FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Raja ne trazite mane,vodimo i ako uzmemo tri boda sve se u guzicu nogama udarati.Da je još jedan zabiti pa da jednom u zivotu bez srkleta pogledam našu tekmu.Ovi nas stisli i daj Boze da ga ne primimo.
Prosto je nestvarno da mi nekoga vodimo. Dva-tri šamara sam morao opaliti sam sebi ne bih li se uvjerio da ne sanjam.
Ma ne vidi se nikakva razlika majke mi,u 5 deka ekipe..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
cak je i mladost bolje sanse imala nasi kao da su se prvi put sastali hajdarevica i boju ne bih ni najgorem neprijatelju pozelio hahahahha

Ma mi vise nemamo veznog igraca kako je Dado otisao,ovo ostalo su sve karikature koji odigraju prvom do sebe i to je to..Jedino Mesa zna nekad potegnuti i promjeniti stranu ali i on je totalno van forme.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Lijepo bi bilo Amare kada bi dosao ponekad na utakmicu da vidis kako ti pojedini puleni igraju.
Po povratku na teren Bojo nas najlosiji igrac a u prvom poluvremenu to potvrdio na kvadrat. Imam utisak da bi covjek platio da ne igra do daljnjeg.
Po povratku na teren Bojo nas najlosiji igrac a u prvom poluvremenu to potvrdio na kvadrat. Imam utisak da bi covjek platio da ne igra do daljnjeg.
Samo da ne prave glupe faulove na 35 metara od našeg gola, jer ona njihova dvica svaku put pod prečku, ko iz pichke...jednom ce uci.
Pa nemoj praviti faulove bezveze.
Razmišljaj
Pa nemoj praviti faulove bezveze.
Razmišljaj

Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 nov 2020, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ma moliti Boga da Zeljovci sad prepoznaju trenutak i ukljuce se jer je ovo postalo besmisleno ,ganjati loptu i neku ligu sa Kosoricem i Hajdarevicem je besmisleno i tjera vecinu navijaca na ravnodusnost,a trebas bas biti maher da to uspijes od Zeljinog navijaca napraviti ravnodusnog.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
7 mjeseci nije igrao covjek treba mu da vrati formu, za neke igrace primjer
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ima li kakav link za drugo poluvrijeme
Tacno za Mujezina bas primjer.Ako nista dobro izvodi kornere.Ko god sad prati Zelju taj nije ravnodusan taj je bolesnik Zeljin.Ja sam bio na tekmi kad je bilo najmanje raje ikad protiv Leotara.Kazu bilo 400 ljudi e ja sam bio medju tim 400.
Šta se hvališ, nisi jedini

Ima nas Zeljinih vise od Kineza.Igramo pjevamo bolje od Engleza.
-
- Kontakt:
Može li se kako srediti da ne igramo domaće na Grbavici, definitivno smo bolji u gostima.
Sad kad Miletic zamjeni Juricica...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, Levin i 43 gosta.