Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Forumaši su još gori bice 15 Boraca još do kraja sezone akobogdarobertkosar je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:57Jedite qovna vrapcicki cigani na celu sa uhljupom dudicem![]()
![]()
![]()
![]()
Sto ste nervozni sportski prijatelji, majka mu stara ako cemo biti sportski prijatelji kad nas dobijate mozemo li makar nekad i kad vam bod uzmemo... 

Nemojte nasjedat Rodjeni na ove provokacije debilcina. Najbolje je bilo da se naguzimo da nas dobro izjjebbete.
Aj mrs stoko.
Aj mrs stoko.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- robertkosar
- Kontakt:
Usput da ne zaboravim da se nayebem matere Arena sportu i njihovom usranom prenosu
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

- ElCartel11
- Kontakt:
Ne morate se vi naguziti nego se zahvalite Handzicu sto danas niste ispusili jedno 3:0.
Sredina tabele vam je realnost za Evropu niste u ovom momentu.
Sredina tabele vam je realnost za Evropu niste u ovom momentu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- robertkosar
- Kontakt:
E je mi prijatelja neretva vas odnijela sve i vas i ustase kad ste isti

-
- Kontakt:
A nije mi jasno sta je radio Dudic sada pa je pitarsko pucanstvo gnjevno? Evo nije dobacivao, nije dobio karton, cak i u superlativima pricao o danasnjem rivalu. Ne kontam
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Buraz ba kakav ti je to rijecnik? Sta si isfrustriran?robertkosar je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:01E je mi prijatelja neretva vas odnijela sve i vas i ustase kad ste isti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
:
Ti si jedan izuzetno nevaspitan insanrobertkosar je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:59Usput da ne zaboravim da se nayebem matere Arena sportu i njihovom usranom prenosu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ma zaje.bavam se kakav crni gnjev ako mi je zbog nekoga drago sto smo osteceni to je Velež svakako ce Zeljo popušiti u zapadnom mi cemo uzeti Radnika i to ce biti +osmica.killafrommanilla je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:01A nije mi jasno sta je radio Dudic sada pa je pitarsko pucanstvo gnjevno? Evo nije dobacivao, nije dobio karton, cak i u superlativima pricao o danasnjem rivalu. Ne kontam
Bili smo drugovi, pa ljubav probali...
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Zar je toliko strah napasti Sarajevo sa igracem vise 

Ne valja vam to sportski prijatelji.robertkosar je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:01E je mi prijatelja neretva vas odnijela sve i vas i ustase kad ste isti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 28 nov 2020, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma nigdje veze evo psuje se Dudicu opet i na vasem pdfu opet psovke kobiva "sportskim" sve najmilije, ne kontam ni to. Da ste zabili, pobijedili bi. Niste, i niste pobijedili. Sto je Velez kriv, da se psuje sve najmilije navijacima?90minut je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:03Ma zaje.bavam se kakav crni gnjev ako mi je zbog nekoga drago sto smo osteceni to je Velež svakako ce Zeljo popušiti u zapadnom mi cemo uzeti Radnika i to ce biti +osmica.killafrommanilla je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:01A nije mi jasno sta je radio Dudic sada pa je pitarsko pucanstvo gnjevno? Evo nije dobacivao, nije dobio karton, cak i u superlativima pricao o danasnjem rivalu. Ne kontam
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- robertkosar
- Kontakt:
Naguzili se ubicama u kupu da bi vam ovaj sudija i krmak od uzp-a siljio danas
Užasno suđenje. Nevezano za ona dva žuta, nego generalno cijela utakmica. Nije ni moglo biti igre, lik je svaki kontakt sviro. Preloše.
-
- Kontakt:
Nije ih pustio da pobjede, jer su sebi ucrtali u glavi da ovo moraju pobjediti.killafrommanilla je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:01A nije mi jasno sta je radio Dudic sada pa je pitarsko pucanstvo gnjevno? Evo nije dobacivao, nije dobio karton, cak i u superlativima pricao o danasnjem rivalu. Ne kontam
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ma anonimni forumaši igraju po drugim pravilima igre ne treba te to zabrinjavati sekunde.killafrommanilla je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:05Ma nigdje veze evo psuje se Dudicu opet i na vasem pdfu opet psovke kobiva "sportskim" sve najmilije, ne kontam ni to. Da ste zabili, pobijedili bi. Niste, i niste pobijedili. Sto je Velez kriv, da se psuje sve najmilije navijacima?90minut je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:03Ma zaje.bavam se kakav crni gnjev ako mi je zbog nekoga drago sto smo osteceni to je Velež svakako ce Zeljo popušiti u zapadnom mi cemo uzeti Radnika i to ce biti +osmica.killafrommanilla je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:01A nije mi jasno sta je radio Dudic sada pa je pitarsko pucanstvo gnjevno? Evo nije dobacivao, nije dobio karton, cak i u superlativima pricao o danasnjem rivalu. Ne kontam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.