Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Preporuka telefona od 300-350KM?
Malo veći, da je dobra kamera i da je brz.
Malo veći, da je dobra kamera i da je brz.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
@Leorey imaš li ti ovakvih problema ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Samsung A20/A21 ili neki Xiomi Redmi NOTE do 350KM, preporuke?
Bitno mi je da je baterija dobra, kamera takođe, da je brz facebook, instagram, viber (igrice me ne zanimaju, ne treba mi za to)..
Bitno mi je da je baterija dobra, kamera takođe, da je brz facebook, instagram, viber (igrice me ne zanimaju, ne treba mi za to)..
FK Sarajevo
Ne znam sad koliko se kreću ali mislim da je redmi note 8 pro u tom rangu, za te pare daleko najbolji izborBordoSarajevo je napisao/la: ↑26 nov 2020, 21:24Samsung A20/A21 ili neki Xiomi Redmi NOTE do 350KM, preporuke?
A20/21 pa i dalje skuplje verzije 30 i slično su 8 dalje lošiji od 8 pro
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hvala drug!Azpi je napisao/la: ↑26 nov 2020, 21:27Ne znam sad koliko se kreću ali mislim da je redmi note 8 pro u tom rangu, za te pare daleko najbolji izborBordoSarajevo je napisao/la: ↑26 nov 2020, 21:24Samsung A20/A21 ili neki Xiomi Redmi NOTE do 350KM, preporuke?
A20/21 pa i dalje skuplje verzije 30 i slično su 8 dalje lošiji od 8 pro
Zanimaju me mišljenja i drugih
FK Sarajevo
Xiaomi Mi 10T
Kupiti il ne?
Kupiti il ne?
Zavisi za koje pare, top mob ali sa ips ekranom ako ti to ne smeta
Ja npr. Ne bi svoj 9t mijenjao za njega iako je stariji
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ma na ugovor uzimam ovam u njemackoj. Konto s10 al imam samsung otkako znam za sebe. Pa malo promjene kontam al opet ne znam.
Huawei nazalost nema gugo usluge, ne bi bilo price inace sta cu kako cu
Ako ti se ganja Xiaomi, gledaj sa Amoled displayom...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Koliko sam shvatio, nije nimakav problem nabaciti google aplikacije na Huawei novije generacije.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ozbiljno razmišljam da nabavim Oppo Reno4 Pro 5G 
Ostao bih vjeran Samsungovoj Note seriji da nisu zasrali sa Note 20... košta ko iPhone a dobiješ plastični telefon specifikacijama jednog Note-a iz 2018.
Ostao bih vjeran Samsungovoj Note seriji da nisu zasrali sa Note 20... košta ko iPhone a dobiješ plastični telefon specifikacijama jednog Note-a iz 2018.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Pretpostavljam da je onda nešto sitno cijena
Ma uzmi, jedina razlika ti je amoled ekran, ako možeš preko toga preci ostalo je sve top
A ako hoćeš bas bas ono mobitel sa svim što postoji najbolje vidi ultra verziju ako je ima u ponudi ako ti nije preskupa
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Pa nekih 500eura otprilike bi telefon uzeo.Azpi je napisao/la: ↑28 nov 2020, 12:21Pretpostavljam da je onda nešto sitno cijena
Ma uzmi, jedina razlika ti je amoled ekran, ako možeš preko toga preci ostalo je sve top
A ako hoćeš bas bas ono mobitel sa svim što postoji najbolje vidi ultra verziju ako je ima u ponudi ako ti nije preskupa
Nego,
Najbitnija mi je baterija, jer mi je telefon potreban na poslu citav dan, onda da ima makar 128gb memorije. Kamera neka solidna. Nista specijalno necu izvodit s telefonom.
Ako ima ko kakve preporuke.
Huawei mi se svidjaju telefoni, al eto znam da se aplikacije mogu skinuti, al kako ide to sa updaetom aplikacija.
I jel tacno da se yt ne moze skinut
Dajte kakvih preporuka za nekih 500e
Je li ti izbor bilo koji mobitel na svijetu ili samo ti preko operaterasoxx je napisao/la: ↑28 nov 2020, 22:38Pa nekih 500eura otprilike bi telefon uzeo.
Nego,
Najbitnija mi je baterija, jer mi je telefon potreban na poslu citav dan, onda da ima makar 128gb memorije. Kamera neka solidna. Nista specijalno necu izvodit s telefonom.
Ako ima ko kakve preporuke.
Huawei mi se svidjaju telefoni, al eto znam da se aplikacije mogu skinuti, al kako ide to sa updaetom aplikacija.
I jel tacno da se yt ne moze skinut
Dajte kakvih preporuka za nekih 500e
Mi 10
Oneplus 8 i 8t
Mi note 10/10 pro
Ovaj 10t pro
Ako hoćeš puni ekran poco F2 pro
Za Huawei možeš ti većinu stvari instalirati, ima youtube vanced još bolji od originalne, ali ne možeš sve notifikacijw dobiti i ono trebaš se potruditi da ga sredis na pocetku da to sve instaliras
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Samo samsung, iphone, Huawei, xiaomi i nekakav oppo
Pa dobro ali koji modeli, eto ti gore nabrojan neki u tom rangu, još možda s10 lite bar meni je to super mob za cijenu njegovu
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ima nekakav s20 FE kao fan edition. Cijena mu je nesto vise od 600e a na ugovor to dodje skoro kao i ovi od 500. Nema velike razlike. Nemam pojma. Necu zurit, moram sjest i dobro proguglat
Za €29,99 mjesečno (ugovor na 2 godine) možeš uzeti 20GB interneta sa Samsung Galaxy S20+, Oppo Reno4 Plus 5G, Samsung Galaxy S20 FE uz gratis PlayStation 4 Pro, iPhone 11 64GB, Samsung Note 20, Huawei P40 Pro... itd itd.
Za €14,99 - €19,99 mjesečno, također na 2 godine, 5-10GB interneta i Samsung Galaxy S10 EE, iPhone SE, Samsung Galaxy Note 10 Lite, Samsung Galaxy A51, Huawei P40, Mi 10T Lite, Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro, Oppo Reno4 5G, Oppo A91...
Po meni su za €29,99 mjesečno Galaxy S20+ i Oppo Reno4 Plus 5G best buy. A od ovih jeftinijih Redmi Note 9 Pro i Oppo Reno4 5G
Za €14,99 - €19,99 mjesečno, također na 2 godine, 5-10GB interneta i Samsung Galaxy S10 EE, iPhone SE, Samsung Galaxy Note 10 Lite, Samsung Galaxy A51, Huawei P40, Mi 10T Lite, Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro, Oppo Reno4 5G, Oppo A91...
Po meni su za €29,99 mjesečno Galaxy S20+ i Oppo Reno4 Plus 5G best buy. A od ovih jeftinijih Redmi Note 9 Pro i Oppo Reno4 5G
100% sportski i krajnje opušten potpis
25€ 2 godine sam nasao S20 FE + Samsung smartwatch 46mm. 79€ moram za telefon dat i 30 kao nekakav prikljucak kako oni to nazovu.RiNo je napisao/la: ↑29 nov 2020, 11:22Za €29,99 mjesečno (ugovor na 2 godine) možeš uzeti 20GB interneta sa Samsung Galaxy S20+, Oppo Reno4 Plus 5G, Samsung Galaxy S20 FE uz gratis PlayStation 4 Pro, iPhone 11 64GB, Samsung Note 20, Huawei P40 Pro... itd itd.
2 godine me ispadnu 700eura a sat je 150eura i telefon 600nest.
Stim da imam 10 gb interneta. Tako da nije losa ponuda.
I ovak trosim 20e na telefon prepaid a nit imam 10 gb nit telefon od njih
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, enobarca i 44 gosta.