Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Sta ovo Eurobasket tek 2022
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Idealan za nas , prvo gleda asistenciju pa tek onda koš , idealan .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Crnjo samo asiste dijeli
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
- Kontakt:
Ovaj Georgiev iz Bugarske kao neka slim verzija Elvira Ovčine .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Hahahahahah Minja dal si realan
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Milosevic zivi od kosarke... 

Hqhahah hahaahah hahahah hahahaha joj jest me nasmijao hahaha.. jedan jedini Minja
jao, minja, izadji
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nevjerovatno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- legenda reala
- Kontakt:
Valjda je ovo zadnja tekma za repku ovog Minje, frajer vise ni zakucavanje ne moze zabiti, a siguran sam vodice ga i na Eurobasket
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
tad ce imati 37 godina i tesko da ce igrati ikako ozbiljnu kosarkulegenda reala je napisao/la: ↑27 nov 2020, 22:15Valjda je ovo zadnja tekma za repku ovog Minje, frajer vise ni zakucavanje ne moze zabiti, a siguran sam vodice ga i na Eurobasket
daj nam Ameriku odmah !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kako je glup Baho, ovaj ga stalno smiruje i prica o nasim a on seljak samo o Bugarima!
Čudo ovako mala minutaža Lazića?
Koja energija u Bosnića

Kad se na ovo doda Nurkic, Musa, Alibegovic, Garza... ekipa koja, definitivno, moze napraviti fin rezultat na Eurobasketu! Tuzno je da vise paznje posvecujemo fudbalskoj reprezentaciji koja nas redovno razocara nego ovim momcima.
Zadnja izmjena: Hare1902, dana/u 27 nov 2020, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Minji dajte sve samo ne da suta.
Je li to sa Garzom i Alibegovićem konačno da mogu biti samo kao naturalizovani ili ima postupak da se riješi to?Wandelanoite je napisao/la: ↑27 nov 2020, 22:04Nadam se da ce se Mirza napokon aktivirati, jer to je zlocin da Alibegovic i Garza igraju kao naturalizovani igraci.
Pogotovo nakon krađe na desetine kvalitetnih kosarkasa.
Jojjjj vrabca
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.