Sretan rodjendan
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Nakon teške sedmice za naš klub, uspjeli smo se stisnuti i odraditi ono što se od nas očekuje i ono što bi i on od nas očekivao da je tu"
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Svi igraci dobro odigrali to pokazuje rezultat

Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 27 nov 2020, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
pojacanja iz propalog celika su u najmanju ruku kriminalna
Ž
Ž
Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 27 nov 2020, 14:58, ukupno mijenjano 2 puta.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Svaka čast momcima! Pored ove teške sedmice za klub, svaka čast!
Luka odličan, ali mislim da može još bolje.
Veseli zabio, da i to se desilo
Štila gol i asistencija za nekih 20min igre
Zec rutinski
Frane Tito odbrane!
Bravo Plavi!
Luka odličan, ali mislim da može još bolje.
Veseli zabio, da i to se desilo
Štila gol i asistencija za nekih 20min igre
Zec rutinski
Frane Tito odbrane!
Bravo Plavi!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Za Džubura, bravo momci na pravoj reakciji nakon svega.
Ono što me raduje je to da smo konačno realizovali skoro svaku šansu koju smo stvorili.
Ono što me raduje je to da smo konačno realizovali skoro svaku šansu koju smo stvorili.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo momci
Idemo dalje
Idemo dalje
- PointBlank
- Kontakt:
E cuj Veseli. Docekao sam i ovo.. ipak, mozda 2020. bude upamcena po necemu dobrom! 
-
PlavaOfanziva
- Kontakt:
Hvala na cestitkama raja
Jako vazna pobjeda za sve ljude u klubu i nas navijace nakon teske situacije koja nas je sve zadesila.
Jos nisam svario da je Veseli ubacio loptu u mrezu o tome treba posebna tema da se napravi
daj Boze da sad ocepi sumnjam da moze gore bit.
Volim te Zeljo
Jako vazna pobjeda za sve ljude u klubu i nas navijace nakon teske situacije koja nas je sve zadesila.
Jos nisam svario da je Veseli ubacio loptu u mrezu o tome treba posebna tema da se napravi
Volim te Zeljo
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Kazu Veseli ni sam ne vjeruje,ulazi svako malo u rezultate da provjeri.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Hajde nek' je i nas prosralo. Čestitke svima. Ćelo najbolji. Igrač utakmice Mladen Veselinović.
- PointBlank
- Kontakt:
I sve je ovo super, samo ne kontam ove likove koji do prvog gola crnjace, nema, katastrofa, raspadamo se, losi smo... zabijemo prvi, cuvaj kofol Kosorića, losi smo i dalje... i kad nakucamo 4 gola, onda ili se usute, il se hinjavo prislone ovima sto se raduju.
Vazna pobjeda u borbi za Evropu.
PointBlank je napisao/la: ↑27 nov 2020, 15:08I sve je ovo super, samo ne kontam ove likove koji do prvog gola crnjace, nema, katastrofa, raspadamo se, losi smo... zabijemo prvi, cuvaj kofol Kosorića, losi smo i dalje... i kad nakucamo 4 gola, onda ili se usute, il se hinjavo prislone ovima sto se raduju.
Da probamo sad u Mostaru je li Miletic bolja ili ista opcija.
Nisam ovo ocekivao ovako visoko nakon svega. Tri utakmice smo imali igru, ali pobjeda nije bilo plus ovo sto se desilo. Oni su, ipak, sa tim covjekom provodili vrijeme. Vidi se na Amaru koliko svima je tesko ovo palo. Skupiti sto je vise moguce bodova u ove tri utakmice do kraja pa da vidimo sta i kako dalje sto se tice Uprave i tog dijela. To je nam je prevazno za ambicije u drugom dijelu. Cestitam igracima i strucnom stabu za danas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mladen Veselinovic, upamtite to ime, jer mozda vise nikad isto necete procitati u rubrici golova i asistencija!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Bravo momci, vazna pobjeda nakon svega.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, dinotm87, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], Hrasno15, lakilone, Lokomotifa, Orvel, Paromlinac, Railwayman30, ristagrad, torbica i 165 gostiju.