FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
SudoHusika
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja se nadam da Aco neće igrati. To bi bilo samoubistvo, mazohizam. Zašto je Vrhovac doveden? Pa i Miletić, za zadnjeg veznog?
Željezničar za život cijeli!
Mislim da neće Aco igrati, što je dosta, dosta je.SudoHusika je napisao/la: ↑24 nov 2020, 13:30Ja se nadam da Aco neće igrati. To bi bilo samoubistvo, mazohizam. Zašto je Vrhovac doveden? Pa i Miletić, za zadnjeg veznog?
-
SudoHusika
- Kontakt:
Redom su ga ismijavali Suarez, onaj ćelo iz Krupe, Lukić, Mulić i neki dan onaj Messi iz Slobode i Guza. Stvarno, što je dosta, dosta je.
Željezničar za život cijeli!
Ako se mog'o Veseli klupirat' zbog katastrofalnih izdanja, Aco bi trebao na tribinu s obzirom kakve igre pruza.
Aci treba vrata Grbavice zamandaliti,zablindirati i zavariti ...sto je dosta **** ga dosta je
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ma već uigravat Vrhovca i Ikića za drugu polusezonu kroz ove 4 preostale utakmice. Taman se i uklapaju njih dvojica svojim karakteristikama.
Najgore sto mi uvjek moramo nekog istrpit taj nas kosta bodova i onda kad je sve unisteno rjesi ga se.Veseli sad Kosoric ko je iduci.
Samo vas posmatram. 
Jedan je Aco Kosoric.
Jedan je Aco Kosoric.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
ja bih volio vidjeti Miletica i Ikica na stoperima
Milija na lijevom veznom
Vrhovca na zadnjem
Milija na lijevom veznom
Vrhovca na zadnjem
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ah, skupio si hrabrost da napises ovo
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa cuj, kolega, hvala Bogu pa ih nema vise.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Rok za prijedloge kandidata za organe i tijela Nogometnog saveza Kantona Sarajevo, NS Federacije BiH i Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, istekao je u utorak.
Željezničar će nakon dugo vremena imati kandidata za najviše tijelo, Adnana Džindu, bivšeg predsjednika Skupšine kluba i pomoćnika ministra za sport u federalnom Ministarstvu kulture i sporta.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Samo jedan igrač koji je gori od Veselog je Mustafa..
Ja stvarno ne znam kako uvijek nađemo ovakve budale da nam skacu po živcima
Ja stvarno ne znam kako uvijek nađemo ovakve budale da nam skacu po živcima
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Kako saznajemo, prema Statutu FK Željezničar, u slučaju smrti predsjednika kluba, sve njegove ovlasti prelaze na potpredsjednika, odnosno u ovom slučaju Jasmina Badžaka.
FK Željezničar će svakako u narednom periodu održati sjednicu Skupštine, koja će imenovati novi Upravni odbor i predsjednika kluba.
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
PlavaOfanziva
- Kontakt:
Nadam se da ce Aco Kosoric i Bekric nakon zavrsetka karijere raditi u OP
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Erić
Blažević - Miletić - Ikić - Šehić
Bojo - Hajdar - Meša - Bekrić
Štilić - Juricic/Ermin Zec
Blažević - Miletić - Ikić - Šehić
Bojo - Hajdar - Meša - Bekrić
Štilić - Juricic/Ermin Zec
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- MocMahale444
OdmaH u glavi da imaju da gube jedan razlike prije pocetka tekeme.
Drugo Amar da izmjene radi ranije AKO se ekipa uyebe.
Golman. Niko
Ante
Vrhovac
Ikic
Mili
Hajdar
Bekrija
Mesa
Stila
Anel
Ermin.
Mozes 4-3-3 a mozes i 4-5-1.
Ošini po prašini.
Drugo Amar da izmjene radi ranije AKO se ekipa uyebe.
Golman. Niko
Ante
Vrhovac
Ikic
Mili
Hajdar
Bekrija
Mesa
Stila
Anel
Ermin.
Mozes 4-3-3 a mozes i 4-5-1.
Ošini po prašini.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pozz momci, malo da se uključim u raspravu, neke stvari ove sezone mi nisu jasne...
Težko objasnit, al znam da su tri kiksa do sad uradzena i sva tri idu na dušu Amara! Namjerno hladzenje pojedinih igrača, ganjanje principa, treniranje strogoče itd...
Zašto je Juričić u prednosti pred Lendrićom a i Hajrićom? Juričić dao dva gola u 9utakmica koliko je odigrao i ako me dobro sječanje služi u oba gola ga lopta "napucala".
Mislim da Amar mora javno iznijet zašto igrač poput Hajrića ne dobija nikakve minutaže? Dječko u drugoj ligi slo dao 35golova, otidze u belgiju igra u jednom Lokerenu kod tri trenera imao prednost ispred puno "večih" napadača jer su svi to nešto vidjeli u njemu, a zar u ovakom Želji da ne moze redovno imat 15-20min po utakmici, a uz to najmladzi je od svih napadača i ima najduži ugovor. Ne mogu shvatit kako takvog igrača ne pokušat isforsirat?
Jel zna neko od vas podatak koliko golova smo dali u ovoj sezoni glavom??
Ovu sliku sam dobio prije nego sto je dosao u Želju, kako sam čuo imao je puno boljih ponuda financijskih al je dosao tu iz ljubavi prema klubu da ostavi u "svom" Želji neki trag...

Težko objasnit, al znam da su tri kiksa do sad uradzena i sva tri idu na dušu Amara! Namjerno hladzenje pojedinih igrača, ganjanje principa, treniranje strogoče itd...
Zašto je Juričić u prednosti pred Lendrićom a i Hajrićom? Juričić dao dva gola u 9utakmica koliko je odigrao i ako me dobro sječanje služi u oba gola ga lopta "napucala".
Mislim da Amar mora javno iznijet zašto igrač poput Hajrića ne dobija nikakve minutaže? Dječko u drugoj ligi slo dao 35golova, otidze u belgiju igra u jednom Lokerenu kod tri trenera imao prednost ispred puno "večih" napadača jer su svi to nešto vidjeli u njemu, a zar u ovakom Želji da ne moze redovno imat 15-20min po utakmici, a uz to najmladzi je od svih napadača i ima najduži ugovor. Ne mogu shvatit kako takvog igrača ne pokušat isforsirat?
Jel zna neko od vas podatak koliko golova smo dali u ovoj sezoni glavom??
Ovu sliku sam dobio prije nego sto je dosao u Želju, kako sam čuo imao je puno boljih ponuda financijskih al je dosao tu iz ljubavi prema klubu da ostavi u "svom" Želji neki trag...

Haris
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.