NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
upravo pročitah da je brady izgubio sve tekme koje bi mogle biti tie-breakeri ... i to je dobar pokazatelj dokle je stigao
A i tad je bio katastrofa živa, a znamo kako ga je išamarao Foles.jestamaji je napisao/la: ↑24 nov 2020, 08:23nije se on usro, ali ne može više, decline! to je tako već par godina, počevši još od one zadnje SB sezone. mislim da ima deep balls 1-20 u zadnjih 5-6 tekmi. kod njega i breesa se to iz aviona vidi, a i rodžo je krenuo, svako malo naleti tekma gdje ne može hajfiš pogoditi
njegovo je prošlo! ući će oni u playoff, tamo dobiti nekoga iz NFC East i to je onda to. igraće on vjerovatno i dogodine ali penzija mu je jedina ispravna opcija, tampina pass defense ne može nikoga zaustaviti tako da se neki manning superbowl njemu ne može desiti!
On je ustvari stvarno pao s litice kao igrac, al' čomba se neda se covjek nikako i treba mu dati veliki respekt zbog toga.
Ali 9 holdinga svirano protiv Coltsa sto je vjerovatno rekord ikada, a kamoli u ovoj sezoni gdje se svira manje od 2 po utakmici... od toga 5 je bilo zadnji drive kada je trebalo iscuriti sat i opucat FG, svaki put holding zaustavio vrijeme i cak 2 puta su nas otjerali iz FG rangea. Bukvalno je poklonjen GBu zadnji napad sa minutu i po do kraja i cak timeout... da smo samo trcali 3 put i punt ostalo bi mu cca 30sec bez TO.
Ipak pravda je zadovoljena u produzetku strasno drugo poluvrijeme GB na 0 ostao do tog zadnjeg FG koji su dobili na poklon. Sad protiv Titansa za diviziju tekma a onda ganjati seed 3 sto bi bilo zadovoljavajuce pred PO, s obzirom da su Steelersi i Chiefsi daleko.
Ipak pravda je zadovoljena u produzetku strasno drugo poluvrijeme GB na 0 ostao do tog zadnjeg FG koji su dobili na poklon. Sad protiv Titansa za diviziju tekma a onda ganjati seed 3 sto bi bilo zadovoljavajuce pred PO, s obzirom da su Steelersi i Chiefsi daleko.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
mislio sam na superbowl poslije toga koji je dobio a da nije ništa napravio, osim tog zadnjeg drivea. u superbowlu protiv eaglesa je još bio onaj stari, pa bacio je 500 yardi!90minut je napisao/la: ↑24 nov 2020, 15:21A i tad je bio katastrofa živa, a znamo kako ga je išamarao Foles.jestamaji je napisao/la: ↑24 nov 2020, 08:23nije se on usro, ali ne može više, decline! to je tako već par godina, počevši još od one zadnje SB sezone. mislim da ima deep balls 1-20 u zadnjih 5-6 tekmi. kod njega i breesa se to iz aviona vidi, a i rodžo je krenuo, svako malo naleti tekma gdje ne može hajfiš pogoditi
njegovo je prošlo! ući će oni u playoff, tamo dobiti nekoga iz NFC East i to je onda to. igraće on vjerovatno i dogodine ali penzija mu je jedina ispravna opcija, tampina pass defense ne može nikoga zaustaviti tako da se neki manning superbowl njemu ne može desiti!
On je ustvari stvarno pao s litice kao igrac, al' čomba se neda se covjek nikako i treba mu dati veliki respekt zbog toga.
pa zar se ne zna kako se packersima svira? imaš 31 tim u NFLkojima se malo vako malo nako svira i packerse! vidio si u prvom, dva čista PI ko suza, sirevi dobili njihov coltsi nema šanse.Edin TM87 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 15:55Ali 9 holdinga svirano protiv Coltsa sto je vjerovatno rekord ikada, a kamoli u ovoj sezoni gdje se svira manje od 2 po utakmici... od toga 5 je bilo zadnji drive kada je trebalo iscuriti sat i opucat FG, svaki put holding zaustavio vrijeme i cak 2 puta su nas otjerali iz FG rangea. Bukvalno je poklonjen GBu zadnji napad sa minutu i po do kraja i cak timeout... da smo samo trcali 3 put i punt ostalo bi mu cca 30sec bez TO.
p.s. nije rekord, ali je najviše od 2003, barem ako je tačno što je buck rekao u prijenosu
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 24 nov 2020, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Moja krivica pomješao 2 SB..jestamaji je napisao/la: ↑24 nov 2020, 16:37mislio sam na superbowl poslije toga koji je dobio a da nije ništa napravio, osim tog zadnjeg drivea. u superbowlu protiv eaglesa je još bio onaj stari, pa bacio je 500 yardi!90minut je napisao/la: ↑24 nov 2020, 15:21A i tad je bio katastrofa živa, a znamo kako ga je išamarao Foles.jestamaji je napisao/la: ↑24 nov 2020, 08:23nije se on usro, ali ne može više, decline! to je tako već par godina, počevši još od one zadnje SB sezone. mislim da ima deep balls 1-20 u zadnjih 5-6 tekmi. kod njega i breesa se to iz aviona vidi, a i rodžo je krenuo, svako malo naleti tekma gdje ne može hajfiš pogoditi
pa zar se ne zna kako se packersima svira? imaš 31 tim u NFLkojima se malo vako malo nako svira i packerse! vidio si u prvom, dva čista PI ko suza, sirevi dobili njihov coltsi nema šanse.Edin TM87 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 15:55Ali 9 holdinga svirano protiv Coltsa sto je vjerovatno rekord ikada, a kamoli u ovoj sezoni gdje se svira manje od 2 po utakmici... od toga 5 je bilo zadnji drive kada je trebalo iscuriti sat i opucat FG, svaki put holding zaustavio vrijeme i cak 2 puta su nas otjerali iz FG rangea. Bukvalno je poklonjen GBu zadnji napad sa minutu i po do kraja i cak timeout... da smo samo trcali 3 put i punt ostalo bi mu cca 30sec bez TO.
Pa nek se svira ali istjerat ljude iz FG range 2 put, to nikad nisam vidio. I to one run situacije kad ides u sredinu da potrosis sat. Tu sam mozda 1 holding otkako pratim vidio
Kako su se cheateri pogubili ove sezone, nema ih ni u prici na forumu auuuuu, svi osim KeneRoba koji je i prije normalan bio jedan od rijetkih.
Ovih par se koprca jos malo sa Tampom ali ni tu vise nema gasa
Kako su se cheateri pogubili ove sezone, nema ih ni u prici na forumu auuuuu, svi osim KeneRoba koji je i prije normalan bio jedan od rijetkih.
Ovih par se koprca jos malo sa Tampom ali ni tu vise nema gasa
Hightower i Cannon odoše u penziju...
Njihova zamjena će sigurno biti neka dva panja sa Rutgersa na koje će BB potrošiti pickove.
Njihova zamjena će sigurno biti neka dva panja sa Rutgersa na koje će BB potrošiti pickove.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
misliš na tomu i gronka ili na navijače? koliko ja znam osim gorana nema ovde niko drugi da navija za tampu. ma i jedan je puno, to da ima uopšte neko ko navija za tampu, arizonu, carolinu, jaguare .... to je samo po sebi teško za vjerovati. cool, ali nevjerovatnoEdin TM87 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 23:09Pa nek se svira ali istjerat ljude iz FG range 2 put, to nikad nisam vidio. I to one run situacije kad ides u sredinu da potrosis sat. Tu sam mozda 1 holding otkako pratim vidio![]()
Ovih par se koprca jos malo sa Tampom ali ni tu vise nema gasa![]()
Znam ja lika navija za Tampujestamaji je napisao/la: ↑25 nov 2020, 19:49misliš na tomu i gronka ili na navijače? koliko ja znam osim gorana nema ovde niko drugi da navija za tampu. ma i jedan je puno, to da ima uopšte neko ko navija za tampu, arizonu, carolinu, jaguare .... to je samo po sebi teško za vjerovati. cool, ali nevjerovatnoEdin TM87 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 23:09Pa nek se svira ali istjerat ljude iz FG range 2 put, to nikad nisam vidio. I to one run situacije kad ides u sredinu da potrosis sat. Tu sam mozda 1 holding otkako pratim vidio![]()
![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ma znam ja dvojicu koji navijaju za brownse, to je nenadmašno 
ravens@steelers ćemo moći gledati vjerovatno u normalno vrijeme, odgođeno za nedjelju
ravens@steelers ćemo moći gledati vjerovatno u normalno vrijeme, odgođeno za nedjelju
Ma na forumase (il vec sad bivse forumasejestamaji je napisao/la: ↑25 nov 2020, 19:49misliš na tomu i gronka ili na navijače? koliko ja znam osim gorana nema ovde niko drugi da navija za tampu. ma i jedan je puno, to da ima uopšte neko ko navija za tampu, arizonu, carolinu, jaguare .... to je samo po sebi teško za vjerovati. cool, ali nevjerovatnoEdin TM87 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 23:09Pa nek se svira ali istjerat ljude iz FG range 2 put, to nikad nisam vidio. I to one run situacije kad ides u sredinu da potrosis sat. Tu sam mozda 1 holding otkako pratim vidio![]()
![]()
Sto bi rek'o Bulic: "2x je 2x"
Btw odgodjena utakmica Steelersa i Ravensa za nedjelju u 19:15
A bas se nameracio da pogledam Steelers-Ravens 
tomo prvo nije znao da je bio 4th down a sad nije znao pravila .... vrhunski 
Kad ne zivis u New Englandu odmah si malo gluplji 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.