BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
S obzirom na to da je Bayern prosuo bodove, prema zakonima prirode, momci u crno-žutim dresovima moraju danas igrati kao prosječan tim iz druge lige.
-
- Kontakt:
Ja sam vec mnogo puta napisao i muka mi ponavljati , svicarska prevara od trenera Mora otici.
I treba nam bolji golman
I treba nam bolji golman
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne znam čim ih je Favre nadopingovao na poluvremenu, ali udara momački 
Lete u napadu
Daj Mokuoka da vidimo i njega

Lete u napadu

Daj Mokuoka da vidimo i njega

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Desperado09
- Kontakt:
Daj Jusufa... 

- kraljttbvb
- Kontakt:
Inače juce su momci iz BVB II dobili Salkea 5-1 u gostima. Trenutno su drugi, imaju 2 boda manje od Esena, ali i 2 utakmice manje.
Ove sezone se malo uozbiljio rad ove druge ekipe i čini se da su odlučili da udju u 3. ligu
Ako će se omladina kaliti u nižim ligama, onda im je puno bolje da igraju sa treceligasima, puno su ozbiljnije ekipe nego u ovoj sada regionalnoj ligi West
Ove sezone se malo uozbiljio rad ove druge ekipe i čini se da su odlučili da udju u 3. ligu

Ako će se omladina kaliti u nižim ligama, onda im je puno bolje da igraju sa treceligasima, puno su ozbiljnije ekipe nego u ovoj sada regionalnoj ligi West

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Watzke stao na kraj glasinama da Haaland ima u ugovoru 75 € klauzulu.
Klauzule kaze nema i zeli da isti sto duze ostane u BvB , ugovorom je vezan do 2024 g
Klauzule kaze nema i zeli da isti sto duze ostane u BvB , ugovorom je vezan do 2024 g

-
- Kontakt:
Ja i dalje ostajem pri misljenju pic* ice jedna da svicarska prevara od trenera mora otici i da nam treba bolji golman.
Isto tako vrijeme je smjene za upravu , da je Watzke dingospo a nije sam bi trebao otici a sa njim i Zorc.
Zbog toga smanji dozivljaje i pokrij se po usima
Isto tako vrijeme je smjene za upravu , da je Watzke dingospo a nije sam bi trebao otici a sa njim i Zorc.
Zbog toga smanji dozivljaje i pokrij se po usima

-
- Kontakt:
Vidim kl*njo obrisao komentar , pobjegao 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Najprije da je moderacija upetljala prste u vasa prepucavanja a ako ima pravde i ti bi trebao na hladjenje.
PS: nadam se da ce Jusuf veceras postati unikat.
PS: nadam se da ce Jusuf veceras postati unikat.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Omerbavarac taj lik je prvi poceo nicim izazvan
- Desperado09
- Kontakt:
Očekivana lagana pobjeda. Sancho napokon odigrao dobar meč. Haland metn'o i ne vadi.
U odnosu na Herthu Favre rotirao 5 igrača. Mogao je vala i Jusufa ubaciti bar 5 min. Prolaz u grupi 99% siguran. U sljedećem kolu protiv Lazia možemo ovjeriti prvo mjesto.
Favre u manjim mečevima djeluje baš dobro. Treba mu par pobjeda u jačim utakmicama i onda bi bio na pravom putu. Ovako dok ne napravi taj iskorak i dalje će biti #FavreOut.
U odnosu na Herthu Favre rotirao 5 igrača. Mogao je vala i Jusufa ubaciti bar 5 min. Prolaz u grupi 99% siguran. U sljedećem kolu protiv Lazia možemo ovjeriti prvo mjesto.
Favre u manjim mečevima djeluje baš dobro. Treba mu par pobjeda u jačim utakmicama i onda bi bio na pravom putu. Ovako dok ne napravi taj iskorak i dalje će biti #FavreOut.
-
- Kontakt:
Ja ponavljam i ponavljam ali mene i prozivaju ovdje i ponovo evo kazem svicarska ubleha od trenera mora da ode vec danas.
Je*ote gubimo kuci od predzadnjeg 0:2.
Koja sramota.
Je*ote gubimo kuci od predzadnjeg 0:2.
Koja sramota.
Favre tito ubacuje dijete od 16 godina da nas vadi. Garant mu je u talu sa menađerom.
Evo već zabili jedan, da je Moukoko Bošnjak pisali bi lokalni mediji o predasitenciji u jakoj njemačkoj liZi
Evo već zabili jedan, da je Moukoko Bošnjak pisali bi lokalni mediji o predasitenciji u jakoj njemačkoj liZi
- Illmatic09
- Kontakt:
Sancho kad god uđe u dribling izgubi loptu.
-
- Kontakt:
Sta se ceka s otkazom ovom debilu?
-
- Kontakt:
Jbte u 9 tekmi , 3 smo vec zjanili.
Ne znam ni ja druze sta ceka uprava vise.
Ne znam ni ja druze sta ceka uprava vise.
Pa problem je sto nema koga staviti sad, ceka se kraj sezone jer ionako nemaju ambicija za nesto vise od gledanja u gujicu Bayernu i top 4 a to ce biti a i neki dan se pisalo da facke razmislja produziti sa flopavreom nadam se da sam krivo vidio. Ne vrijedi se sekirat ne odlucujemo mi niti nas iko ista pita, ima i gorih stvari trenutno
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kad se zabilo za 1-2, nekakvi su se svi pogubili po terenu. 3 stopera meljaju loptu, nikome je nemaju dodati...
-
- Kontakt:
Nije ni Bayern imao koga kad je dao otkaz Kovaču, s Flickom se racunalo samo do kraja sezone ako se sjecate, ista stvar i ode gore nemoze biti sigurno pa makar na klupu sjeo Watzke sam, ova ekipa je nevjerojatna kvalitetom i potencijalom i steta je svakog kola koje se gubi s ovim debilom na klupi.
-
- Kontakt:
Bez Haaland veceras.
Povredio koleno juce na treningu.
Nema ga do Januara.
Daj to malog klinca Youssoifa Moukoko mozda ispise historiju.
Povredio koleno juce na treningu.
Nema ga do Januara.
Daj to malog klinca Youssoifa Moukoko mozda ispise historiju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.