Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nema sanse da pocne ista postava 2nd half
Ma Neco mora vani, nema lik sigurnosti sekunde jedne na lopti, totalno je isključio Salaha vam igre zbog Neca.
Ne mijenja Klopp prije 60te
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
JOTA JE SVE!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kakav igrac
pa 3x je jaci nego sto je bio u vukovima
- BeyKopites
- Kontakt:
Smecarsko ponasanje Salaha, nema mozga da skonta da hoce malo da ga odmori. Pojedince je Klopp previse razmazio pa misle da su nezamjenjivi.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Neka malo zara i emocije, bolje neko qrcobolju da pokazuje 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nek protiv Ajaxa pokaže zašto treba da igra 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne moze Adam protiv svojih dzaba je.
I Milner povreda. Stvarno nema smisla više.
E jbt ga, 30202 penala do kraja sezone i isto toliko povreda
Najgore suđenje na svijetu
Ponište čisti gol i dosude nepostojeći penal
Ponište čisti gol i dosude nepostojeći penal
Ma čim je on otišao da provjerava znao sam da odluka neće biti u korist Liverpula.
Frajer pada posle nekoliko sekundi, valjda se dosjetio da može da iskoristi kontakt... I Liverpul je ruku na srce dobijao penale posle blagih kontakata, ali ovo mi je bezveze.
Frajer pada posle nekoliko sekundi, valjda se dosjetio da može da iskoristi kontakt... I Liverpul je ruku na srce dobijao penale posle blagih kontakata, ali ovo mi je bezveze.
Lik išao na loptu, obojica promašila loptu i sudarila se stopalima. Niti jedan od njih nije dirnuo loptu. Nevjerovatno šta se sve sudi.Fuerza je napisao/la: ↑28 nov 2020, 15:32Ma čim je on otišao da provjerava znao sam da odluka neće biti u korist Liverpula.
Mozemo pricati sta hocemo, ali penal je bio. Isto ko sto bi rekli da je bio da su bile obrnute uloge.
Druga je stvar sto je Welbeck kasnio s reakcijom, ali mislim da ne bi sudac ni gledao da se ovaj nije bacio.
Druga je stvar sto je Welbeck kasnio s reakcijom, ali mislim da ne bi sudac ni gledao da se ovaj nije bacio.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Igra nije bila sjajna, Brighton je realno zaslužio bod. Jednostavno takav dan je bio da ništa nije išlo na stranu Liverpula, dva penala, 2 poništena gola, posebno onaj prvi milimetarski ofsajd, ponovo. Nekad bi ovakve utakmice završavale porazom Liverpula.
Ono što je dobra stvar je i da pored svih povreda Liverpul je u vrhu tabele, samo je bitno da tu ostanu, a kad se vrate oni koji fale onda nemam brige.
Ono što je dobra stvar je i da pored svih povreda Liverpul je u vrhu tabele, samo je bitno da tu ostanu, a kad se vrate oni koji fale onda nemam brige.
I meni je ono penal. Postojao je kontakt, nema šta. I lijepo si objasnio s trećom rečenicom. Moraš pasti ybga, inače nema gledanja.
Ja sam ocekivao 4/6 protiv lestera i brajtona al drukcihe okrenuto al sta bi sad. Valja se pripremit za wolvese i uzet 9/9 u sljedece3. Duga je sezon a i ovako popolovljeni dobro se drzimo u vrhu.
CPOJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.