FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 25 nov 2020, 20:18

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
25 nov 2020, 19:57
godrina je napisao/la:
25 nov 2020, 18:27
Ja sam neznalica jer ovo za mene nisu vrhunski rezultati. U jbt jesu nam se granice i ocekivanja smanjili. Pa dobro ako su ovo vrhunski rezultati da se onda ne sikiramo, znamo na cemu znaci.
Steta, nije to Zeljo u kojeg sam se ja zaljubio i Zeljo kakvog su nam obecavali prije sampanjca sa violinom.

Majstore Željo je puno toga prosao i dobrog i loseg i ako si se zaljubio samo zbog rezultata podhitno se odljubi. Ne volim srat sa ovakvim izjavama al vama trebaju ovakve Željo se voli i kad gubi i kad vodi. Promjena ce aBd bit ja to ne znam nisam informisan ali se nadam a nemojte zaboravit kad je vas ljubljeni bio da smo 6 zaredom izgubili i sad serete oko uplatnica da je on ostao zavrsili bi 9 tu sezonu.
Koji nas ljubljeni ?? O cemu ti ?? Jel ovo ona prica u fazonu ,ako zelis da diskutujes a ne zelis da bez razmisljanja klimas glavom i govoris tako je, odma si pod dnevnicom ??
Nisam ja niciji, ok evo imamo savrsenu sezonu, odlican rezultat ne treba nam bolje i ne moze bolje.
Valjal ova :)
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 25 nov 2020, 20:23

Brkooo je napisao/la:
25 nov 2020, 20:11
Robust je napisao/la:
25 nov 2020, 18:34
mi kao da smo plavo oko il adazal koliko cilima imamo da stavimo očajne poslovne odluke pod njih hahahah 😁😁😂
nece se ništa promjeniti jer niko nije lud da ulaze pare a da se pita kao neki metuzalem u skupštini prvi ja da imam ne bih ulagao lovu a da se ne pitam nesto tako da je razumljivo sto ljudi od nas bježe kao djavo od krsta
Ne govorim za tebe ali vecina takvih koji kao zele da uloze, samo baca patetiku i suplju pricu. Kad pogledam i cujem takve price mislim da nema one prave zainteresovanosti. Klasicna ubleharenja. Cak i da se promijeni statut i prilagodi na nacin da je zasticena investicija od potencijalnog investitora opet bi se nasli oni koji bi bacali suplju pricu i pronalazili razloge zbog cega nije pravo vrijeme da udju u klub. Opet bi ko da gledam bilo: "Ulozio bih ja ali ulozit ce i npr. @Robust a ne mogu ga ocima vidjeti." Ovo je nesto u fazonu onog Zujinog ubleharenja vezano za istocnu tribinu, 2 miliona je pickin dim za ozbiljnog privrednika, a qrcem nije mrdao da nesto uradi, tako i ovi potencijalni investitori, cujes milion prica ovaj ili onaj ce uloziti ali uvijek neki kao razlog se isprijeci zbog cega se to nije desilo, a u biti se sve svede na ubleharenje i patetiku..

Normalno da je bitno zastititi i klub i osobu ili vise njih koji zele da uloze novac ali da neko fakat ima ozbiljne namjere, nasao bi ili bi se nasao nacin da se na obostrano zadovoljstvo to uradi..
Ma kakvi potencijalni investitori, to ne postoji. Toliko stvari ima za ljude koji imaju novac da ga uduplaju, zarade, započnu nove biznise, samo im još Željo sa svim svojim problemima i navijačima za vratom treba da se bakću.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 25 nov 2020, 20:32

Ne bi bilo naodmet da pokažete malo dostojanstva i empatije u ovim trenucima. Biće vremena kada će se moći raspravljati o ovim temama...

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 25 nov 2020, 20:33

godrina je napisao/la:
25 nov 2020, 20:18
25 nov 2020, 19:57
godrina je napisao/la:
25 nov 2020, 18:27
Ja sam neznalica jer ovo za mene nisu vrhunski rezultati. U jbt jesu nam se granice i ocekivanja smanjili. Pa dobro ako su ovo vrhunski rezultati da se onda ne sikiramo, znamo na cemu znaci.
Steta, nije to Zeljo u kojeg sam se ja zaljubio i Zeljo kakvog su nam obecavali prije sampanjca sa violinom.

Majstore Željo je puno toga prosao i dobrog i loseg i ako si se zaljubio samo zbog rezultata podhitno se odljubi. Ne volim srat sa ovakvim izjavama al vama trebaju ovakve Željo se voli i kad gubi i kad vodi. Promjena ce aBd bit ja to ne znam nisam informisan ali se nadam a nemojte zaboravit kad je vas ljubljeni bio da smo 6 zaredom izgubili i sad serete oko uplatnica da je on ostao zavrsili bi 9 tu sezonu.
Koji nas ljubljeni ?? O cemu ti ?? Jel ovo ona prica u fazonu ,ako zelis da diskutujes a ne zelis da bez razmisljanja klimas glavom i govoris tako je, odma si pod dnevnicom ??
Nisam ja niciji, ok evo imamo savrsenu sezonu, odlican rezultat ne treba nam bolje i ne moze bolje.
Valjal ova :)

Iz postovanja prema predsjedniku necu da psujem i svadjam se.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 nov 2020, 20:36

25 nov 2020, 20:33
Nemoj onda ni davati povoda da se raspravljate spominjajuci bespotrebno neke stvari. Pustite neka svako ima svoje misljenje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 25 nov 2020, 20:51

@Dejo, To sto si napisao nema smisla. Da je tako kako ti kazes onda niko ne bi ulagao u sport. Zeljo i pored dugova ima strasan potencijal, najveci je klub u drzavi, ima svoju imovinu, ima armiju navijaca i simpatizera itd. Bukvalno, da potencijalni investitor ulozi u seniorsku ekipu, da je dovoljno za titulu, da se napravi trening kamp, da digne op na veci nivo, za par godina bi dosao na 0 i poceo da zaradjuje, odnosno isplatila bi mu se investicija jer onda ne bi proizvodili iz svog omladinskog pogona Hajdarevice i slicne antitalente nego bi proizvodili skolovane kvalitetne igrace koji bi imali ogroman potencijal i koje bi kasnije u blizoj buducnosti mogli prodavati za milionske iznose itd..

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 25 nov 2020, 20:55

Mislim da ljudi koji imaji ogromne svote novca ne gledaju na fudbalske klubove striktno kao način sticanja dodatnog bogatstva. Nekima je to jednostavno razonoda, ljubav prema sportu kao i dodatni marketing.
Ne znam baš da neki "biznismen', koji je u gunguli ili mu se carstvo raspada, uloži u klub nadajući se da će preko fudbalskog kluba zaraditi ogromno bogatstvo. Bar ja tako mislim.
Željezničar za život cijeli!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 25 nov 2020, 20:59

Brkooo je napisao/la:
25 nov 2020, 20:51
@Dejo, To sto si napisao nema smisla. Da je tako kako ti kazes onda niko ne bi ulagao u sport. Zeljo i pored dugova ima strasan potencijal, najveci je klub u drzavi, ima svoju imovinu, ima armiju navijaca i simpatizera itd. Bukvalno, da potencijalni investitor ulozi u seniorsku ekipu, da je dovoljno za titulu, da se napravi trening kamp, da digne op na veci nivo, za par godina bi dosao na 0 i poceo da zaradjuje, odnosno isplatila bi mu se investicija jer onda ne bi proizvodili iz svog omladinskog pogona Hajdarevice i slicne antitalente nego bi proizvodili skolovane kvalitetne igrace koji bi imali ogroman potencijal i koje bi kasnije u blizoj buducnosti mogli prodavati za milionske iznose itd..
Sve to stoji ali prvo naša država nema donesen zakon o sportu što je prvi korak za tako nešto, Bosancima koji imaju novac, fudbal i generalno sport nisu interesantni, da izuzmemo Azmira Husića. Uvijek će neko radije uložiti u neke gradjevinske poduhvate nego baviti se fudbalom u Bosni. Ja evo iskreno ne znam ni jednog čovjeka da se ikad zainteresovao u ulaganje u Želju.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 25 nov 2020, 21:16

Jeko Damir Hrelja?

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 25 nov 2020, 21:39

SudoHusika je napisao/la:
25 nov 2020, 21:16
Jeko Damir Hrelja?
Bočni, Goražde...

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 25 nov 2020, 21:45

SudoHusika je napisao/la:
25 nov 2020, 21:16
Jeko Damir Hrelja?
Novi kandidat da nam j..e zivce

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 25 nov 2020, 22:23

LjoZee je napisao/la:
25 nov 2020, 20:36
25 nov 2020, 20:33
Nemoj onda ni davati povoda da se raspravljate spominjajuci bespotrebno neke stvari. Pustite neka svako ima svoje misljenje.
Ma necu davati povoda al i on se uhvati da je lose dobro lose je trebamo gledat kako ce bit bolje a ne stalno potencirat kako je samo lose.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 25 nov 2020, 22:54

Ko je na orgu vidio je post našeg Dade Džubura vezan za rahmetli mu starog. To samo prava ljubav može uraditi,čista iskrena. Džubure, hvala na primjeru kako se klub voli i koliko, hvala što si bio tu kada su se svi izmicali. Hvala. Kamo sreće da se u Klubu pojave ljudi koje bar žele da budu na utakmicama Želje i u strukturama kluba a da se javljaju i pojavljuju u klubu, a ne daju deklarativnu podršku. Situacija je krajnje ozbiljna u Klubu, i moramo stati uz njega, moramo zbog Džilde, Anera, Pace, Mirze, Cate, Aketa, Napolija, Džubura, i svih onih koji da mogu sada da ista progovore, rekli bi SAMO ZAJEDNO, I POMOĆ JEDNI DRUGIMA, JER TO JE ŽELJO.

Laka ti bila zemlja bosanska Predsjedniče!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 nov 2020, 23:05

Admir74 je napisao/la:
25 nov 2020, 22:54
Ko je na orgu vidio je post našeg Dade Džubura vezan za rahmetli mu starog. To samo prava ljubav može uraditi,čista iskrena. Džubure, hvala na primjeru kako se klub voli i koliko, hvala što si bio tu kada su se svi izmicali. Hvala. Kamo sreće da se u Klubu pojave ljudi koje bar žele da budu na utakmicama Želje i u strukturama kluba a da se javljaju i pojavljuju u klubu, a ne daju deklarativnu podršku. Situacija je krajnje ozbiljna u Klubu, i moramo stati uz njega, moramo zbog Džilde, Anera, Pace, Mirze, Cate, Aketa, Napolija, Džubura, i svih onih koji da mogu sada da ista progovore, rekli bi SAMO ZAJEDNO, I POMOĆ JEDNI DRUGIMA, JER TO JE ŽELJO.

Laka ti bila zemlja bosanska Predsjedniče!
Moze li se taj post kopirati ovdje? Ipak, ako ima nesto bas privatno sto nije za javan forum onda nije potrebno.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 25 nov 2020, 23:06

Taj post sa orga... ma ne znam. I kamen bi suzu pustio. Lahka ti zemlja bosanska naš dragi Džuba.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 nov 2020, 23:32

Nikada necu shvatiti te ljude sto kao vole Zelju a imaju tu i tamo neku moc,kako sad ne prepoznaju trenutak,ne pomognu kako mogu ovo gledati....stvarno mi to nije jasno..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 25 nov 2020, 23:38

delinjo je napisao/la:
25 nov 2020, 23:32
Nikada necu shvatiti te ljude sto kao vole Zelju a imaju tu i tamo neku moc,kako sad ne prepoznaju trenutak,ne pomognu kako mogu ovo gledati....stvarno mi to nije jasno..
Nadam se da će prepoznati, u protivnom...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 nov 2020, 23:39

Kako je šugava, teška, grozna ova 2020-ta :( ništa dobro nije donijela, samo nevolje i tugu... generalno u svijetu, a i konkretno za Želju, jedna od najtežih u poslijeratnoj historiji kluba.

Ne ponovila se.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 nov 2020, 23:41

S obzirom da ce uskoro cetvrtak nastati ja bih vas jos jednom zamolio da do nekih 3-pola 4 poslijepodne dok ne prodje sahrana vodite racuna o cemu pisete. Tema se ne moze zakljucati, ali neka svako bude za sebe svjestan situacije. Bit ce vremena kad cemo razgovarati o svemu ako Bog da.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 26 nov 2020, 04:07

Hadzic ima problema sa zadnjom ložom, postoji velika šansa da neće igrati, možda bi trebao Koske da igra :hmmmmm:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MukiBek i 13 gostiju.