, ne mogu da vjerujem da je grohno ovoliko.![]()
Gdje sam napisao da ga treba prodati? Jesam li slagao nešto? Lik jedva hoda.
Ako bez Ibre ne možemo dobiti ekipe kao što su Fiorentina, Sampdoria, Parma onda se nemamo čemu nadati. Razumijem da je Ibra prevaga, i koliko znači ekipi, ali brate nemamo nijedan derby u tom periodu, nijednu jaču ekipu.
Il Club più titolato al mondo!
Bitno je da nije neka teža povreda koja bi ga, u njegovim godinama, trajno "usporila". Ovako će odmoriti par sedmica i vratiti se još jači.
Ovo je prilika da neki igrači dobiju priliku da pokažu šta mogu. Nadam se da će Hauge dobiti još više minuta na terenu. Bilo bi dobro da češće odmara Bennacera i Kessia, malo Tonalia da baci u vatru. LE je idealne za te stvari. Tu su i Diaz i Dalot. Pametna rotacija će biti ključna u ovoj sezoni za sve timove.
Fiorentina je u katastrofalnoj formi i mora se dobiti bez obzira da li je tu Ibra ili ne.
Ovo je prilika da neki igrači dobiju priliku da pokažu šta mogu. Nadam se da će Hauge dobiti još više minuta na terenu. Bilo bi dobro da češće odmara Bennacera i Kessia, malo Tonalia da baci u vatru. LE je idealne za te stvari. Tu su i Diaz i Dalot. Pametna rotacija će biti ključna u ovoj sezoni za sve timove.
Fiorentina je u katastrofalnoj formi i mora se dobiti bez obzira da li je tu Ibra ili ne.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- OldFashioned
- Kontakt:
Fantasista je napisao/la: ↑24 nov 2020, 07:15Decko ostani u osnovnoj i nauci citati.OldFashioned je napisao/la: ↑24 nov 2020, 05:49Sreća pa nam je direktor kluba jedan od dva najbolja odbrambena igrača svih vremena pa će siguran sam prodati ovu prevaru od igrača. Dosta te višeFantasista je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:44Kapiten opet kriminalan, ne mogu da vjerujem da je grohno ovoliko.![]()
Preskočio si terapiju, razumijem te.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
OldFashioned lose si ga razumio brate, ne bi trebali da se prepucavamo međusobno. Los je postao Romagnoli u zadnje vrijeme samo da se ne desi kao sto se s Lovrenom desilo u Liverpoolu dok je Liverpool bio ocajan on im je bio među najboljim igracima kad su poceli da iole igraju dobro Lovren propao kao žeton.OldFashioned je napisao/la: ↑24 nov 2020, 13:06Fantasista je napisao/la: ↑24 nov 2020, 07:15Decko ostani u osnovnoj i nauci citati.OldFashioned je napisao/la: ↑24 nov 2020, 05:49
Sreća pa nam je direktor kluba jedan od dva najbolja odbrambena igrača svih vremena pa će siguran sam prodati ovu prevaru od igrača. Dosta te više![]()
Preskočio si terapiju, razumijem te.

Ja kad god uđem na forum, vazda iste priče.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jes Roup upravu si,ja sam ga isto kritikovao,ali evo poslije Napolija rekao sam pustite kapitena,neka ga trebaju mu svi pomoci da se izdigne iz ovog sivila.
Znaci ove se tekme i mogu igrati i dobiti bez njega. Salemakers je isto van terena 2 sedmice znaci otprilike isto kao i Ibra,evo sad sanse za Diaza i Haugea da se malo vise pokazu i nametnu.
Gledam sad ko koliko zaradjuje od sponzora na dresu,mi od Emirates dobijemo 10mil godisnje, a recimo jedan Sasusaolo od Mapei dobije 18, a ono sto me sokiralo je da Fiorentina od Mediacom dobije cak 26 mil. Juve je i tu vladar u seria a dobiju od Jeep cak 48 mil eura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.