DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 nov 2020, 17:56Jesu vratili su se, ali momak odigrao zadnje dvije utakmice jako dobro. Samo što u seniorima nema golgeterski učinak i tehnički jako tanak, ali zato ovo protiv Hoffenheima:
![]()
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Nardin iz penala gol za Koper.na drugoj strani dao Semir Smailagic
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gazibegovic u prvih 11.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mescini da je u svakoj utakmici od prelaska u Sturm igrao, pa i one utakmice nekad gdje ga ubacio pred sami kraj meca.. Dok je neke i poceo. Sasvim solidno.
Sigurno ce s vremenom biti puna minutaza. Valjda se do proljece probije u startni 11 pa da se prekomenduje u A-repku da ne trebamo gledat vise ono pokusaje od desni bekova trenutno.
@igrajlopte 🐦
-
belosevic28
- Kontakt:
Klupar hahaha krv ti yebem 21. stoljece
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Nije velika minutaza, ali bar neka. Najveci potencijal na beku uz Dedica. A moze momak i odmah u prvu komotno kakva mu je konkurencija, a moze jos pokriti obe strane.
Trebao je i sad na zadnjim okupljanima biti tu
BašČelik!🖤❤️
Moj Hare ovaj Beli navalio na tebe nesto. Da nisi curu njegovu izveo na pice.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
belosevic28
- Kontakt:
On sto izvede na pice halal bilo nek i poyebe 
Za šta potencijal dijasporac? Da možda nekad dogura do PLBiH? Vrijedi li sad logika da je u Zrinjskom bio vodonoša?
Kakvi crni Nardin i Smajlagić, obojici vrhunac Mladost DK ili klubovi sličnog kvaliteta po Sloveniji. Bezveze zamaranje ovakvim igračima. Da je 2003. godište, pa igra za Koper, još i da čovjek nešto kaže, ali 1998.
Imal još tih naših strašnih talenata iz te super jake Austrijske ultra giga mega lige!?
Ukupno 100 minuta ima, daj ga kae u prvu odmah hahahahahahahahah
Realno je Gazibegovic vec sada bolji od Cipetica, Todorovica, Corluke i Kadusica.
A ti bi "kae" Cipetica i Corluku ipak stavljao sto su u najboljem dijelu karijere i u najzadnjoj ligi na dunjaluku, jos Todor, Kadusic..koji izbor jbt
Najjaci u potcjenjivanju drugih, a najgori
Ja strucnjaka
BašČelik!🖤❤️
Da, da, inače su igrači iz Austrijske lige činile okosnicu reprezentacije. Radujem se nastavku trenda.mrAdislic je napisao/la: ↑26 nov 2020, 09:38A ti bi "kae" Cipetica i Corluku ipak stavljao sto su u najboljem dijelu karijere i u najzadnjoj ligi na dunjaluku, jos Todor, Kadusic..koji izbor jbt![]()
Najjaci u potcjenjivanju drugih, a najgori
Ja strucnjaka![]()
Ruga se navijač kluba čiji je najbolji proizvod Džemo Berberović, u 25 posljeratnih godina
Više su Krupa i Sutjeska dali kvalitetnih igrača
Više su Krupa i Sutjeska dali kvalitetnih igrača
Ta liga zna kako je igrati ligu sampiona. Kod ovi iz plbih sumnjam da znaju.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
belosevic28
- Kontakt:
Davaj one Svabe sto igraju za Without club, klepice nam ih ko djeta'm !
Daj nam svoj prijedlog desnog beka za repku, za buducnost s klupe ili u prvoj postavi, osim Dusana Hodzica i Halida SabanovicaStroj1946 je napisao/la: ↑26 nov 2020, 09:53Da, da, inače su igrači iz Austrijske lige činile okosnicu reprezentacije. Radujem se nastavku trenda.
BašČelik!🖤❤️
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, Beduin, Kenozoik, MostarReds22, mukydesign, nebeskasila, onajlikk, Rio12345, signalidunapark, torbica, tuzlanskinacin, unavita i 65 gostiju.