FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zbog ovog X tacno cemo morati poderati Borac,da se istresemo na nekome. Naravno to ce biti moguce ako Handzic ostane na klupi
- Kockoglavi
- Kontakt:
Pejovic ubjedljivo najbolji danas
Da se tjera ko sto se ovdje pise mi bi se za opstanak borili.
Po meni je sve ovo ok desi se i greska dobije se crveni nije kraj svijeta. Nama samo napadac fali al to svi znaju s tim da bez povrede Ahmetovica bi to manje dolazilo do izrazaja.
Sramota je da se nekome govori da umre svako malo jer necija greska i splet okolnosti je dovelo do toga da bude prvi napadac.
You are someone else I am still right here
Pejovic velika ka.rina
Nek ostane Handžić u Mostaru, fin grad bgm.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- forza_juve
- Kontakt:
Koji klosar moras biti pa svom igracu pozeljeti smrt, povredu i sve najgore u zivotu.
Lik je los to je ocigledno ali psovanje familije i govoriti umri, da Bog da se povrijedio i tako to je van svake pameti.
Ne daj Boze da zaredamo dva poraza pa mrtva glava bi pala
Lik je los to je ocigledno ali psovanje familije i govoriti umri, da Bog da se povrijedio i tako to je van svake pameti.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Hahahahahahaha kako je panj gurnu naprijed, dajem sve za snimak ovog poteza
A očekuju se neke grupne faze Europe ,kakva Europa njiva je za ovce...forza_juve je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:50Koji klosar moras biti pa svom igracu pozeljeti smrt, povredu i sve najgore u zivotu.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Handze zaboravio vodit loptu bgmi
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma Pidro i štoperi su jedini odigrali oba poluvremena dobro
Haj bar nije poraz 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- forza_juve
- Kontakt:
Ocekivanja su velika ali isto tako navijaci lete visoko zato i kazem ne daj Boze dva poraza bilo bi prijetnji.Hztesanj je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:51A očekuju se neke grupne faze Europe ,kakva Europa njiva je za ovce...forza_juve je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:50Koji klosar moras biti pa svom igracu pozeljeti smrt, povredu i sve najgore u zivotu.
Covjek da promasi jos 10 zicera nije on kriv sto igra i sto nema drugog napadaca
❤️1946❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi smo jedna prosječna ekipa sa iznadprosjecnim uslovima i sa 2 igrača koja su bila u životnoj formi i doveli nas do ovog gdje smo sad na tabeli a kako oni padaju izlazi na vidjelo sav nekvalitet ove ekipe
E moj Harise...
Imamo +5
Imamo +5

I kovacevic.
Na kraju krajeva ovo i nije kiks obzirom da smo imali 2 igraca manje od 70te minute.
Ako cemo ovo nazvati kiksom onda je vinkov 100%.
Cestitam svima, rekorderi premijer lige, godina dana bez poraza

NEMA NAZAD
Takvi ljudi koji to mogu psovati i poželjeti ne zaslužuju ni da se raduju pobjedamaforza_juve je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:53Ocekivanja su velika ali isto tako navijaci lete visoko zato i kazem ne daj Boze dva poraza bilo bi prijetnji.Hztesanj je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:51A očekuju se neke grupne faze Europe ,kakva Europa njiva je za ovce...forza_juve je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:50Koji klosar moras biti pa svom igracu pozeljeti smrt, povredu i sve najgore u zivotu.
Covjek da promasi jos 10 zicera nije on kriv sto igra i sto nema drugog napadaca
12. igrač kluba iz Titove 38b
- Kockoglavi
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Benko123, budzak, Burberry46, Giuseppe1, johntravolta123, Kaunas, Komercijala19, ledesma, miguelramos, rimljanin90, Riziko, sarajevo19461987, skoJaa, Tarapi, Tatamata1946 i 140 gostiju.