FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Lewat se izjednacio sa Raulom.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
I večeras briljira protiv velikog i bitnog protivnika.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pocecu sumnjati da Alibaba simulira, jer ovo je dno dna sto igra trenutno. Daj ga lijevo a ovog malog Amera na stopera, bar se momak zna postaviti i ne izlijetati u prazno.
Sreca Neuera i promasaja onog Madjara, inace dva lagana gola smo mogli primiti zbog laznog Kaisera.
Gasi eksperiment Alabe na CB, vracaj ga na LB ili jos bolje - klupa.
Lewat zasluzeno gol, trudi se. Krila tanka opet, slaba saradnja sa bekovima. Roco solidan za prvu utakmicu.
Sreca Neuera i promasaja onog Madjara, inace dva lagana gola smo mogli primiti zbog laznog Kaisera.
Gasi eksperiment Alabe na CB, vracaj ga na LB ili jos bolje - klupa.
Lewat zasluzeno gol, trudi se. Krila tanka opet, slaba saradnja sa bekovima. Roco solidan za prvu utakmicu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Miler je loš, evo već drugu utakmicu zaredom
- Omerbavarac
- Kontakt:
Postignuti gol je plod srece ali sreca prati hrabre.
Poprilično lose prvo poluvrijeme, mnogo gresaka u oba pravca, posebno se istice Richards koji definitivno nije lijevi bek, nije ni desni, on je stoper i samo tu moze igrati.
Flicku ide ocjena nize jer nije zamijenio pozicije Alabi i Richardsu.
Sredina terena nema dusu kao kada je tu Kimmich, nema povezanosti iako Roca pokazuje da bi mogao posluziti svrsi.
Gnabry ili Coman, bilo koji da ode na klupu napravice uslugu cijeloj ekipi, stali su totalno.
Poprilično lose prvo poluvrijeme, mnogo gresaka u oba pravca, posebno se istice Richards koji definitivno nije lijevi bek, nije ni desni, on je stoper i samo tu moze igrati.
Flicku ide ocjena nize jer nije zamijenio pozicije Alabi i Richardsu.
Sredina terena nema dusu kao kada je tu Kimmich, nema povezanosti iako Roca pokazuje da bi mogao posluziti svrsi.
Gnabry ili Coman, bilo koji da ode na klupu napravice uslugu cijeloj ekipi, stali su totalno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Roca dosta dobar ali može i bolje dok Alaba očigledno može samo gore.Lewa killer malo prostora i kazna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Roca odigrao dobrih 45 minuta, valjda ovako nastavi i dalje. Pokazuje da zna, barem kao zamjena jednom od Goretzke i Kimmicha.
-
- Kontakt:
Eto sto Roca ne igra...
izgorio u zelji a igrao sasvim solidno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Koja šteta. Jedan od najboljih cijelu utakmicu..
Sane izgleda još nijednu kontru za Bayern nije upropastio, iz svake ili gol ili asistencija. Igracino!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Steta dr poluvremena za Rocu. Bice on dobar u buducnosti...
Idemo dalje!
Idemo dalje!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
Petnaesta pobjeda zaredom 

Šteta za Rocu jer fkt je dobro odigrao do crvenog kartona inače oba žuta su opravdana.Rutinski riješen Salzburg i obezbjeđena 1/8.Koja je ovo pobjeda u nizu izgubio sam se u brojanju. 
Sane kad ima loptu u nogama golmanima se gaće tresu.

Sane kad ima loptu u nogama golmanima se gaće tresu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prvo, cestitke ekipi na produzavanju rekorda, prvom mjestu u grupi te prolasku u osminu finala. 
Igra malo losija, umor, povrijedjeni igraci kao i novi momci su neki od razloga no svakako da iste ne treba traziti i treba probati igrati svoju igru sa prepoznatljivim visokim presingom.
Salzbur nije uopste losa ekipa, naprotiv.
Puni su izuzetno mladih i talentovanih igraca koji ce vrlo brzo izrasti u igrace za mnogo jace ekipe.
Vjerujem da je Bayern veceras vidio barem nekog od njih.
U subotu nas ceka derbi protiv Stuttgarta gdje je pobjeda prioritet.

Igra malo losija, umor, povrijedjeni igraci kao i novi momci su neki od razloga no svakako da iste ne treba traziti i treba probati igrati svoju igru sa prepoznatljivim visokim presingom.
Salzbur nije uopste losa ekipa, naprotiv.
Puni su izuzetno mladih i talentovanih igraca koji ce vrlo brzo izrasti u igrace za mnogo jace ekipe.
Vjerujem da je Bayern veceras vidio barem nekog od njih.
U subotu nas ceka derbi protiv Stuttgarta gdje je pobjeda prioritet.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Solida večeras pobjeda da se prođe dalje. U odbrani opet puse gdje igra Halaba čak je i madjahni Ričards bio bolji.Šteta za Rocu veoma dobar do crvenog izgorio u zelji vidjelo se koliko mu je krivo sli oba starta su za zutog. Misim dobra skola za Marca i očekujem bolje i smirenije utakmice. Muller je srce ovog Bayerna cak i lewa nemoze bez njega nista pokazat.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Richards grijesio ali za njega se to i moze ocekivati. Alaba iznenadjuje. Na kraju ce on moliti Bayern da ostane 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
Jedino mi se ne svidja ovo slepanje mladica tipa Richards i Musiala. Ne vidim tu ni blizu kvalitet za Bayern. Od Musiale mozda nesto i bude, ali Richards vise stete nego koristi. Slepaju se na sistem i kvalitet tima. Alaba vise razmislja kako ce iznijeti loptu, nego kako ce se dobro postaviti i sprijeciti napad. Najgore ocijenjen nakon Roce, a Roca uopste nije bio los do crvenog. Jos mu je ovo prva utakmica u Ligi Prvaka. Alaba iz utakmice u utakmicu pravi kikseve, dobro je da se pravi rez sa njim. Nadam se da ce Nianzou uskoro dobiti priliku.
Pa bolje bi im bilo da su umjesto Sarra i Coste forsirali Richardsa i Musialu, meni obojica mladaca izgledaju bolje nego sam očekivao, pogotovo Richards (ovo danas sa Lb treba zaboraviti.)
Inače niti će Neuer vječno vaditi sve niti će protivnik mašiti kao Mađar večeras ili PSG i kompanija na turniru, samo se bojim da će od nekog jačeg fasovati s kamatama kad najmanje bude trebalo jer iza je preveliki propuh .
Inače niti će Neuer vječno vaditi sve niti će protivnik mašiti kao Mađar večeras ili PSG i kompanija na turniru, samo se bojim da će od nekog jačeg fasovati s kamatama kad najmanje bude trebalo jer iza je preveliki propuh .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.