FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako se danas moglo lijepo sjest u auto, popiti kafu u Mostaru, pogledati naše Sarajevo i onda kuci nasmijan.. bem te korono...
Zar nije @Napapirji rekao da smo bez Susica danas

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odlicno za bjeloruse, dobra podloga da se na zimu jos kvalitetnije pojacamo da titula ne dodje u pitanje ni jednog trena kad eto opet imamo mogucnost biti nosioci sto znaci sa istim rezultatom od ove godine nama su grupe zagarantovane.
Sretno nam danas.
Sretno nam danas.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
čestitkie sportsakim prijateljima iz Soligorska 

Da si citao pazljivo, primjetio bi "najvjerovatnije". Dobro je da je tu, iako nije velika razlika kada je na klupi i na tribinama, opet nazalost.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Dobro je sto igraju na romb bez formacije sa dva krila ,kad vec nema Oremusa na beku to nam je malo diskutabilno bilo kako bi branili. Zatvorenija postava Veleza dosta nego sto se ocekivalo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Oni bez Bobića, Cvijanovića, Bihorca, Ovčine. Na klupi im Anđušić, Ćivić, Pršeš. Od početka sezone im fali Hasanović, Behram.
I mi smo oslabljeni, fali i nas al opet manje nego njih.
Optimističan sam, ajmooo momci.
I mi smo oslabljeni, fali i nas al opet manje nego njih.
Optimističan sam, ajmooo momci.
FK Sarajevo
Vidim malo , malo pa se udari po Tini Susicu...
Eto,momak jeste igracina, ali ima i zdravstvenih problema koji su mu i kreirali karijeru...
Znali smo za to i pokusali sanirati,ali jednostavno opet se vraca...
Nije Tino sklon kurzoboljama kao sto vecina misli,niti je sklon narusavanju atmosfere, svadjama kao sto pojedinci pisu i zaista mi je zao sto ne moze da pokaze raskošan talenat....
Znam,pojedinci ce odmah o plati ,primanjima,ali ponavljam, znali smo za to i Nam je odobrio...
Mogu reci jedno,zali Boze sto momak jednostavno zbog toga problema ne moze da igra onako kako bi moga...
Zali Boze i zbog kluba i zbog Tine...
Eto,momak jeste igracina, ali ima i zdravstvenih problema koji su mu i kreirali karijeru...
Nije Tino sklon kurzoboljama kao sto vecina misli,niti je sklon narusavanju atmosfere, svadjama kao sto pojedinci pisu i zaista mi je zao sto ne moze da pokaze raskošan talenat....
Znam,pojedinci ce odmah o plati ,primanjima,ali ponavljam, znali smo za to i Nam je odobrio...
Mogu reci jedno,zali Boze sto momak jednostavno zbog toga problema ne moze da igra onako kako bi moga...
Sretno nam! 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ma ubi ljubomora zbog plate...
Sastav za tri komada hladno...optimista sam sad...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šišić samo što je ušao uspio je da pogodi i tako donese novo poravnanje svojoj ekipi. Neodbranjivo je šutirao glavom nakon ubačaja za 2:2! 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tomasevic i Devedzic su fini igraci i ne bi bilo lose da pratimo njihov razvoj. Mislim da bi mogli profitirati kada bi ih kaparisali. Uostalom, iz Slobode su nam uvijek dolazili najbolji igraci.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Ne razmislja raja da mi za zvucna imena kao sto je sušić moramo praviti taj rizik, on da nema problema i da je u vrhunskoj formi mi mu ne bi bili opcija uopste...Vanja8 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 14:24Vidim malo , malo pa se udari po Tini Susicu...
Sretno danas i nasim i velezu da prođe utakmica mirno i bez povreda.
You are someone else I am still right here
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Plus sljedece kolo mi protiv Radnika kuci a Zri Zelj...JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 14:47Evo lazni remizirase. Pobjeda bi danas bila zlata vrijedna.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: benko21, rimljanin90, skoJaa i 56 gostiju.