Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Ja ne mogu vjerovati da se otac i sin prepucavaju preko medija.
Jel to se ne moze sjesti u 4 zida i razgovarati pogotovo sto je to jedan mlad momak kojem ovakve stvari mogu unistiti karijeru i odvesti ga u pogresan smjer.
Njegov otac mora svatiti da je danas nogomet takav i da menadzeri kolo vode ako zele i ako on ima to znanje (a ima)igrat ce u svjetskom klubu,a ako im se zamjeris domet ti je sirotinjaspor u Turskoj.
Da mogu savjetovo bi prvo njegovom ocu da ohladi i da se sabere.
Jel to se ne moze sjesti u 4 zida i razgovarati pogotovo sto je to jedan mlad momak kojem ovakve stvari mogu unistiti karijeru i odvesti ga u pogresan smjer.
Njegov otac mora svatiti da je danas nogomet takav i da menadzeri kolo vode ako zele i ako on ima to znanje (a ima)igrat ce u svjetskom klubu,a ako im se zamjeris domet ti je sirotinjaspor u Turskoj.
Da mogu savjetovo bi prvo njegovom ocu da ohladi i da se sabere.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ma kakav menager prosli put manager imali zezno nas. Isto se danas desava Mali moj je jos dijete isprali su mu mozak a Onako. Ovaj glavonja agenta. Pocetnik ako izgubi Anela moze mu agencija propast nema on igraca. Nit ikog osim Anela. Ko top igrac vala nista nam nije pomogao. On ceka da. Pokuca klub U mff. Ali da trazi kontakt nista vala. Pisam ga ja MFF uvalil nam ha. Ko fol sto je igrac. Bio MFF mucka ju klub MFF
Selam legendo. Samo piši, sve nek se zna.SUZAVAC je napisao/la: ↑20 nov 2020, 16:42Ma kakav menager prosli put manager imali zezno nas. Isto se danas desava Mali moj je jos dijete isprali su mu mozak a Onako. Ovaj glavonja agenta. Pocetnik ako izgubi Anela moze mu agencija propast nema on igraca. Nit ikog osim Anela. Ko top igrac vala nista nam nije pomogao. On ceka da. Pokuca klub U mff. Ali da trazi kontakt nista vala. Pisam ga ja MFF uvalil nam ha. Ko fol sto je igrac. Bio MFF mucka ju klub MFF
NEMA NAZAD
Slicna saga kao i sam Hasicem, na kraju Otac bio upravu..
Mirso, samo mu koju vaspitnu opali da dodje pameti. Nema on sta menadzera da slusa pored zivog oca.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i jest sumnjivo sto Rosenberg nema neke druge malo jace igrace pod svojim ugovorom u agenciji, dakle ovo sto Mirso govori moze lako da bude istina, on sigurno zna vise internih stvari koje se desavaju a ne zavrse u medijima..
svi se slazemo da je za anela najbitnije da ode u klub gdje ce imati minutazu, lose bi bilo otici u neki klub samo zbog zvucnog imena i para pa onda sjedit na klupi i mozda se seljakati s posudbe na posudbu.. ako pravilno izabere sljedeci klub, doci ce vremenon i vece pare i jos vece ime tima za koji igra, samo stepenicu po stepenicu treba ici..
svi se slazemo da je za anela najbitnije da ode u klub gdje ce imati minutazu, lose bi bilo otici u neki klub samo zbog zvucnog imena i para pa onda sjedit na klupi i mozda se seljakati s posudbe na posudbu.. ako pravilno izabere sljedeci klub, doci ce vremenon i vece pare i jos vece ime tima za koji igra, samo stepenicu po stepenicu treba ici..
Pod hitno momka na razgovor sa Pjanicem ako zeli slican tok razvijanja. Miralem je presedan za karijeru talentovanog fudbalera.
Pazljivo i strpljivo birani timovi i na kraju se ispostavilo da ce imati jacu karijeru nego Dzeko koji je bio jedan od najtrazenijih igraca u Evropi.
Pazljivo i strpljivo birani timovi i na kraju se ispostavilo da ce imati jacu karijeru nego Dzeko koji je bio jedan od najtrazenijih igraca u Evropi.
Rosenberg mu nije agent već guru.
- Chapman1886
- Kontakt:
Joj Mirse ali se bruka po Fb, nije ni cudo sto ga sin **** kad vidis kako se covjek provaljuje. Kakve stvari iznosi u javnost, strahota, ohani covjece malo
To ti mangup Imas kakvi problema gledaj svoja posla Jesi cuo ako imas sta reci predamnom reci mani se piskaranja .To tebe ni ne interesuje kosi ti da kommentiras ista i ne jedi **** bolje ti je cuti da nebi imo problema samnom nediraj nediram te .
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ako stvarno jesi Mirso, spusti loptu druže, brukaš se. Nisi dijete da prijetiš ljudima po forumu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
-
- Kontakt:
Ovo je veci nivo hahaha
Nadyebo si Mehu HitelHa Mirso, samo rokaj ! Hahahaha
Nadyebo si Mehu HitelHa Mirso, samo rokaj ! Hahahaha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pusti Mirso ovu djecu sa foruma.
Samo ti ...
Al sto zajeba dijete da igra za ovu poluamatersku repku.
Sad bi mogao igrati na Euru i prodat se za jos bolje pare.
Mirso, moj Mirso.

Samo ti ...
Al sto zajeba dijete da igra za ovu poluamatersku repku.
Sad bi mogao igrati na Euru i prodat se za jos bolje pare.
Mirso, moj Mirso.

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
-
- Kontakt:
Svojim svakim novim komentarem brukaš sina, brukaš sebe, narod ti se smije, ja shvatam da ti nisi nešto naročito inteligentan, ali ima li barem ikakvih varnica u mozgu da te ponukaju na razmišljanje pa da si postaviš putanje "Zašto ja ovo radim?", jesi ikad igdje vidio nešto slično, da iko radi ovo što ti radiš? Ne budi šošon de ponašaj se u skladu s godinama, kani se pisanja gluposti po Facebooku, sportskim stranicama i sl. Znači, brukaš se matori. **** mi se za tobom i tvojim prijetnjama nisam izgorio po glavi da se time bakćem, haj vozdra
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
-
- Kontakt:
Sad si J ebo Ježa !!!Sheyi je napisao/la: ↑27 nov 2020, 14:52Svojim svakim novim komentarem brukaš sina, brukaš sebe, narod ti se smije, ja shvatam da ti nisi nešto naročito inteligentan, ali ima li barem ikakvih varnica u mozgu da te ponukaju na razmišljanje pa da si postaviš putanje "Zašto ja ovo radim?", jesi ikad igdje vidio nešto slično, da iko radi ovo što ti radiš? Ne budi šošon de ponašaj se u skladu s godinama, kani se pisanja gluposti po Facebooku, sportskim stranicama i sl. Znači, brukaš se matori. **** mi se za tobom i tvojim prijetnjama nisam izgorio po glavi da se time bakćem, haj vozdra
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mirso umjesto da pusti sina da živi život, on ga i dalje ograničava svojim komentarima koji su žalosni.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.