Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
ocekivano je da ce nova sport prenositi, telemach je sponzor cijelog saveza tako da je tu sve jasno, ja se nadam da cemo naci nesto, jel kao sto ovaj momak kaze mora i neko njohov prenositi
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Talic i Zubac ocekivano otpali.
Bice zanimljivo vidjeti ko ce mijenjati Robersona na poziciji organizatora igre, tj. da li ce se odluciti za Camparu ili Gegica, ili ipak nece imati povjerenja u njih, vec ce se odluciti za Pasalica. Ja bih na nekoliko minuta volio vidjeti Gegica na poziciji niskog krila, ali po mogucnosti s loptom u rukama (ne da ceka u kornerima), a da se recimo Roberson i Pasalic rasporede na dvije 45-ice i da cekaju pas za tri. Doduse, znam da od toga nema nista i da su to samo neke moje lude vizije u glavi.
Btw, je li definitivno nijedan SK ne prenosi utakmicu?
Bice zanimljivo vidjeti ko ce mijenjati Robersona na poziciji organizatora igre, tj. da li ce se odluciti za Camparu ili Gegica, ili ipak nece imati povjerenja u njih, vec ce se odluciti za Pasalica. Ja bih na nekoliko minuta volio vidjeti Gegica na poziciji niskog krila, ali po mogucnosti s loptom u rukama (ne da ceka u kornerima), a da se recimo Roberson i Pasalic rasporede na dvije 45-ice i da cekaju pas za tri. Doduse, znam da od toga nema nista i da su to samo neke moje lude vizije u glavi.

Mora neko i Atića malo zamijenitiGhuraba je napisao/la: ↑27 nov 2020, 14:37Talic i Zubac ocekivano otpali.
Bice zanimljivo vidjeti ko ce mijenjati Robersona na poziciji organizatora igre, tj. da li ce se odluciti za Camparu ili Gegica, ili ipak nece imati povjerenja u njih, vec ce se odluciti za Pasalica. Ja bih na nekoliko minuta volio vidjeti Gegica na poziciji niskog krila, ali po mogucnosti s loptom u rukama (ne da ceka u kornerima), a da se recimo Roberson i Pasalic rasporede na dvije 45-ice i da cekaju pas za tri. Doduse, znam da od toga nema nista i da su to samo neke moje lude vizije u glavi.![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakve su sanse naci kakav divji stream online od Nove Sport?
Nadam se da ce neko postaviti ovdje link... Da spojim laptop na TV...
Stari mi **** drzavu i sve, sto ne moze da gleda reprezentaciju na tv-u...
A imamo MojuTV...
Stari mi **** drzavu i sve, sto ne moze da gleda reprezentaciju na tv-u...
A imamo MojuTV...
Pa predjite na EON ili Total Tv, za sve ima rjesenje 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Evo sta se desi kad ubacis igrace od sinoc na teren,hrvati unistavaju euroligasku tursku,suplji na sve strane
Nek ubaci Turska Asima Parsa, Preldzica, Biberovica i predsjednika Turkovica mozda im sta pomognu

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Dodaj i Wilbekina.
Svakom porazu Turske kosarkaske reprezentacije se treba obradovati.
Latvija vodi Grcku 42-30 na poluvremenu. Pobjedom Latvijaca stanje u grupi se komplikuje. Za nadati se da ce ih Grci okrenuti.
Ubi ih Latvija
1.2 na BIH
Eto krenulo je od Turske, vidim 3 poraza imaju, koja je naredna reprezentacija iz nekog vrha nebitno, ali cim one pocnu praviti izostanke na smotri nekog prvenstva, onda ce se ovi sjesti i brzo dogovoriti. Kao i u fudbalu, engleska ne ode na jedno evropsko prvenstvo, kasnije neke u barazu zavrsise, i sta bi, oni izglasase prosirenje evropskog na 24
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
I da se ne plasiraju izmislit ce njima FIBA wild card, izbacit ce neku manju reprezentaciju jer nemaju svi iste pertle da poguraju miljenike svoje.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- legenda reala
- Kontakt:
Jaka Latvija ima 3-4 dobra igraca i na ovom amaterskom nivou
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- BosniaBoston
- Kontakt:
U nasim grupama u svakom sportu mora poslije 3 kola bit 2-2-1-1 jbm nas baksuzna. Moze li jednom formula za plasman bit jasna a da nije zadnje kolo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovom pobjedom Latvije i eventualnim vecerasnjim porazom se dovodimo u veoma nezgodnu situaciju.legenda reala je napisao/la: ↑27 nov 2020, 19:42Jaka Latvija ima 3-4 dobra igraca i na ovom amaterskom nivou
Veceras je pobjeda pod moranje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.