Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ono sto je mene posebno iznenadilo je stabilnost i lakoca kojom igra Matip, kao da nije bio uopste odsutan. Nemamo stopera koji onako efikasno iznosi loptu i ubrzava igru dodavanjima 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
What have we learned so far in the 63-game unbeaten home run in the league?
Klopp fielded 23 different combinations in his back four.
U odbrani 23 razlicite kombinacije. U 63 neporazenih domacih utakmica u Premier.
https://liverpooloffside.sbnation.com/p ... dijk-gomez
Pocetnih 11 koji su zapoceli tu seriju.
This run began against Southampton in 2017 with Simon Mignolet in goal, a back four of James Milner, Lovren, Matip, and Nathaniel Clyne, a midfield of Wijnaldum, Lucas Leiva, and Phillipe Coutinho, and a front three of Divock Origi, Daniel Sturridge, and Adam Lallana
Klopp told us in his pre-Leicester press conference that he’ll make no excuses.
“I’ve always said, as long as we can field 11 players then we will fight for the three points. We can and we will line up 11 players, I can promise that at least for Sunday, and then we will fight with all we have.”
Klopp fielded 23 different combinations in his back four.
U odbrani 23 razlicite kombinacije. U 63 neporazenih domacih utakmica u Premier.
https://liverpooloffside.sbnation.com/p ... dijk-gomez
Pocetnih 11 koji su zapoceli tu seriju.
This run began against Southampton in 2017 with Simon Mignolet in goal, a back four of James Milner, Lovren, Matip, and Nathaniel Clyne, a midfield of Wijnaldum, Lucas Leiva, and Phillipe Coutinho, and a front three of Divock Origi, Daniel Sturridge, and Adam Lallana
Klopp told us in his pre-Leicester press conference that he’ll make no excuses.
“I’ve always said, as long as we can field 11 players then we will fight for the three points. We can and we will line up 11 players, I can promise that at least for Sunday, and then we will fight with all we have.”
Samo da vas pozdravimmirgerr je napisao/la: ↑23 nov 2020, 10:18Stipu feru pitara, lafo se posvetio Sarajevu. Pitao bih ja njega da je Zeljovac... ih kako bi on ovdje sad bio aktivan.![]()
![]()
Realno nema se puno sta ni pisati. Malo je stvari koje se mogu kritikovati i samim tim manje materijala za pisanje.
Mozda tema bude aktivnija sad u januaru, kad Klopp odluci da ne kupuje stopera i da se gura do kraja s ovim sto ima.![]()
Dobar vam onaj Jota ja mislio da ce biti padavicar neki.
Dok je Klopp tu nema brige oko Liverpoola a poslije njega potop. Jos ako onaj nesretni Gerrard dođe bice tu svega.
You are someone else I am still right here
Ništa, sve na Brigton ovog vikenda.
Fera nas je bacio u crno
Fera nas je bacio u crno
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako smo zadovoljni Divockom? 
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Travu najbolje poznaje vrtlar, pa Divock
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
**** im majku više, jednom mogu ligu prvaka riješiti dva kola prije kraja i oni igraju ko da nikad lopte nisu vidjeli. I mrtvi talijanski klub nam daje gol kuci
Natrpase nas
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BeyKopites
- Kontakt:
Ekipa selektovana kao za liga kup, nije se moglo ni očekivati više od ovoga.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Morao se makar bod uzeti ako ništa, a ne da nemaš šuta u okvir gola za 75 minuta ...BeyKopites je napisao/la: ↑25 nov 2020, 22:31Ekipa selektovana kao za liga kup, nije se moglo ni očekivati više od ovoga.
Horor od igre, nismo 3 suta imali
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma i ja sam očekivao bod maksimalno i jeste horor od igre, al' ne može se svaki put ni Leicester ponoviti a igraš konstantno bez 5 važnih igrača.
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
I dalje sa pobjedom u naredna dva meča prolazimo dalje, al' do toga nije trebalo doći uopšte. Ovo je večeras čista katastrofa. Jedan šut i to preko gola i to je to. Odbrana se i nekako držala prvih 45 minuta, a onda raspad. Neco nije spreman za prvi tim i to je valjda svima jasno. Štoper još jedan u januaru mora doći, Origi nije za prvih 25 igrača u momčadi.
Najbolja stvar je što nije bilo 60 hiljada ljudi da uživo vide ovo blamiranje protiv Atalante. Sarajevo im dva gola zabilo, mi šutirali prema golu nismo.
Loš mi je dan danas, ovi su samo legli ko dvica na QQ KK.
Najbolja stvar je što nije bilo 60 hiljada ljudi da uživo vide ovo blamiranje protiv Atalante. Sarajevo im dva gola zabilo, mi šutirali prema golu nismo.
Loš mi je dan danas, ovi su samo legli ko dvica na QQ KK.
Neco nije igrač nikako za ovog nivoa. Počeli ga i naši igrači ignorisati koliko je loš. Mane užasan, sredina bez ideje. Samo nek se niko nije povrijedio.
Ki jana je za Necoa bio Cafu.
- BeyKopites
- Kontakt:
Uvaliće Edwards i Williamsa bar za 10 mil.
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ali ova tsimikas je dobra rezerva za Robertsona. Daj nam samo Hendersona da se oporavi, ne može Curtis trčati kao i on.
A yebiga, jos je mlad. Sasvim su normalne ovakve oscilacije kod mladih igraca, ne treba pretjerivati. Na kraju krajeva on je svakako tu rezervna opcija. Ne mozes imati po dva top igraca na svakoj poziciji.
Veci je problem sto makar jednom nisu opalili po golu. Dvije utakmice na Anfieldu ove sezone u okviru Lige prvaka, samo dva suta. I to protiv Midtjyillanda je jedan sut bio penal.
Od Origija fakat vise nema nikakve koristi. Pogotovo kad odigra jednom u tri mjeseca. Sta mozes ti od njega ocekivati nego da 60 min poskakuje po terenu.
Veci je problem sto makar jednom nisu opalili po golu. Dvije utakmice na Anfieldu ove sezone u okviru Lige prvaka, samo dva suta. I to protiv Midtjyillanda je jedan sut bio penal.
Od Origija fakat vise nema nikakve koristi. Pogotovo kad odigra jednom u tri mjeseca. Sta mozes ti od njega ocekivati nego da 60 min poskakuje po terenu.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Oscilacije bi značile da je nekad dobar, uvijek je loš.mirgerr je napisao/la: ↑25 nov 2020, 23:01A yebiga, jos je mlad. Sasvim su normalne ovakve oscilacije kod mladih igraca, ne treba pretjerivati. Na kraju krajeva on je svakako tu rezervna opcija. Ne mozes imati po dva top igraca na svakoj poziciji.
Sa pobjedom protiv Midtjyillanda u zadnjem kolu prolazimo 100%.
Mora se dovesti nazad neko samo da Fabinho pređe u sredinu.
Origi je najmanji problem noćas bio, Mane i Salah nisu htjeli pogledati jedan prema drugome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.