drugima fale, ne nama
Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Svaka čast momci!! Čvrsto, s maksimalnim zalaganjem od početka do samog kraja. U odbrani se igralo maksimalno čvrsto i pored ogromne prednosti. Uz to još atraktivna igra i mnogo dobrih poteza, koševa..Bravo! Ovo je baš užitak bio.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
dobre guzove ima Belma
Nisam dugo uživao u nekom meču reprezentacije kao večeras, baš je bilo milina gledati. Odbrana na vrhunskom nivou, u napadu vrlodobro sa nekoliko brzopletih odluka, ali odličan meč.
Vedran Bosnić!

Vedran Bosnić!

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Jednom da gledam a da nemoram strahovat do zadnje sekunde
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
- Kontakt:
Kako Penava ima smisla , Sparsi ili Sloboda da ga dovedu hitno , onakva ruka i čitanje igre ne smije da propadne !
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Odakle ovaj Penava,ima slifa lik ,tu i tamo neki NBA potezi bas sam se iznenadio

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa igra u Monsu kod Bosnica vec...bombaysaphire je napisao/la: ↑27 nov 2020, 22:54Kako Penava ima smisla , Sparsi ili Sloboda da ga dovedu hitno , onakva ruka i čitanje igre ne smije da propadne !
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
Nema tebe kad razvaljujemo , očekujem te kad budemo gubili

Uz prozivanje da Bosnić ode

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
Ali sto Baho veze nema o kosarci, o tome necemo hahahah
-
- Kontakt:
Ma znam to , ali bi mu ovdje puno bolje bilo po meni ...Ethel je napisao/la: ↑27 nov 2020, 23:00Pa igra u Monsu kod Bosnica vec...bombaysaphire je napisao/la: ↑27 nov 2020, 22:54Kako Penava ima smisla , Sparsi ili Sloboda da ga dovedu hitno , onakva ruka i čitanje igre ne smije da propadne !
Nema sta ,mislim da je ovo jedini selektor kojem ne mzoes nista prigovoritibombaysaphire je napisao/la: ↑27 nov 2020, 23:02Nema tebe kad razvaljujemo , očekujem te kad budemo gubili
Uz prozivanje da Bosnić ode![]()

Ja samo posteno i po zaslugama

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da li se ova tema zove Sabahudin Baho Topalbećirević?
Strasno ovo nocas, strasno.
nesto ovako opustajuce a da je vezano za bh sport, ne pamtim kad sam gledao:-)
bosnic, svaka cast.
samo zabraniti minji i vrabcu da sutaju, ostalo top:-)
onaj minjin flop, ne znam, ja bih sam trazio da izadjem vani, sreca malo se izvadi na kraju.
kameni me jako pozitivno iznenadio, kamen.
nesto ovako opustajuce a da je vezano za bh sport, ne pamtim kad sam gledao:-)
bosnic, svaka cast.
samo zabraniti minji i vrabcu da sutaju, ostalo top:-)
onaj minjin flop, ne znam, ja bih sam trazio da izadjem vani, sreca malo se izvadi na kraju.
kameni me jako pozitivno iznenadio, kamen.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Okanite se vise Bahe, tema je sasvim druga. Svi odlični sem Miloševića, podbacio je totalno. Amer vrlo dobar, Kamenjaš je kamen, grtalica, bager, fantastičan nastup. Imamo napokon trenera koji je košarkaški školovan od glave do pete, zna svoj posao do kraja, svaka čast. Penava je veliki dobitak. Pobjedom protiv Latvije idemo dalje.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- legenda reala
- Kontakt:
Al imamo atletski strasnu repku, nikad nismo imali ovako atletski moćnu ekipu.
Nikad ovog Gegića neću prežaliti što još nista nije napravio od karijere stvarno šteta
Nikad ovog Gegića neću prežaliti što još nista nije napravio od karijere stvarno šteta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Osim atletski sposobnosti, nista drugo nema da bi izrastao u “velikog” igracalegenda reala je napisao/la: ↑27 nov 2020, 23:23Al imamo atletski strasnu repku, nikad nismo imali ovako atletski moćnu ekipu.
- legenda reala
- Kontakt:
Al tako to moćno izgleda kad krene u prodor i sl.Grbavica786 je napisao/la: ↑27 nov 2020, 23:25Osim atletski sposobnosti, nista drugo nema da bi izrastao u “velikog” igracalegenda reala je napisao/la: ↑27 nov 2020, 23:23Al imamo atletski strasnu repku, nikad nismo imali ovako atletski moćnu ekipu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ima veliki propuh u glavi i zato je sad u sparsima. Čovjeku se pružila šansa da igra i da se razvija u jednom bayernu a on se u rekordnom vremenu uspio vratiti u ovu amatersku ligu. Baš moraš biti talenat za takvo neštoGrbavica786 je napisao/la: ↑27 nov 2020, 23:25Osim atletski sposobnosti, nista drugo nema da bi izrastao u “velikog” igracalegenda reala je napisao/la: ↑27 nov 2020, 23:23Al imamo atletski strasnu repku, nikad nismo imali ovako atletski moćnu ekipu.
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 18 gostiju.