Džanan Musa

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

japa
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la japa » 23 nov 2020, 23:43

Tesnjak1991 je napisao/la:
23 nov 2020, 22:07
japa je napisao/la:
23 nov 2020, 21:54
Ma sve znam i isti likovi ovdje mene dan danas prozivaju valjda si nacionalni izdajnik ako ti je bilo bolesno smijesno to poredjenje. Iako je u biti to poredjenje postojalo samo u BiH medijima bilo gdje van BH da si tada pokrenuo tu diskusiju bivao bi ismijan ko budala.

A naravno to sto ti pricas je klasiak bosanska, nema uspjeha pa na prvi nagovjestaj istoga preuvelicaj na stotu, nafuravaju ovako sportiste nase, ybg svi danas citaju komentare i tesko im je ostati na zemlji kada ti svi govore da si najbolji, savrsenstvo itd. Pa eto ti navijas za Arsenal znas dobro da su onog naseg mrmota Kolasinca upravo komentari sto novinarski sto navijacki nasihnavijaca uzdigli da je frajer umislio da je neka sila od duel igraca pa je zaboravio igrati sport od kojeg zaradjuje i posvetio se iskljucivo raznosenjeima u duelima i guranjima. Vidimo dokle ga jeto dovelo.
Nisi ti nacionalni izdajnik, ti si samo poprilično glup, a u isto vrijeme i jako tvrdoglava osoba (što nikad nije dobra kombinacija).

Čuj, vidimo dokle ga je dovelo :rol: Do igranja u vrhunskim evropskim ekipama valjda, sigurno nije zbog tebe il' nafuravanja (pričam o "mrmotu").

Znamo da si razočaran činjenicom da je neka ekipa i nakon katastrofe u NBA zasad odlučila pružiti šansu 21-godišnjaku, al' hajde, uvijek se možeš nadati da će i ovdje izostati neki učinak pa da ga otpuste. Strpi se, šta da ti kažem, možda i dočekaš. :hmmmmm:
Da ja sam glup jer sam govorio jos tada da je Doncic za Musu neka druga dimenzija a ti si zato pametan pretpostaljvam :rol: Do igranja? Bio frajer jeda od potentnijih lijevih bekova, a onda se posvetio karijeri rusioca i kecera i zaglavio na klupi najlosijeg Arsenala ikada, jos je on u svom sportu i neko ime izgradjeno bio seniorsko, zamisli tek kad njega nafuraju kako onda to urade sa balavcima koji jos i bez toga svakako kontaju da su sa 16 godina rang euro zvijezda ala Mozgov ili Teletovic i dobijes to sto dobije.

Cestitam tebi i ostalim fanovima Muse na uspjehu jer je dobio trecu godinu ugvoora u NBA, prilicno su se srozali standardi od bolji od Doncica dosli smo do slavlja jer mu je Bruklin dao trecu godinu da ga trejda u jednu od najgorih ekipa. I da jeste ja sam glup :rol:

Pazi ti dokle je doslo kada se Musi kao argument koristi da je uspjesniji i da je zaradio vise love od ljudi na forumu, nadam se da ce mu to biti dobra utjeha.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 24 nov 2020, 00:06

japa je napisao/la:
23 nov 2020, 23:43
23 nov 2020, 22:07
japa je napisao/la:
23 nov 2020, 21:54
Ma sve znam i isti likovi ovdje mene dan danas prozivaju valjda si nacionalni izdajnik ako ti je bilo bolesno smijesno to poredjenje. Iako je u biti to poredjenje postojalo samo u BiH medijima bilo gdje van BH da si tada pokrenuo tu diskusiju bivao bi ismijan ko budala.

A naravno to sto ti pricas je klasiak bosanska, nema uspjeha pa na prvi nagovjestaj istoga preuvelicaj na stotu, nafuravaju ovako sportiste nase, ybg svi danas citaju komentare i tesko im je ostati na zemlji kada ti svi govore da si najbolji, savrsenstvo itd. Pa eto ti navijas za Arsenal znas dobro da su onog naseg mrmota Kolasinca upravo komentari sto novinarski sto navijacki nasihnavijaca uzdigli da je frajer umislio da je neka sila od duel igraca pa je zaboravio igrati sport od kojeg zaradjuje i posvetio se iskljucivo raznosenjeima u duelima i guranjima. Vidimo dokle ga jeto dovelo.
Nisi ti nacionalni izdajnik, ti si samo poprilično glup, a u isto vrijeme i jako tvrdoglava osoba (što nikad nije dobra kombinacija).

Čuj, vidimo dokle ga je dovelo :rol: Do igranja u vrhunskim evropskim ekipama valjda, sigurno nije zbog tebe il' nafuravanja (pričam o "mrmotu").

Znamo da si razočaran činjenicom da je neka ekipa i nakon katastrofe u NBA zasad odlučila pružiti šansu 21-godišnjaku, al' hajde, uvijek se možeš nadati da će i ovdje izostati neki učinak pa da ga otpuste. Strpi se, šta da ti kažem, možda i dočekaš. :hmmmmm:
Da ja sam glup jer sam govorio jos tada da je Doncic za Musu neka druga dimenzija a ti si zato pametan pretpostaljvam :rol: Do igranja? Bio frajer jeda od potentnijih lijevih bekova, a onda se posvetio karijeri rusioca i kecera i zaglavio na klupi najlosijeg Arsenala ikada, jos je on u svom sportu i neko ime izgradjeno bio seniorsko, zamisli tek kad njega nafuraju kako onda to urade sa balavcima koji jos i bez toga svakako kontaju da su sa 16 godina rang euro zvijezda ala Mozgov ili Teletovic i dobijes to sto dobije.

Cestitam tebi i ostalim fanovima Muse na uspjehu jer je dobio trecu godinu ugvoora u NBA, prilicno su se srozali standardi od bolji od Doncica dosli smo do slavlja jer mu je Bruklin dao trecu godinu da ga trejda u jednu od najgorih ekipa. I da jeste ja sam glup :rol:

Pazi ti dokle je doslo kada se Musi kao argument koristi da je uspjesniji i da je zaradio vise love od ljudi na forumu, nadam se da ce mu to biti dobra utjeha.
Mudro zboriš Japtardu moram priznati.
Sa ovakvim njegovim razmišljanjem, i njegovim bratom te pare mogu otići veoma brzo ...Valja "znati" za zarađenim novcem , tu su NBA igrači veoma tanki ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 24 nov 2020, 00:16

1 milion u Detroitu je kao 3 u New Yorku ,tako da je odlicno prosao,ovo mu je najbolja prilika.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 24 nov 2020, 00:39

japa je napisao/la:

More gluposti si napisao, nije da sam iznenađen. Karijera rušioca, kečera? Dal' si ti ozbiljan čovječe? Odakle ti samo toliko hrabrosti i samouvjerenosti pisati ovoliko gluposti?

Poslije brojnih "analiza" koje si ovdje iznosio, dečko još uvijek u NBA? Jesil' probao možda poslati kakav mail rukovodstvu Detroita, da im otvoriš oči? :think:

Pazi ti dokle je došlo kad neki Japa piše gluposti o ljudima koji su svojim talentom, trudom, radom, odricanjem i šta već ne, stigli dokle su stigli. Zar nije čudno da neki Japa sebi da za pravo tako nešto?
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 24 nov 2020, 00:48

24 nov 2020, 00:39
japa je napisao/la:

More gluposti si napisao, nije da sam iznenađen. Karijera rušioca, kečera? Dal' si ti ozbiljan čovječe? Odakle ti samo toliko hrabrosti i samouvjerenosti pisati ovoliko gluposti?

Poslije brojnih "analiza" koje si ovdje iznosio, dečko još uvijek u NBA? Jesil' probao možda poslati kakav mail rukovodstvu Detroita, da im otvoriš oči? :think:

Pazi ti dokle je došlo kad neki Japa piše gluposti o ljudima koji su svojim talentom, trudom, radom, odricanjem i šta već ne, stigli dokle su stigli. Zar nije čudno da neki Japa sebi da za pravo tako nešto?
Busquets
21 nov 2020, 21:55
Ko kilavi je iznosio :rol:
21 nov 2020, 19:53
Pedri je tu, to je bitno. Koga ova ubleha počne stavljat, taj će igrat pa makar ništa ne uradio 15 utakmica zaredom.

Vidimo da je Dest postao nova omiljena meta ublehe sa klupe. :puke: :puke:
18 nov 2020, 22:27
Opet vendeta iz 2 Turske lige :rol:

Sjetim se familije i Bajeviću i svakom ko od Demira napravi budalu. Stoka uhljebljena nesposobna. :bih:
Ko si onda ti da kritikujes i vrijedjas Busquetsa, Koemana i Bajevica ?

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 24 nov 2020, 00:52

TheChief je napisao/la:
24 nov 2020, 00:48
24 nov 2020, 00:39
japa je napisao/la:

Busquets
21 nov 2020, 21:55
Ko kilavi je iznosio :rol:
21 nov 2020, 19:53
Pedri je tu, to je bitno. Koga ova ubleha počne stavljat, taj će igrat pa makar ništa ne uradio 15 utakmica zaredom.

Vidimo da je Dest postao nova omiljena meta ublehe sa klupe. :puke: :puke:
18 nov 2020, 22:27
Opet vendeta iz 2 Turske lige :rol:

Sjetim se familije i Bajeviću i svakom ko od Demira napravi budalu. Stoka uhljebljena nesposobna. :bih:
Ko si onda ti da kritikujes i vrijedjas Busquetsa, Koemana i Bajevica ?
Zakucavanje :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Jedva čekam odgovor , nadam se da će biti :geek:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 24 nov 2020, 07:36

Klizeći, s dvije noge :lol:

Zagor121
Kontakt:

Post Postao/la Zagor121 » 24 nov 2020, 12:08

bombaysaphire je napisao/la:
23 nov 2020, 20:07
japa je napisao/la:
23 nov 2020, 19:49
Musa ce sada imati slabiju konkrenciju za minutazu i kada sve sagledas to i ejste istina, ali mislim da je problem to da je on ovim trejdom mentalno i spihicki syeban. Ma koliko svima to neralno izgledalo on je u svojoj glavi sebe vidio kao covjeka koji ce imati minute u ekipi Bruklina koja ce se boriti za najmanje finale konferencije, treba pogledait njegove izjave on je sam sebe ubijedio da je ovo do sada sve plan da u trecoj sezoni u Bruklinu ce da eksplodira nije samo lagao gledaoce u onim intervjuima nego i sebe i sada je doslo otrijeznjenej trejdan je iz New Yorka u Detroit, od ekipe koja ide do kraja do potencijalno najlosije ekipe lige, tesko ce biti tu knedlu progutati.
Pričao sam sa par trenera koji ga znaju , svi isto kažu momak ima svoje viđenje svega , qrčevit samo tako ...
Slažu se da mu je ta qrčevitost valjala u mlađim selekcijama, jer je bila pozitivna da vjeruje u sebe ...
Sada mu ta qrčevitost samo odmaže , jer NBA je druga dimenzija za mnogo bolje igrače, ali on to kao da ne želi da prizna samom sebi nego ide po starom ...
Vratiti se u Evropu , u neki litvanski klub da igra bez pritiska i da vidi kako se igra timska košarka, jednostavno da vidi kako to izgleda u zemlji košarke ...
Koji treneri ako nije tajna?
Dan tmuran ja mahmuran

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 24 nov 2020, 12:56

idućih 10 godina su ključne
Samo Sloboda | COYG

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 24 nov 2020, 12:59

Zagor121 je napisao/la:
24 nov 2020, 12:08
bombaysaphire je napisao/la:
23 nov 2020, 20:07
japa je napisao/la:
23 nov 2020, 19:49
Musa ce sada imati slabiju konkrenciju za minutazu i kada sve sagledas to i ejste istina, ali mislim da je problem to da je on ovim trejdom mentalno i spihicki syeban. Ma koliko svima to neralno izgledalo on je u svojoj glavi sebe vidio kao covjeka koji ce imati minute u ekipi Bruklina koja ce se boriti za najmanje finale konferencije, treba pogledait njegove izjave on je sam sebe ubijedio da je ovo do sada sve plan da u trecoj sezoni u Bruklinu ce da eksplodira nije samo lagao gledaoce u onim intervjuima nego i sebe i sada je doslo otrijeznjenej trejdan je iz New Yorka u Detroit, od ekipe koja ide do kraja do potencijalno najlosije ekipe lige, tesko ce biti tu knedlu progutati.
Pričao sam sa par trenera koji ga znaju , svi isto kažu momak ima svoje viđenje svega , qrčevit samo tako ...
Slažu se da mu je ta qrčevitost valjala u mlađim selekcijama, jer je bila pozitivna da vjeruje u sebe ...
Sada mu ta qrčevitost samo odmaže , jer NBA je druga dimenzija za mnogo bolje igrače, ali on to kao da ne želi da prizna samom sebi nego ide po starom ...
Vratiti se u Evropu , u neki litvanski klub da igra bez pritiska i da vidi kako se igra timska košarka, jednostavno da vidi kako to izgleda u zemlji košarke ...
Koji treneri ako nije tajna?
Poslao sam ti poruku .

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 26 nov 2020, 15:58

Gledam sta pisu na forumu Detroita na realgm, svi vide Musu kao treceg na 2, kako mu je dobro izgledalo kad je tek doslo do tradea, tako mu se sad lose pise... Pogotovo ako dodas na to da ce sigurno neke minute igrati i sa sva pleja..

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 nov 2020, 20:20

je li i ariza dosao u pistonse?

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 26 nov 2020, 20:56

Vrati se u Evropu, spasi karijeru ako ti je uopste stalo do nje

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 26 nov 2020, 21:07

anonymousHD je napisao/la:
26 nov 2020, 20:56
Vrati se u Evropu, spasi karijeru ako ti je uopste stalo do nje
Musa je uradio najbolju stvar za sebe kada je odlucio da odmah ode u NBA. Da je ostao samo jos jednu sezonu u Europi on u NBA nikada ne bi ni otisao. Ovako je uzeo pare a kada se vrati u Europu imat ce bolje ugovore na osnovu toga sto je bio u NBA. Da nije odmah otisao u NBA ne bi uzeo ni 10% para koje ce uzeti i koje je uzeo do sada. Valjda se zato onako radovao kada su ga Netsi izabrali na kraju prve runde i kada je dobio garantovan ugovor jer je bio svjestan svog nekvaliteta.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 nov 2020, 21:14

A vala konkurencija mu je bezveze,ako se ne moze medju ovima izborit za minute sta treba, da je jedini u klubu na poziciji pa da igra

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 26 nov 2020, 21:17

MElloo je napisao/la:
26 nov 2020, 21:14
A vala konkurencija mu je bezveze,ako se ne moze medju ovima izborit za minute sta treba, da je jedini u klubu na poziciji pa da igra
Ma kada se on nije uspio nametnuti prosle sezone u Netsima nece nikada. Imao je svoju sansu i nije je iskoristio.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 27 nov 2020, 12:29

MElloo je napisao/la:
Kazu, Svi starter a J. Jackson backup, mada ako se ovaj opametio, mogao bi se Musa boriti sa Sviatoslavom za za backup minute

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 27 nov 2020, 13:11

JHam je napisao/la:
27 nov 2020, 12:29
MElloo je napisao/la:
Kazu, Svi starter a J. Jackson backup, mada ako se ovaj opametio, mogao bi se Musa boriti sa Sviatoslavom za za backup minute
Nijedan nije neki igrac pored kog ne moze minute zaradit.Ako ne moze njih prestic u rotaciji ne znam ni mozel.euroligu igrat onda

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 27 nov 2020, 13:48

ako se sklanjao kao teo pinsonu i slicnom odronu,moze odmah cekirati kartu za evropu, i to neku eurokup ekipu.

vidjecemo hoce li sta pruziti na ovim pripremnim tekmama prije sezone...pa ce se moci nazrijet sta ocekivati od sezone

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 28 nov 2020, 01:30

slika

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.