FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
kontramraku21
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Rahmet Vam duši Predsjedniče.
Ostali smo bez jos jednog velikog zeljovca, vojnika kluba. Vjecni ti rahmet Predsjednice.
-
timpramosavePla
- Kontakt:
Kakav sok i tuga.
Neka vam je rahmet dusi predsjednice i da vam Allah dz.s podari dzenet.
Neka vam je rahmet dusi predsjednice i da vam Allah dz.s podari dzenet.
Svi naši rahmetli /pokojni Željovci bi to upravo sada htjeli!Dejan1921 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 17:35Svi ko jedan ili nikako!!!Admir74 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 17:25Nešto iz prve ruke iz Uprave.
Naš rahmetli predsjednik je slao mailove i radio do zadnje sekunde života za Želju, sekirao se i radio iz bolničkog kreveta sve vrijeme.
Neka je stid sve željovce koji mogu a ne žele pomoći Želji u ovom momentima kada ih sve Željo treba, i zaista je dogorilo, trebamo klubu svi na svoj način. Trebamo jedni drugima.
Živjeti Željezničar nije samo riječ, nego zakletva svojoj porodici da ćeš biti uz nju, u dobru i zlu!
Raja, ono historijsko, je tu, moramo na prekratnici biti uz porodicu u ovom zlu.
ZA njih, za Želju!
Kazu da je do zadnje sekunde mislio na ZeljuAdmir74 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 17:25Nešto iz prve ruke iz Uprave.
Naš rahmetli predsjednik je slao mailove i radio do zadnje sekunde života za Želju, sekirao se i radio iz bolničkog kreveta sve vrijeme.
Neka je stid sve željovce koji mogu a ne žele pomoći Želji u ovom momentima kada ih sve Željo treba, i zaista je dogorilo, trebamo klubu svi na svoj način. Trebamo jedni drugima.
Živjeti Željezničar nije samo riječ, nego zakletva svojoj porodici da ćeš biti uz nju, u dobru i zlu!
Raja, ono historijsko, je tu, moramo na prekratnici biti uz porodicu u ovom zlu.
EL-FATIHA Zubane...neka ti Allah dragi podari lijepi DŽENET. Nismo se slagali još od 2003, ali ja ti sve halalim, jer znam da si uprkos velikim razlikama volio Želju kao malo ko..
Što bi ono Švabe rekle "život ti je kokošije merdavine",kratak i posran!Sve kontaš evo ga sad će se nešto učiniti,pokušati desi se nešto ,što ti dokaže da može još gore.Valja i iz ovoga izvući neku pouku,shvatiti da je dužina života prekratka da se međusobno vrijeđamo,napadamo i,najvažnije rekao bih,ne poštujemo.Mislim da je vrijeme da se sad svi povučemo malo u sebe,struka da se organizuje i da se nađu novi modusi dugotrajnog uspješnog poslovanja kluba.Porodici predsjednika Džubura želim puno snage,strpljenja a nama svima više pameti i prije svega dobrog zdravlja!
-
scudetto89
- Kontakt:
HvalaOdlučeno je da se Džuburu oda počast, pa će sve utakmice 16. kola Premijer lige, koje se igraju narednog vikenda, početi minutom šutnje.
Osim što je bio predsjednik Željezničara, Džubur je bio i veliki navijač Plavih.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Jako jako tuzna vjest.Prerano nas je napustio još jedan od nas.Dzuburova smrt nas je sve potresla i razalostila.Iskreno saucešce svim navijacima Zelje a prvenstveno porodici Dzubur.
Rahmet mu duši a porodici i prijateljima da Bog da sabura,saučešće svim navijačima i članovima FK Željezničar,komšije sabur!!!
E jesu našli termin
Petak:
Mladost – Željezničar (13 sati, Moja TV)
Boze sacuvaj...
Dzenaza Dzuburu u cetvrtak u 14:30h. Poklopilo bi se onda sa terminom posljednjeg treninga ekipe pred utakmicu. Ne moraju nas ni prenositi, ali bar neka nas prebace za subotu/nedjelju.
- Nastrojeni
- Kontakt:
Mi smo tražili ovaj termin, zbog srijede i gostovanja u Mostaru.
Sto srijede? Zar nije za vikend Zrinjski pa sa Sirokim u srijedu one tamo sedmice?
- Nastrojeni
- Kontakt:
Zamijenio sam ja to onda. Kontao sam da je ovako kako sam napisao. Hvala ti na informaciji.
Taman poslije džume, da se počnem griješiti, ako bude Koske čuvao malog Hadzica, bit će cirkus ponovo
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.