Rom se pozalio na povredu pa jednostavno ovaj mora igrati,jer recimo Duarte i Gabbia nije bas neka kombinacija
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ocekivan sastav, jedino je trebao igrati Diaz umjesto Hakana. Forza Milan!
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Očigledno je da se ide na pobjedu da se osigura nokaut faza, a i iskreno treba im vratiti za ono od prije tri hefte, ispade da su ubili hljeb u nama sa onih 0-3 a uopšte nisu bili toliko bolji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Makar remi da se izvuće, da se mirno uđe u zadnje dvije utakmice i osigura naredna faza takmičenja.
Hauge i Rebić jednako dobitna kombinacija
Hauge i Rebić jednako dobitna kombinacija
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
celikmilan
- Kontakt:
Jednako su uspavani kao i u prošloj utakmici.
Hauge je ovo morao dodati ranije da ga yebes.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Svidja mi se koliko smo ih zatvorili i koliko smo im malo prostora ostavili. Ne svidja mi se sto smo ovako bezidejni prema napred
- nextterrain
- Kontakt:
Dosadna utakmica
Castillejo je nevidljiv totalno
Castillejo je nevidljiv totalno
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan došao da ne izgubi. Lille večeras nije imao sreće kao prije 20 dana, pa da iz ničega dolaze do golova. A činjenica je da ovaj Yazici osim dobrog šuta, nema niti jedan drugi kvalitet. Ali kad te krene, onda krene. Bezveze igrač.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
I hakan je isti,osim onog proigravanja za haugea nista uradio nije. Moraju se malo razdrmati ako misle ovo dobiti
Previse pogresnih pasova.Ali bit ce ovo pobjeda.Ovaj Yazici je strašan.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koliko su lika navikali ja sam mislio da svaki kontakt s loptom njegov, je pola gola. A zapravo prosječan igrač
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Rom pise kako je Yazici bezveze Meepo kako je strasan,i haj ti tu budi pametan
Utakmica bas dosadna,ali mi smo ko malo blize golu,ma da nam je komplet navalni dio bas los,al haj dobro,obicno mi drugo pol malo bolje zaigramo.
Utakmica bas dosadna,ali mi smo ko malo blize golu,ma da nam je komplet navalni dio bas los,al haj dobro,obicno mi drugo pol malo bolje zaigramo.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sve sam vise ubjedjen da Tonali nije igrac za velike domete. Imao je milion losih primanja lopte i pogresnih pasova
Baš nikakva utakmica, ko i svaki put kad se izmješa sastav. Odjednom gomila grešaka i nerazumjevanja na terenu, kao da skroz neki drugi klub igra.
Tonali i Hakan nula, Samu i Hauge nevidljivi, Rebić nesnađen na ovoj poziciji. Niti mu ima iko dodati loptu niti on ima igru/kretnju jedne devetke, ali nije za zamjerku jer ovo i nije njegova pozicija.
Odbrana se koliko-toliko solidno drži, vidjeti ćemo dokad.
Ovdje bi i bod bio puna šake brade, iako ni Lile ništa posebno ne igra. Vjerovatno i oni idu na remi.
Tonali i Hakan nula, Samu i Hauge nevidljivi, Rebić nesnađen na ovoj poziciji. Niti mu ima iko dodati loptu niti on ima igru/kretnju jedne devetke, ali nije za zamjerku jer ovo i nije njegova pozicija.
Odbrana se koliko-toliko solidno drži, vidjeti ćemo dokad.
Ovdje bi i bod bio puna šake brade, iako ni Lile ništa posebno ne igra. Vjerovatno i oni idu na remi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Momak je jos mlad , nije ni imao toliko prilike da igra ove sezone. Nista bolji nije bio ni Bennacer u svojoj prvoj sezoni.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑26 nov 2020, 19:52Sve sam vise ubjedjen da Tonali nije igrac za velike domete. Imao je milion losih primanja lopte i pogresnih pasova
Niko nema snage dati normalan pas u prostor, svaki takav pokušaj su presjekli njihovi stoperi, jedino je prošla ona lopta za Haugea kad se spetljao.
Može se ovo dobiti samo treba biti konkretniji u završnici.
Može se ovo dobiti samo treba biti konkretniji u završnici.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
A onda se sjetiš da lik ima samo 20 godina i da još nije ni blizu ozbiljnih igračkih godina...UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑26 nov 2020, 19:52Sve sam vise ubjedjen da Tonali nije igrac za velike domete. Imao je milion losih primanja lopte i pogresnih pasova
Ovaj Gabbia izrasta u vrlo dobrog stopera. U ovom trenutku činjenica je da se puno bolje snalazi od Romagnolija.
Ah taj pass Tonalija
Eto ga prvi.
Tup, drugi pravi pas u prostor i odmah gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.