Sahrana preminulom Admiru Džuburu obavit će se u četvrtak, 26.11.2020. godine u 14:30 sati na gradskom groblju Vlakovo.
"Kad stane srce moje i Bog mi sklopi oči, zakucat će bar još jednom i s neba će za te doći..."

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sahrana preminulom Admiru Džuburu obavit će se u četvrtak, 26.11.2020. godine u 14:30 sati na gradskom groblju Vlakovo.
"Kad stane srce moje i Bog mi sklopi oči, zakucat će bar još jednom i s neba će za te doći..."

Odeš na trening,malo pogledaš i vidiš da ti "pulen" ne pokazuje ono zbog čega je doveden,bar ne zasad.amkeivke je napisao/la: ↑24 nov 2020, 19:21Pozz momci, malo da se uključim u raspravu, neke stvari ove sezone mi nisu jasne...
Težko objasnit, al znam da su tri kiksa do sad uradzena i sva tri idu na dušu Amara! Namjerno hladzenje pojedinih igrača, ganjanje principa, treniranje strogoče itd...
Zašto je Juričić u prednosti pred Lendrićom a i Hajrićom? Juričić dao dva gola u 9utakmica koliko je odigrao i ako me dobro sječanje služi u oba gola ga lopta "napucala".
Mislim da Amar mora javno iznijet zašto igrač poput Hajrića ne dobija nikakve minutaže? Dječko u drugoj ligi slo dao 35golova, otidze u belgiju igra u jednom Lokerenu kod tri trenera imao prednost ispred puno "večih" napadača jer su svi to nešto vidjeli u njemu, a zar u ovakom Želji da ne moze redovno imat 15-20min po utakmici, a uz to najmladzi je od svih napadača i ima najduži ugovor. Ne mogu shvatit kako takvog igrača ne pokušat isforsirat?
Jel zna neko od vas podatak koliko golova smo dali u ovoj sezoni glavom??
Ovu sliku sam dobio prije nego sto je dosao u Želju, kako sam čuo imao je puno boljih ponuda financijskih al je dosao tu iz ljubavi prema klubu da ostavi u "svom" Želji neki trag...
![]()
Kažem ti,prohodaš do stadiona,pogledaš trening,pitaš trenere ono što te interesuje,vjeruj mi,odgovorit će ti na sve jedno pitanje,ne ujedaju.amkeivke je napisao/la: ↑24 nov 2020, 20:03Nikakav to nije "moj" pulen. Ide mi na nerve puhanje mišica prema nekim igracima. Ono sto se prije neko pita zasto Miletic ne igra, pa i zasto se Zec toliko vremena drzi na klupi il tribini, ne govorim ja da je taj Hajric bolji od ostalih napadača, možda i jest lošiji, al daj mu 2-3utakmice po 30-40min ako nista ne pokaže s razlogom ga stavi na tribinu i onda znaš šta možeš očekivat od njega... I Mujezinovic je umalo zavrsio u Slobodi na posudbi, pa na račun povreda dao neke važne golove i donio neke važne bodove.
+1LjoZee je napisao/la: ↑24 nov 2020, 20:27Ne mogu odredjivati o cemu ce se pisati, ali mislim da vrijeme nije za prozivke ili bilo sta slicno tome bar dok ne prodje sahrana. Sve je okej da se pise o nekim drugim temama da malo skrenemo misli samo nemojte prozivanja, molim vas. Budite malo svjesni trenutka u kojem se nalazi nas klub od jucer.
A ti si bio na treningu i vidio kakve su mu performanse? Pitam samo, ne ujedam.
Pa kad već uspoređuješ napadače, trenutno su spremniji od Hajrića u svakom slučaju
Svaka čast! Nisam htjeo dalje polemisat i vodit diskusiju, 2-3 Amarova "lava" me napala bez razloga pa sam se povukao...Nisam ni ja htjeo nametnit bilo koga nego samo mi se činilo štetno po Želju i po Hajrića da ne dobije prilike, zar bi bilo šta lošije da je igrao on na nekim utakmicama nego što je igrala njegova konkurencija u napadu? Živim u sloveniji pa sam ga pratio i dok je tu igrao, i vjerujte da znam koliko može, i znam da je "ubica" u 16ercu, a trening je jedno a utakmica drugo! Priliku mu dat 2-3utakmice za redom ako ne valja šalji ga na tribinu il u stanu nek ostaje, ne možeš ništa izgubit a možeš puno dobit. pozzPointBlank je napisao/la: ↑24 nov 2020, 22:01A ti si bio na treningu i vidio kakve su mu performanse? Pitam samo, ne ujedam.
Zanima me kako neko moze na treningu vidjeti kako ce se neki igrac ponasati u duelima s premijerligasima.. pogotovo jer je na treningu drugacija motivacija, nije intenzitet kao na utakmici..
A uostalom, momku se fakat nije dala sansa da se snadje, i da vidi sam gdje stoji.
A sto se tice pokazivanja na treningu od ostalih, evo pokazu.. raspu famos, bosnu, itd itd, igracine čovjek bi pomislio, a protiv Krupe taraba.. toliko je trening relevantan za pokazivanje pravih kvaliteta.
Meni se cini da je Hajric neko "tvoj" u smislu rodbine, prijatelja, poznanika ili sta god. Izvini ako grijesim, ali takav utisak ostavljas.amkeivke je napisao/la: ↑24 nov 2020, 22:32Svaka čast! Nisam htjeo dalje polemisat i vodit diskusiju, 2-3 Amarova "lava" me napala bez razloga pa sam se povukao...Nisam ni ja htjeo nametnit bilo koga nego samo mi se činilo štetno po Želju i po Hajrića da ne dobije prilike, zar bi bilo šta lošije da je igrao on na nekim utakmicama nego što je igrala njegova konkurencija u napadu? Živim u sloveniji pa sam ga pratio i dok je tu igrao, i vjerujte da znam koliko može, i znam da je "ubica" u 16ercu, a trening je jedno a utakmica drugo! Priliku mu dat 2-3utakmice za redom ako ne valja šalji ga na tribinu il u stanu nek ostaje, ne možeš ništa izgubit a možeš puno dobit. pozz