Nisu ga ni imali, ali su im popadale dukserice i majice poslije jednog derbija na Grbavici.
@MortemHz

Nisu ga ni imali, ali su im popadale dukserice i majice poslije jednog derbija na Grbavici.
Dosli ste naoruzani do zuba sa 15ak auta na par momaka i nista niste uspijeli.
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 nov 2020, 22:48ko je pisao po ultrastifo od hz i imao u potpisu 100+ gostovanja hmmmmmm
Nikakvi migranti nisu u pitanju, obicna medijska laž. U pitanju je navijačka tuča 2na2.
Pa kako su migranti ?criticalmass je napisao/la: ↑23 nov 2020, 23:43Nikakvi migranti nisu u pitanju, obicna medijska laž. U pitanju je navijačka tuča 2na2.
Nije lose, tu su kad god trebacriticalmass je napisao/la: ↑23 nov 2020, 23:55Odlično, a kako su migranti sa čaršije od neki danjalija je napisao/la: ↑23 nov 2020, 23:50Pa kako su migranti ?criticalmass je napisao/la: ↑23 nov 2020, 23:43
Nikakvi migranti nisu u pitanju, obicna medijska laž. U pitanju je navijačka tuča 2na2.![]()
Ja koliko se sjecam da se na hrhb forumu stavljalo u potpis broj gostovanja, a ultrastifo se i ne sjecam bas. Mada na taj forum nisam usao dvije godine bar.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 nov 2020, 22:48ko je pisao po ultrastifo od hz i imao u potpisu 100+ gostovanja hmmmmmm
Garant na mene misli, al' nisam ja imao u potpisu broj gostovanja cuj broj gostovanja kao da ce neko provjeriti.Miljacka je napisao/la: ↑24 nov 2020, 00:46Ja koliko se sjecam da se na hrhb forumu stavljalo u potpis broj gostovanja, a ultrastifo se i ne sjecam bas. Mada na taj forum nisam usao dvije godine bar.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 nov 2020, 22:48ko je pisao po ultrastifo od hz i imao u potpisu 100+ gostovanja hmmmmmm
kakva nostalgija.najjaci forum svojevremeno.sve na jednom mjestu sto bi se reklo.najvece razocarenje na kraju svega mi je bilo sto se ispostavilo da je jedan od aktivnijih likova pod nickom bata_zivotinja **** pjevac slobodan radanovic hahahaha90minut je napisao/la: ↑24 nov 2020, 04:01
Garant na mene misli, al' nisam ja imao u potpisu broj gostovanja cuj broj gostovanja kao da ce neko provjeriti.
A imam i ja na ultras-tifo, samo što nisam pisao ni 20% što sam pisao ovdje.
Propali su forumi skroz i ovo ovdje što sam se registrovao je bilo zbog raje koja nije u toj prici i što im je zanimljivo citati jer znam da je meni bilo kad sam bio mlađi i citao srpskutribinu.
Sjecam se dobro nick-a šta je pisao nemam pojma.jubitubi je napisao/la: ↑24 nov 2020, 08:50kakva nostalgija.najjaci forum svojevremeno.sve na jednom mjestu sto bi se reklo.najvece razocarenje na kraju svega mi je bilo sto se ispostavilo da je jedan od aktivnijih likova pod nickom bata_zivotinja **** pjevac slobodan radanovic hahahaha90minut je napisao/la: ↑24 nov 2020, 04:01
Garant na mene misli, al' nisam ja imao u potpisu broj gostovanja cuj broj gostovanja kao da ce neko provjeriti.
Propali su forumi skroz i ovo ovdje što sam se registrovao je bilo zbog raje koja nije u toj prici i što im je zanimljivo citati jer znam da je meni bilo kad sam bio mlađi i citao srpskutribinu.
Prejako, postade frajko trash zvijezdajubitubi je napisao/la: ↑24 nov 2020, 08:50kakva nostalgija.najjaci forum svojevremeno.sve na jednom mjestu sto bi se reklo.najvece razocarenje na kraju svega mi je bilo sto se ispostavilo da je jedan od aktivnijih likova pod nickom bata_zivotinja **** pjevac slobodan radanovic hahahaha90minut je napisao/la: ↑24 nov 2020, 04:01