FK Mladost DK

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 nov 2020, 13:42

Wolffire je napisao/la:
26 nov 2020, 13:26
Sutra zeljo. Oni igraju toplo hladno. Iako u sredini imaju Stilica koji ove godine i ne izgleda bas u formi ali i dalje ima solidnu statistiku, sredina i ne izgleda bas kompaktno. Barem one utakmice koje sam ja gledao. Bojo puno gubi lopte, krila i bekovi nisu bas na nivou imena Zelje. Jedino Bekric izgleda konkretno sto dovoljno govori o njihovom trenutnom stanju.
U prvoj utakmici su muke mučili sa Hadžićem. Sada će sigurno puno više pažnje obratiti na njega. Nadam se da ce Hiros to iskoristi. Primjeti se da su dosta tanki kod ubacaja u njihov sesensterac. Alica forsirati da ubacuje a mali Hadžić će se snaći :D
Generalno oni su sigurno favoriti. Kvalitetnija su ekipa ali mi ako odigramo kao protiv Slobode ili protiv Borca imamo se čemu nadati. I dalje imamo solidnu zalihu bodova pa se može bez pritiska ovo odigrati.
Sretno vam, uz malo sreće sutra možete da dođete do boda/bodova
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 27 nov 2020, 13:26

Jedino mi ovako glupe golove možemo primiti. Onaj u Tuzli i ovaj rame uz rame.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 27 nov 2020, 13:46

Bega, Kovač katastrofa. Babalu neću komentarisati jer taj lik je sve smao ne fudbaler.

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 27 nov 2020, 14:21

Ne možeš protiv sudije. Nigdje veze ne svira ruku pred njim a onda čisto gol situaciju nigdje veze ofsajd.

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 27 nov 2020, 14:23

pokradeni ste brutalno danas
https://****.com - [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] [url=https://****.com/girl/miso-lexii-27.html]Miso Lexii[/url] [url=https://****.com/girl/melissa-109.html]Melissa[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-vip-93.html]Ali Cruz VIP[/url] - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com] Hidden Dating Profile [/url]

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 27 nov 2020, 14:24

Wolffire je napisao/la:
27 nov 2020, 13:46
Bega, Kovač katastrofa. Babalu neću komentarisati jer taj lik je sve smao ne fudbaler.
Babala je za druge federalne. Tu bi bio prosječan.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 02 dec 2020, 15:59

Jako bitna pobjeda danas momaka, po teškom terenu. Ali, ovakve utakmice sa direktnim konkurentom za opstanak se moraju dobijati. Svaka čast :bow:
Tako blizu, a tako daleko.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 02 dec 2020, 16:01

Bio sam tako ljuti poslije utakmice sa Željom da sam mislio da neću više nikad uci na forum. Gluplja 4 gola nisam odavno vidio.
A ovom pobjedom danas mirna luka. Musija treba utaliti Hirosa i Alica na zimskoj pauzi. Ističu im ugovori, a popis novog je u "našem" klubu misaona menica. Dovesti dva osrednja igrača i može se ovo izvući do kraja. Ova trojka ispod je katastrofa svakako mi kako god odigramo.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 02 dec 2020, 19:02

Fino igrate na gostovanjima. Skoro isto bodova ste osvojili i kod kuće i u gostima.
#samoRudar #zauvijek

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 dec 2020, 08:15

Gledam sada pregled tačno je nevjerovatno kako je ovaj nas Bukvic katastrofa golman, pogotovu kad su u pitanju visoke lopte. Odavno nismo lošijeg golmana imali.
Zrinjski i Velez ako i bod uzememo dobro je.
Ova ekipa nema kvalitet da poveze dvije tri utakmice kako treba. Nego će ići ovako toplo hladno.
Jedina pozitivna stvar je sto bukvalno pobjeđujemo sve konkurente za ispadanje osim Slobode u gostima gdje smo kiksali.
Sloboda u gostima poraz 3:0. Revanširali se kući 2:0.
Olimpik dvije pobjede.
Krupa pobjeda u gostima
Radnik pobjeda kući.
Možda uspijemo i iznenaditi nekog od ovih ekipa iznad i to je to plafon ove ekipe a izgleda to su i ciljevi za ovo godinu a i naredne. Oststi živ i prodavati igrače.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 04 dec 2020, 23:12

Kod oba gola je do izražaja došla brzina naših igrača, stvarno su mungosi ovi momci i ubijeđen sam da ako budu i protiv velikih klubova ulazili u utakmice bez prevelikog respekta, kao što ulaze protiv ovih iz našeg dijela tabele, da im njiedna ekipa ne bi trebala biti nepremostiva prepreka.
Evo sada dolazi Zrinjski, još nemamo pobjedu protiv njih, ne mora ni sada biti, ali ovi momci ako budu htjeli i ako zapnu, možemo ih glat pobijediti, prvi put u PL, a to bi trebao biti itetekako dobar motiv.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 06 dec 2020, 16:08

Još jedan u nizu glupih poraza. Igraš dobro i onda situacija gdje se odbija od glavu našeg igrača i dolazi do Biblije. Tačno je komedija koliko smo ovako glupih golova primili.
Nedim dva teška promašaja danas čak i onaj promašeni volej ide njemu na dušu. Onu poklon loptu je morao pospremiti.
Zadnja izmjena: Wolffire, dana/u 08 dec 2020, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 08 dec 2020, 09:14

Novo kolo vjerovatno još jedan poraz. Radnik ako iznanadi Olimpika prilazi nam na bod ali sreća Olimpik i Krupa su def glavni kandidati za niži rang.
Dolazi prelazni rok i na redu je naša standardna pijaca.
Po trenutnim špekulacijama Hiros bi mogao u Zelju. Nesto sumnjam odmah na zimu nekako veće šanse po isteku ugovora na ljeto s obzirom na njihovu finansijsku situaciju. Kao da gledam da će probati da ponude Subasica i neki procenat.
Alic i Hadžić vjerovatno u Sarajevo. Sigurno će biti opet neka zavrzalam, pare, igrač procenat. Budući da im napad skripi vjerovatno će im ovaj prelazni rok Hadžić biti prioritet Alic na ljeto po isteku ugovora.
Relano možda će Musija zaraditi opet nekih 50k na Hadzicu i procenat od narednog transfera. Ova dvojica iznad će vjerovatno za krompir. Šteta jer Hiros igra sezonu karijere. Alic ako jos malo popravi defanzivu ima kapaciteta da bude solidan bek iznad nivoa Pl.
Na ljeto veoma moguće Mahmić. Nekako mi izgleda slična priča kao i Nikolić. Forsiras mladog igrača maksimalno i na kraju uzmeš malo konkretnije pare. Teško je suditi o njegovim kvalitetama jer je premlad. Ali ima strašan talenat vidjet ćemo hoće li proći bolje od Nikolića.
Takodjer vjerovatno će se isplatit i Fanimo jer redovno zabija i ako nastavi ovako mogao bi se fino prodati. Ne znam koliki je procenat dogovoren ali eto bit jos nekih dodatnih para za Musiju.
Procenat ima i na transferu Boje ali s obzirom kako igra morat ćemo mi Želji platit.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 14 dec 2020, 17:56

Ako se po jutru dan poznaje onda ce i ovo biti jedna teska sezona gdje spasavamo zivu glavu.
Od ulaska u Pl 2015 imali smo sljedeci ucinak:
2015/16 10 mjesto 39 bodova (16 klubova)
2016/17 8 mjesto 37 boda (liga za opstanak 2 mjesto)
2017/18 8 mjesto 42 boda (liga za opstanak 2 mjesto)
2018/19 6 mjesto 43 boda
2019/19 10 mjesto 18 bodova (prekinuto zbog kovida)
2020/21 9 mjesto 19 bodova ( 19 kola)

Nasa najbolja sezona bila je 2018/19 i tad je na polusezoni najvljana borba za EL. Sastav je imao potrebni kvalitet. Na polusezoni doveden Fanimo ,Horic i Arezina. Andjusic bio o odlicnoj formi, sredina odlicna bila sa Walbackom,Bojom,Sadikovicem. Hiros je tad grijao klupu. Steta sto ova generacija nije izvukla to, moguce da bi sve bilo drugacije sada.

Sada vec osjetan pad u svakom pogledu. Musija se opredijelio za sebi isplativiju opciju a nama navijacima sigurno goru u ovom formatu. Klub nazaduje u svakom smislu. Infrastruktura lagano propada jer je lose odrzavanje. Radi se ponesto sporo i jalovo. Jedino sto je bitno ocito je prodati igraca rezultati nisu bitni dokle god smo iznad zone ispadanja. Interesovanje za sam klub opada sto se ocito vidi i po forumu. Sve vise licim na onu dvojicu sa Olimpikovog podforuma. Sam pisem i sam odogovaram :D.
Prica se da kao i vecina klubova kasnimo s platama sto je vec prezvakana tema. Odlasci su vise nego zagarantovani svaki prelazni rok. Nema kostura ekipe nema ni kapitena ni vodje sve ide cim ima neka ponuda u klub ili privatna.
Kad sumiramo ovih sest sezona najveci uspjeh kluba je prodaja Andjusica u Trabzonspor i Nikolica u Olimpijakos.

Vrijedno pomena da iz godine u godinu gotovo redovno imamo dva tri igraca u U21 Reperezentaciji.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 14 dec 2020, 18:05

Wolffire je napisao/la:
14 dec 2020, 17:56
Ako se po jutru dan poznaje onda ce i ovo biti jedna teska sezona gdje spasavamo zivu glavu.
2018/19 6 mjesto 43 boda

Nasa najbolja sezona bila je 2018/19 i tad je na polusezoni najvljana borba za EL. Sastav je imao potrebni kvalitet. Na polusezoni doveden Fanimo ,Horic i Arezina. Andjusic bio o odlicnoj formi, sredina odlicna bila sa Walbackom,Bojom,Sadikovicem. Hiros je tad grijao klupu. Steta sto ova generacija nije izvukla to, moguce da bi sve bilo drugacije sada.

Sada vec osjetan pad u svakom pogledu. Musija se opredijelio za sebi isplativiju opciju a nama navijacima sigurno goru u ovom formatu. Klub nazaduje u svakom smislu. Infrastruktura lagano propada jer je lose odrzavanje. Radi se ponesto sporo i jalovo. Jedino sto je bitno ocito je prodati igraca rezultati nisu bitni dokle god smo iznad zone ispadanja. Interesovanje za sam klub opada sto se ocito vidi i po forumu. Sve vise licim na onu dvojicu sa Olimpikovog podforuma. Sam pisem i sam odogovaram :D.
Prica se da kao i vecina klubova kasnimo s platama sto je vec prezvakana tema. Odlasci su vise nego zagarantovani svaki prelazni rok. Nema kostura ekipe nema ni kapitena ni vodje sve ide cim ima neka ponuda u klub ili privatna.
Kad sumiramo ovih sest sezona najveci uspjeh kluba je prodaja Andjusica u Trabzonspor i Nikolica u Olimpijakos.

Vrijedno pomena da iz godine u godinu gotovo redovno imamo dva tri igraca u U21 Reperezentaciji.
Nisam u toku toliko kao ti, logicno :mrgreen: , ali mislim da previse negativno gledas na stanje u tvom klubu. Meni kao neutralnom posmatracu Mladost ne igra uopste lose i mislim da ste kvalitetniji od Radnika, Olimpika i Krupe.

U svakom slucaju, prilicno sam siguran da cete ostati u PL, i najiskrenije se nadam tome :)

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 14 dec 2020, 19:19

alacious je napisao/la:
14 dec 2020, 18:05
Wolffire je napisao/la:
14 dec 2020, 17:56
2018/19 6 mjesto 43 boda

Nisam u toku toliko kao ti, logicno :mrgreen: , ali mislim da previse negativno gledas na stanje u tvom klubu. Meni kao neutralnom posmatracu Mladost ne igra uopste lose i mislim da ste kvalitetniji od Radnika, Olimpika i Krupe.

U svakom slucaju, prilicno sam siguran da cete ostati u PL, i najiskrenije se nadam tome :)
Ne igramo mi lose to je činjenica. Izgubilo smo nesretno par utakmica i sigurno je trebao biti malo bolji bodovni saldo.
Ali pričam o drugom problemu. Mi kad smo ušli u pl pa čak i u prvoj federalnoj smo imali bolji posjetu nego zadnje dvije sezone u pl. Marketinga više gotovo da nema. Web stranica je misaona imenica. Sve se svelo samo prodaj igrača i to je to.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 21 dec 2020, 13:59

Pozz forumašima i sportskim pratiocima FK Mladosti. Prije svega, nadam se da ste svi dobro i zdravo, i žao mi je što je tema zamrla, što mali broj osoba piše..

Prođe još jedan dio fudbalske polusezone za Mladost i bi Bogme prava Mladost. Iako se u sezonu ušlo malo kasnije i otežano, zbog kompletne situacije, mislim da se može biti zadovoljno sa ostvarenim učinkom, da je bilo malo više sportske sreće, sigurno je da bi bio ubilježen koji bod više, ali helem, nećemo o šbbkbb. Ono što želim iskazati, kao pratioc našeg Kakanjskog kluba najviše se tiče zimskog roka koji je pred nama, kako bi ja volio da se stvari odvijaju. Prije svega, svaka čast predsjedniku na odabiru trenera, koji je uskočio i opet fino pripremio i uigrao ekipu, nadam se da će ostati na klupi više od jedne sezone. Čovjek je po meni dobar posao odradio. Nadam se, da je kvalitetno uočio gdje mu je najviše ekipa škripala ovu polusezonu, gdje treba zamajac ugraditi novi, kako bi to sve fino profunkcionisalo i da će u skladu sa sportskim direktorom i predsjednikom, mimo menadžera, pronaći adekvatne igrače za navedene pozicije. Po mom, skromnom mišljenju, to su dva igrača u sredini, stoper, golman i krilo.

Većinu jačih utakmica, kada se lomilo, kada su igrači bili blizu da ostvare bod, dođu do boda, ili eventualno prelome utakmicu, najveći problem je bila upravo sredina, kada je trebao igrač koji će smiriti loptu, oduzeti loptu protivnicima, držati jednostavno sredinu kako treba. Sredina se puno rotirala ovu polusezonu, ali po meni zadnji vezni je nedostajao sve vrijeme. Dedić kao najiskusniji u tom veznom redu, po meni je skroz tanko igrao, igrao je kako mu čefne u većini slučajeva, ako je sunce on odigra dobro, ako je kiša nema ga i tako. Šišića ne bi ni spominjao... Mladi Begić osim puno trke i pokrivanja terena, treba još puno da napreduje. Eh sada Hiroš koji se toliko ovih dana spominje po medijima, kao neko ko je zablistao ovu polusezonu i neko ko je prvi na transfer listi, po meni koliko god je pružio dobrog, toliko je i lošeg. Svaka mu čast za Radnik, donio je pobjedu tu, ali šta je sa ostalim utakmica? Da li je kapiten tima, onaj koji u 10 minuta izgubi isto toliko lopti, svojim soliranjem? Protiv Veleža sam ga intezivno pratio i brojao njegove pokušaje i u navedenom roku od 10 minuta, je 10 puta izgubio loptu i samo jedan prodor napravio. Da li je to efikasno? Naravno, da nije. U mnogim utakmicama je tim soliranjem, propustio da uposli saigrače, a lopte gubio.. Ako Mušija može bilo kakvu paru uzeti za njega ja bi ga pustio.

Špica, svaka čast momku u vrhu napada. Igrao je žrtveno, borio se, otvarao, kreirao prilike, nadam se da neće otići odmah na pola sezone u Sarajevo. Sigurno je zaslužio najbolju ocjenu po meni u prvom dijelu sezone. I ja bi mu ponudio jači ugovor što se tiče finansija i malo duži, jer ako odigra na proljeće ovako, može se pronaći i inozemni angažman.

E. Alić kao treći koji je pokazao da zna igrati u ovoj ekipi, koji je također tražen, koji ima ugovor još pola godine, bi također trebao da dobije novi ugovor po meni. Predsjednik treba da sjedne sa momkom i sasluša njegove zahtjeve. Ukoliko, može da ispuni traženo, potpisati sa momkom, jer momak ima strašnu lijevu nogu, brz je, borben i ne treba žuriti sa eventualnom prodajom.

I sada, naravno, četvrti momak koji je fascinirao mnoge, koji treba da predstavlja investiciju za Mušiju, kojeg ne treba da pusti tako lako je Zeničanin, Mahmić. Momak sa 17 godina, je igrao ovu polusezonu na vrhuncu svojih mogućnosti, borio se, spriječavao golove, jak u skoku bio i ono jednom riječju nešto u što se treba investirati. Na sve moguće načine, pokušati zadržati momka, ugovorima, premijama, kako bi ostao u Mladosti i razvijao se bar još jednu sezonu, jer ovdje ima uslove sve potrebne. Mnogi mladi momci, kada odu iz BH lige, jednostavno padnu u zaborav i ne pokažu sav svoj potencijal, i ne bi volio da se i ovom momku isto desi. Predsjedniče, od svih investicija u fudbalu, ovo bi ti mogla biti najbolja. Zadrži je i čekaj pravu ponudu, vjerujem da si kao menadžer svjestan toga i da ovog momka ne treba pustiti olako.

Potrebno je da se ekipa održi na okupu bar dvije sezone, kako bi se moglo napredovati, konstantnim rotiranjem ekipe, dovođenjem novih igrača, gubi se kontinuitet. Nadam se da i ovaj prelazni rok neće biti takav, gdje će se puno roster promijeniti, da će uspjeti zadržati kostur. Lično bi dakle Hiroša pustio, pojačao ekipu na mjestima koja škripe i lagano priveo sezonu kraju. Ovako ako odu ova četiri navedena, i još po neki odlazak, pitanje je ko će to sve popuniti, i kako će izgledati kada se popuni. To je neki, moj mali lični osvrt na ovu polusezonu, i ostali nogometaši su zaslužni za uspjeh, ali na ovima se najviše potencira. Ima tu još momaka, koji bi mogli da pokažu svoj potencijal malo više, ali su zakazali ili nisu igrali u kontinuitetu. :bih:
Tako blizu, a tako daleko.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 12 jan 2021, 14:26

Civa je napisao/la:
21 dec 2020, 13:59
Pozz forumašima i sportskim pratiocima FK Mladosti. Prije svega, nadam se da ste svi dobro i zdravo, i žao mi je što je tema zamrla, što mali broj osoba piše..

Prođe još jedan dio fudbalske polusezone za Mladost i bi Bogme prava Mladost. Iako se u sezonu ušlo malo kasnije i otežano, zbog kompletne situacije, mislim da se može biti zadovoljno sa ostvarenim učinkom, da je bilo malo više sportske sreće, sigurno je da bi bio ubilježen koji bod više, ali helem, nećemo o šbbkbb. Ono što želim iskazati, kao pratioc našeg Kakanjskog kluba najviše se tiče zimskog roka koji je pred nama, kako bi ja volio da se stvari odvijaju. Prije svega, svaka čast predsjedniku na odabiru trenera, koji je uskočio i opet fino pripremio i uigrao ekipu, nadam se da će ostati na klupi više od jedne sezone. Čovjek je po meni dobar posao odradio. Nadam se, da je kvalitetno uočio gdje mu je najviše ekipa škripala ovu polusezonu, gdje treba zamajac ugraditi novi, kako bi to sve fino profunkcionisalo i da će u skladu sa sportskim direktorom i predsjednikom, mimo menadžera, pronaći adekvatne igrače za navedene pozicije. Po mom, skromnom mišljenju, to su dva igrača u sredini, stoper, golman i krilo.

Većinu jačih utakmica, kada se lomilo, kada su igrači bili blizu da ostvare bod, dođu do boda, ili eventualno prelome utakmicu, najveći problem je bila upravo sredina, kada je trebao igrač koji će smiriti loptu, oduzeti loptu protivnicima, držati jednostavno sredinu kako treba. Sredina se puno rotirala ovu polusezonu, ali po meni zadnji vezni je nedostajao sve vrijeme. Dedić kao najiskusniji u tom veznom redu, po meni je skroz tanko igrao, igrao je kako mu čefne u većini slučajeva, ako je sunce on odigra dobro, ako je kiša nema ga i tako. Šišića ne bi ni spominjao... Mladi Begić osim puno trke i pokrivanja terena, treba još puno da napreduje. Eh sada Hiroš koji se toliko ovih dana spominje po medijima, kao neko ko je zablistao ovu polusezonu i neko ko je prvi na transfer listi, po meni koliko god je pružio dobrog, toliko je i lošeg. Svaka mu čast za Radnik, donio je pobjedu tu, ali šta je sa ostalim utakmica? Da li je kapiten tima, onaj koji u 10 minuta izgubi isto toliko lopti, svojim soliranjem? Protiv Veleža sam ga intezivno pratio i brojao njegove pokušaje i u navedenom roku od 10 minuta, je 10 puta izgubio loptu i samo jedan prodor napravio. Da li je to efikasno? Naravno, da nije. U mnogim utakmicama je tim soliranjem, propustio da uposli saigrače, a lopte gubio.. Ako Mušija može bilo kakvu paru uzeti za njega ja bi ga pustio.

Špica, svaka čast momku u vrhu napada. Igrao je žrtveno, borio se, otvarao, kreirao prilike, nadam se da neće otići odmah na pola sezone u Sarajevo. Sigurno je zaslužio najbolju ocjenu po meni u prvom dijelu sezone. I ja bi mu ponudio jači ugovor što se tiče finansija i malo duži, jer ako odigra na proljeće ovako, može se pronaći i inozemni angažman.

E. Alić kao treći koji je pokazao da zna igrati u ovoj ekipi, koji je također tražen, koji ima ugovor još pola godine, bi također trebao da dobije novi ugovor po meni. Predsjednik treba da sjedne sa momkom i sasluša njegove zahtjeve. Ukoliko, može da ispuni traženo, potpisati sa momkom, jer momak ima strašnu lijevu nogu, brz je, borben i ne treba žuriti sa eventualnom prodajom.

I sada, naravno, četvrti momak koji je fascinirao mnoge, koji treba da predstavlja investiciju za Mušiju, kojeg ne treba da pusti tako lako je Zeničanin, Mahmić. Momak sa 17 godina, je igrao ovu polusezonu na vrhuncu svojih mogućnosti, borio se, spriječavao golove, jak u skoku bio i ono jednom riječju nešto u što se treba investirati. Na sve moguće načine, pokušati zadržati momka, ugovorima, premijama, kako bi ostao u Mladosti i razvijao se bar još jednu sezonu, jer ovdje ima uslove sve potrebne. Mnogi mladi momci, kada odu iz BH lige, jednostavno padnu u zaborav i ne pokažu sav svoj potencijal, i ne bi volio da se i ovom momku isto desi. Predsjedniče, od svih investicija u fudbalu, ovo bi ti mogla biti najbolja. Zadrži je i čekaj pravu ponudu, vjerujem da si kao menadžer svjestan toga i da ovog momka ne treba pustiti olako.

Potrebno je da se ekipa održi na okupu bar dvije sezone, kako bi se moglo napredovati, konstantnim rotiranjem ekipe, dovođenjem novih igrača, gubi se kontinuitet. Nadam se da i ovaj prelazni rok neće biti takav, gdje će se puno roster promijeniti, da će uspjeti zadržati kostur. Lično bi dakle Hiroša pustio, pojačao ekipu na mjestima koja škripe i lagano priveo sezonu kraju. Ovako ako odu ova četiri navedena, i još po neki odlazak, pitanje je ko će to sve popuniti, i kako će izgledati kada se popuni. To je neki, moj mali lični osvrt na ovu polusezonu, i ostali nogometaši su zaslužni za uspjeh, ali na ovima se najviše potencira. Ima tu još momaka, koji bi mogli da pokažu svoj potencijal malo više, ali su zakazali ili nisu igrali u kontinuitetu. :bih:
Potpisujem, mada bih dodao da bi najbolje bilo sve igrače ostaviti (mladi, perspektivni, nek se bore za mjesto), a dodatno se pojačati na pozicijama koje si iznio.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 13 jan 2021, 14:25

Za kraj vrijedi istaći i da se vrše radovi na saniranju svlačionica, te će Mladost u narednom periodu dobiti moderne svlačionice, te ostale prostorije po najvišim standardima.
Gdje se ovo radi? Pod tribinom prave nove svlačionice ili renoviraju kontejnere?
#samoRudar #zauvijek

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 14 jan 2021, 15:57

Ispod tribine prave nove.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.