#HereWeGo
Krpic je najblizi Siminom hanu,ako ne ode vani ...Mostarac45 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 18:59Steta sto mi nismo medju klubovima koji su u kontaktu sa njim Kopiran tekst sa jedne stranice:Sulejman Krpić trenutno kao slobodan igrač odmara u Tuzli, gdje razmatra najbolju opciju za nastavak karijere. U medijima se među zainteresovanim za iskusnog napadača ističu imena FK Željezničar, FK Sarajevo te FK Tuzla City. Želja 29-godišnjeg ofanzivca je svakako inostranstvo, ali sigurno da bi trenutno u gotovo svakoj ekipi Premijer lige zauzeo svoje mjesto u početnoj postavi.
Sorry na upadu, al rođendan BiH je 29.august.
Neki junior Arman Džanko iz Norveške iz pm. Kažu loš fo bola.Mostarac45 je napisao/la: ↑27 nov 2020, 17:02Zna li iko ko je ovaj mali sto sa konstantinom trci na kraju videa
Neka ostane ljut koliko god vremena hoće.Što duže to bolje. Svakako su Kjosevski i Bogdanović Zubizareta za njega.fudbalfudbal je napisao/la: ↑27 nov 2020, 23:24
Bobić nije trećin golman, Boba je ljut a na kog ne znam, u ,,havi” je..
hvala zivio care,postujemo i respektujemo i mi Sarajevo a sutra moramo "poginuti" za pobjedu jer nam treba pobjeda ko hljeb(a Sarajevu na treba toliko,jer bi opet bili prvi) ,a ako nas Sarajevo dobije u fer utakmici i dobrom sudjenju dobit ce cestitku (a ja se nadam da toga nece bitiKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑27 nov 2020, 23:10Oprostite na upadu na temu, ali želio bih poželjeti sutra jednu fer i korektnu utakmicu i neka bolji pobjedi...![]()
Veliko poštovanje i ljubav za bratski Velež od Pitara iz Bos. Krajine!![]()
Svako dobro vam želim braćo Hercegovci.
Mulica u odbranu da cuva handzica, zvonu u napad samo nek nije ispred naseg gola
Nadam se istom sastavu samo umjesto Civica da uskoci Zvonic nazalost jer nema ko skakati sa Handzicem. Nije da je Zvona bolji ali barem bi trebao imati prednost zbog visine protiv Sarajeva.mozak je napisao/la: ↑28 nov 2020, 11:18Iako oslabljeni, mislim da će se Sarajevo namučiti sa nama. Bod bi bio uspjeh, jer se radi o najboljoj ekipi lige. Ipak, siguran sam da će nasi ici na pobjedu, jer nam bod nista neznaci.
Nadam se:
Kjosevski
Dario Zeljkovic Čivić Radović
Ćosić Pršeš Radovac
Brandao Mulić Anđušić
U drugom poluvremenu uvesti Češmedzieva umjesto Daria, vratiti Ćosića na bekovsku poziciju, a gurnuti Zeljkovica naprijed i pokusat napast svim sredstvima sa kojima raspolazemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.