Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Thiago Milner Ox nece biti spremni za utakmice protiv Ajaxa i Wolvesa.
Gini koji igra svaku utakmicu 90 minuta, roviti Hendo, Fabinho na stoperu i Jones su sve sto nam je ostalo u veznom redu.
Gini koji igra svaku utakmicu 90 minuta, roviti Hendo, Fabinho na stoperu i Jones su sve sto nam je ostalo u veznom redu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sreća pa Liverpul ima najviše opcija u veznom redu od svih top klubova. Ali i to ne vrijedi mnogo kad su ih većinom pola povrijeđeni ili primorani da igraju van pozicije.
Navijač Liverpoola od prije rata, pratim forum neko vrijeme. Jedno mi je čudno i nevjerovatno kako smo se svi pretvorili u VAR-ovce. Na stranu to što je po toj nastranoj"varovskoj" bukvalnošću bio penal, al je čudno da mi to ovako formalno prihvaćamo.
Ova situacija:Welbeck samo dira loptu koja mu je ostala iza ledja sa kojom on ništa prema naprijed nije mogao uraditi nit je kome odložiti, jer njegov kontakt sa loptom blago rečeno nikakav.
Halile te na dugom postu, al prvo analizirajte pa onda pišite postove.
Ne moramo mi makar ovako postati VAR-ovce.
Ova situacija:Welbeck samo dira loptu koja mu je ostala iza ledja sa kojom on ništa prema naprijed nije mogao uraditi nit je kome odložiti, jer njegov kontakt sa loptom blago rečeno nikakav.
Halile te na dugom postu, al prvo analizirajte pa onda pišite postove.
Ne moramo mi makar ovako postati VAR-ovce.
Pola veznih igra u odbrani
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne volim onu sta bi bilo kbb pricu ali stvarno kad se pogleda bodovno stanje timova na tabeli sad smo mogli biti daleko ispred samo da je bilo malo vise srece i mudrosti.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma.ovolike povrede su nas baš sjebale, sad vidiš zašto smo se prošetali ligom prošle sezone sa punim sa sastavom. Ova liga je lakrdija kad mi bez čitave odbrane djelimo prvo mjesto.
Prvo bez golmana, pa onda Van Dijk, Gomez, TAA, Fabinho, Mane bio out, Salah isto, Thiago ne igra, Henderson povrijeđen, onda evo sad Milner, Oxa svi i zaboravili. Shaq i Keita više van terena, nego na njemu. Matip isto.
Hladno bi se ovih povrijeđenih 11 borilo za top 4.
Hladno bi se ovih povrijeđenih 11 borilo za top 4.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bez pola igrača i protiv VARa na diobi prvog mjesta
Garay. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Thiago is unlikely to play again for #lfc this year. The initial impact of the injury and repercussions are taking longer to recover from than initially expected. #awlfc [liverpool echo]
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa iskreno, nisam ga ni očekivao do januara
**** Everton
Evertonovci su se nadali napokon nekom malo većem uspjehu ove sezone, ali ovo je mislim prevazišlo njihova očekivanja. U jednoj utakmici osakatiti 2 igrača Liverpula na duže staze i to igrače koji su planirani da budu jedni od ključnih ove sezone.
**** smo jeza u ledja.. nek je bog na pomoci do kraja sezone
zadovljan bi bio i sa drugim mjesto jbg, u ligi prvaka probati otici do kraja jer je tamo lakse i manje utakmica
zadovljan bi bio i sa drugim mjesto jbg, u ligi prvaka probati otici do kraja jer je tamo lakse i manje utakmica
STEVIE GERRARD
Karma je svoje odradila. Nakon te utakmice totalni raspad kod njih i može se reći da su sve simpatije, koje su imali zbog dobre igre do te utakmice, izgubili i rezultati su im katastrofalni...
Thiago out jos 2 mjeseca.A tako je dobro pocelo sve protiv Chelsea kad se sjetim. kuknjava
Trent,Milner,Keita,Ox,Shaqiri - nadam se da ce neko od njih biti u rosteru u decembru
Nadam se da se Matip odmorio , trebat ce nam.
Trent,Milner,Keita,Ox,Shaqiri - nadam se da ce neko od njih biti u rosteru u decembru
Nadam se da se Matip odmorio , trebat ce nam.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
U LP će biti lakše jer neće biti utakmica 2 mjeseca tamo, možemo se i pojačati do tad. Ligu treba izgurati do Februara da smo u vrhu u par bodova.
Ovo Dudekovo je vjerovatno najbolja dupla odbrana u istoriji fudbala ikad. Znači od 100 000 pokušaja samo se jednom ovo brani.
Kelleher
Neco desno 
WHO TE FUCK IS CLARKSON?
Đe Becker?
Đe Becker?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.