Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

suntu jeu
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la suntu jeu » 25 dec 2010, 23:32

e2_ze je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Pa šta je onda ? :mrgreen:
vidis sad nisam siguran, nakon sto sam konsultovao svoju knjigu, gramatiku, nema nigdje odredjena kao niti na netu, obicno se moze koristiti vise opcija, nego ja mislim da je ''on'' to mi je nekako najlogicnije, ne mora biti tacno, sve zavisi.. vidis kao sto meni profesori kazu ima vise opcija uvijek je jedna prikladnija od druge, a meni je ova najprikladnija.. nego da ovdje ne raspravljamo o gramatici...
Važi..**** engleski.. :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 dec 2010, 23:35

Utuši...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 25 dec 2010, 23:40

zamislite meni kako je ja to studiram... eh :P

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 25 dec 2010, 23:42

malo off topic ja maloprije u jednu igraonu vamo u mostaru kad Dzeko sa Vladavicem i Serdarevicem bacaju Pesa 2011 dzeko ne igra pesa ni blizu ko uzivo kralj :D
Samo jedan klub Velež Mostar

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 25 dec 2010, 23:46

Prvo sam mislio da je ovo tema o nekom igracu Kaiserslauterna po imenu Lakic, zatim sam pomislio da je tema Hrvatska nogometna reprezentacija i najzad da je tema Lingivstika. Dzaba se vrati na vrh stranice da se uvjerim da sam usao na temu o Dzeki :roll: .
@suntu da li bi se mogao prebaciti na jednu od ovih gore pomenutih tema jer ono sto ti pises ima veze sa ove 3 spomenute teme i nemoj biti u zabludi da ce se neko s tobom sloziti jer iole normalan covjek koji voli ovu drzavu uvijek ce podrzati Edina i reci da je bolji od nekog Lakica na stranu to sto je on stvarno bolji sto svaki poznavalac osnova fudbalske igre vidi.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 25 dec 2010, 23:46

Adnel je napisao/la:malo off topic ja maloprije u jednu igraonu vamo u mostaru kad Dzeko sa Vladavicem i Serdarevicem bacaju Pesa 2011 dzeko ne igra pesa ni blizu ko uzivo kralj :D
Jel kod Fake :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 26 dec 2010, 00:02

e2_ze je napisao/la:zamislite meni kako je ja to studiram... eh :P
o jadna mi majko :D

pa bar proguglaj malo sve varijante, pa vidi koja se najviše koristi u rečenici, vako će te kakav profesor još skontat :D

http://lmgtfy.com/?q=at+balkans

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 26 dec 2010, 00:04

teferič je napisao/la:

pa bar proguglaj malo sve varijante, pa vidi koja se najviše koristi u rečenici, vako će te kakav profesor još skontat :D

i znas sta dobijes? neke pjesme... ahahaha dobijes nekakve djavle koji nemaju veze sa tim.. vidi ko radi taj grijesi, mada sam ja siguran da moze ova moja opcija... pa i strucniji ljudi od mene grijese, zasto ne bih i ja mogao, najbitnije je ne razmisljati ma greska je pa necu reci, evo sad npr ako ovo moje nije tacno neko ce me ispraviti i ja cu nauciti, a da nisam nista rekao vjerovao bih jos u to svoje... naravno neka mi neko dokaze da ne moze on...

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 26 dec 2010, 00:11

e2_ze je napisao/la:
teferič je napisao/la:

i znas sta dobijes? neke pjesme... ahahaha dobijes nekakve djavle koji nemaju veze sa tim.. vidi ko radi taj grijesi, mada sam ja siguran da moze ova moja opcija... pa i strucniji ljudi od mene grijese, zasto ne bih i ja mogao, najbitnije je ne razmisljati ma greska je pa necu reci, evo sad npr ako ovo moje nije tacno neko ce me ispraviti i ja cu nauciti, a da nisam nista rekao vjerovao bih jos u to svoje... naravno neka mi neko dokaze da ne moze on...
ma nemoj me pogrešno shvatit, zezam se malo ;)

samo ti hoću reć da je gugl je majka znanja :)

ja, i ovo ti se sigurno kaže ovako "in balkans", sa in i "s" na kraju (ako nećeš dodati "peninsula" na kraju)

eheto, malo zaspamasmo s lingvistikom, al šta fali, ionako znamo da će sljedećih 20 postova bit džeko će tamo, džeko će vamo, džeko je u prvih 5, džeko je u prvih 20 :)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 26 dec 2010, 00:21

suntu jeu je napisao/la: De živ bio nemoj koristiti termine koji su za tebe naučna fantastika.
I time si se kao nešto odbranio :lol: Što onda ti živ bio pišeš na ovim fudbalskim temama, kad je taj sport za tebe naučna fantastika. Kako ono ide?! "Vi samo tu vidite Džeku, ima ih ovamo u Njemačkoj još takvih, pa i boljih. Tu je jedan Almeida, tu je jedan Lakić..." :lol: Tuga. I onda se zakači za pojam realista, kojim je eto potpuno pogrešno nazvati realnog čovjeka, jer se i neki pokret tako zove. :roll:
I stvarno ne znam šta Bešiktaš čeka, što se nije uključio u borbu :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 26 dec 2010, 01:31

Željovac je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la: De živ bio nemoj koristiti termine koji su za tebe naučna fantastika.
I time si se kao nešto odbranio :lol:
Ja da se branim ? Od tebe ? :mrgreen: Sine, ako si već neobrazovan, nenačitan i neupućen nisam ti ja kriv. Sam pao-sam se ubio.

Pa-pa

Amadeus
Kontakt:

Post Postao/la Amadeus » 26 dec 2010, 05:36

"from" the Balkan :)))))Laki-c je nesto nervozan.......

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 dec 2010, 09:57

dakle,
u narednih sedam dana odmorićemo se od suntu jeu-ovog trolovanja. a ukoliko se teme o reprezentativcima nastave pretvarati u teme o nekim drugim igračima ili ne-do-bog u teme o gramatici, trolovi koji to počinju biće trajno banovani.

ovo upozorenje nije ciljano samo na jednu osobu, već na sve one koji učestvuju u destrukciji tema.

(otvaranje drugih nickova i nastavak trolovanja rezultiraće direktnim trajnim banom)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2010, 13:00

Liverpool zainteresovan za usluge Džeke. Ne znam koliko je realno da ga dovedemo s obzirom
na cijenu a znamo da i nismo baš neki sa šuškicama.

No ponuda Agger+Babel+... bi moža mogla zadovoljiti Wolfsburga. Sasvim je sigurno da će Edin
promjeniti sredinu samo je pitanje gdje će !?

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 26 dec 2010, 14:36

Dzeko i Krasic, pa onda malo veca praznina, zatim Vidic i Vucinic.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 26 dec 2010, 21:22

Dzeko sigurno ide u januaru,tu nema dileme..Wolfsburg ce za njega traziti razmjenu igraca plus novac..Velike su sanse da ode u Liverpul ili Mancester C. mada i Arsenal,Chelsea nisu nemoguce opcije! mada bi i Juventus bio dobro rjesenje za njega,ali to je mouce tek na ljeto..jer Juve ne moze dovesti niti jednog stranca u januaru ja mislim..

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 26 dec 2010, 23:07

Potpuno zasluzeno i za ovu godinu ponio titulu idola nacije. Svaka cast i cestitke ;)
Ako Bog da sledecu sezonu ga gledamo u velikom klubu.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 27 dec 2010, 00:34

Edin Dzeko ce narednih 10 godina biti idol nacije,pogotovo ako uskoro predje u neki veliki klub gdje ce mu suigraci biti mnogo kvalitetniji nego u Wolfsburgu,gdje ce mu tek tada biti kraj..

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 27 dec 2010, 00:36

k_c je napisao/la:Dzeko sigurno ide u januaru,tu nema dileme..Wolfsburg ce za njega traziti razmjenu igraca plus novac..Velike su sanse da ode u Liverpul ili Mancester C. mada i Arsenal,Chelsea nisu nemoguce opcije! mada bi i Juventus bio dobro rjesenje za njega,ali to je mouce tek na ljeto..jer Juve ne moze dovesti niti jednog stranca u januaru ja mislim..
Kakav Juventus to je propali klub ,Italijanska Seria i nije bas za njega,da mu noge polome.
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 dec 2010, 00:53

armageddon666 je napisao/la:
k_c je napisao/la:Dzeko sigurno ide u januaru,tu nema dileme..Wolfsburg ce za njega traziti razmjenu igraca plus novac..Velike su sanse da ode u Liverpul ili Mancester C. mada i Arsenal,Chelsea nisu nemoguce opcije! mada bi i Juventus bio dobro rjesenje za njega,ali to je mouce tek na ljeto..jer Juve ne moze dovesti niti jednog stranca u januaru ja mislim..
Kakav Juventus to je propali klub ,Italijanska Seria i nije bas za njega,da mu noge polome.
Italijanska liga je sahovski turnir na osnovu premier lige i raznoraznih lomljava. :roll:
Inace za Juventus reci da je propao klub,moze samo fudbalska neznalica.Jesu u krizi bili,i malo im tanka politika oko dovodjenja pojacanja.Ali vecina klubova jos pure i pure mora jesti da bi dosao i blizu ranga Juventusa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc i 21 gost.