Dobro pa ga ima ko zamijeniti. Najgora stvar koja moze da se desi ovoj ekipi je povreda Kjaer-a.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:52Bennacer sutra ne igra zbog povrede koju je pokupio danas na treningu. Divno.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- Romagnoli13
- Kontakt:
Thauvin bi trebao biti prioritet za Maldinija u Januaru. Strašan igrač, veliki upgrade bi bio za desnu stranu. A cijena 3-4M, a igrač koji realno vrijedi 35+ M
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Rom gdje si ti to procitao za Benasera da nece igrati,ja to nigdje nisam vidio.
Ono sto jesam je da su Diaz i Sale najvljeni sutra od prve minute
Ono sto jesam je da su Diaz i Sale najvljeni sutra od prve minute
- Romagnoli13
- Kontakt:
Imaš na par portala, povreda aduktora, ništa strašno ali skoro pa sigurno da neće rizikovati sa njim sutra. Mislim da se to može naći i na onoj Facebook stranici Milan Vesti. Oni informacije preuzimaju sa pouzdanih portala.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne znam ja sam sve prelistao,cak i prije sat je Bonera imao press nije nista spomenuo
Evo sad je Di Marzio napisao,steta
Doduse pise da nije dns trenirao jer se pozalio na bol u adukoru,ali nije to 100% fa nece igrati sutra
Evo sad je Di Marzio napisao,steta
Doduse pise da nije dns trenirao jer se pozalio na bol u adukoru,ali nije to 100% fa nece igrati sutra
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bitno je da nije nikakav povreda koja će ga odvojiti sa terena na duži period. Ako ne bude igrao sutra to će biti više zbog predstrožnosti.
A sa njim ili bez njega Milan je bolja ekipa od Fiorentina. Ali ne treba smetnuti s uma da ljubičasti protiv Milana kao po pravilu igraju najbolje. Tako da će sigurno i sutra tako biti.
A sa njim ili bez njega Milan je bolja ekipa od Fiorentina. Ali ne treba smetnuti s uma da ljubičasti protiv Milana kao po pravilu igraju najbolje. Tako da će sigurno i sutra tako biti.
Ma hajde neka malo odmori i Benaccer.
Za Fiorentinu su najavljeni u prvih 11 Ribery i Bonavetura.
Za Fiorentinu su najavljeni u prvih 11 Ribery i Bonavetura.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
celikmilan
- Kontakt:
Za desnu stranu Thauvin a zamjena za Hakana Szoboszlai.
Igrace on,nece tu biti problema,odradio je dns kasnije individualni trening
-
celikmilan
- Kontakt:
Ipak Bennacera neće biti danas. Fiorentina se može i mora pobjediti i bez njega. Neka se malo i odmori, ipak nije teška povreda.
Ni Castilejo nije pozvan. Tako da mali problem za danasnju utakmicu je to sto nemamo opcija sa klupe, doduse Hauge moze zamijeniti Diaza u drugom, a recimo Dalot da udje na krilo umjesto Salemaekersa.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
OFFICIAL Milan XI vs. Fiorentina:
Donnarumma; Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo; Kessie, Tonali; Saelemaekers, Calhanoglu, Brahim; Rebic
Donnarumma; Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo; Kessie, Tonali; Saelemaekers, Calhanoglu, Brahim; Rebic
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Danas Calabria igra 100.meč u Serie A za Milan.
Šteta što su desetkovani povredama, ovo je idealna situacija da se dobije i da se iskoriste ostali rezultati.
Ne znam šta očekivati bez dva (po)najbitnija igrača, pogotovo jer ova mrtva Fiorentina uvijek odigra utakmicu života protiv Milana...

Ne znam šta očekivati bez dva (po)najbitnija igrača, pogotovo jer ova mrtva Fiorentina uvijek odigra utakmicu života protiv Milana...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Bice yebeno, ali nadam se pobjedi
Fiorentina bas ima dobru ekipu barem na papiru, tanka nam je klupa danas, moze samo Hauge uci kasnije ili ne daj Boze Krunic
Fiorentina bas ima dobru ekipu barem na papiru, tanka nam je klupa danas, moze samo Hauge uci kasnije ili ne daj Boze Krunic
Falit ce tu sultan Ibra najvise ali dobro, ovo se mora ici da se dobije pa na bilo koji nacin. Rebic i Kessi zabijaju abd 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Dns to Kessie rjesava iz penala i pkazuje Ibri kako se sutaju penali 
Pobjedimo sad i mi smo na konju sa ovim kolom
Pobjedimo sad i mi smo na konju sa ovim kolom
- ArtVandelay
- Kontakt:
Nadam se pobjedi. Novembarski scudetto je u pitanju.
FORZA MILAN!
FORZA MILAN!
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Valjda je vrijeme da Milan makar jednom iskoristi kiks ostalih konkurenta za top4..
Nadam se dobroj partiji Tonalija,koji ce uz Kessija morati dobro odigrati.Treba iskoristiti kikseve ostalih ekipa i malo se odvojiti na tabeli
Forza Milan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.