Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Siroki ko muva bez glave u prvih 15 minuta. Borac ko da ima 15 igraca.
Al ga Benjo cjepnu.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Majstore, navijač sam Sarajeva. Jadan ti kad kontaš da je zabranjeno na nas se našpanovat.robertkosar je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:20Sta ce te nam bjedo vi pomagat i davat,kad igrate protiv nas naspanuje te ko da vam je barca dosla i mater bi prodali rodjenu da nas pobjediteSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:17Haj ne se.ri svega ti više. Yebalo te odgađanje, kmechis ko tetka neka. Eto neko treba sebi napraviti ritam subota-srijeda-subota da bi se mi kiselili za evropu. Jel ti se to neko treba skloniti sa terena da ti pobijedis jer ga smatras prijateljem? Mlatis gluposti. Šta nekoga boli chuna sto se mi borimo za titulu, 3 boda znace i njima ko i nama. Prijatelji smo tek toliko da normalno odeš u Mostar na ručak i kafu i odgledaš utakmicu sa tribine sa koje želiš, što ne možeš nigdje više u državi. Glup je svako ko konta da nam neko treba pokloniti bodove jer ga smatramo prijateljem.robertkosar je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:09Ima te vi prijatelje ubice iz listice odyebite od nas, njima dozvoljavate da odgadja tekme a nama ne. Pisam se ja po takvim prijateljima dobro![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- svrakino1921
- Kontakt:
Realno govoreći Sarajevo je oštećeno činjenicom da nijedan poguranac u njihovu korist nije bio. Razumijem čuđenje zbog suđenja, ništa im nije našteljeno i s pravom se bune, navikli su drugačije jeb.iga.
Inače, full retard ekipa je tu, priča kako se ložimo na njih, a druge puštamo je tu, ljutnja jer se nismo sklonili i poklonili tri boda je tu, forum je u svom primeu.
Tako jaki a nemaju pobjede protiv nas ove sezone
Btw. uskoro očekujem priču kako slavimo bod protiv njih
Inače, full retard ekipa je tu, priča kako se ložimo na njih, a druge puštamo je tu, ljutnja jer se nismo sklonili i poklonili tri boda je tu, forum je u svom primeu.
Tako jaki a nemaju pobjede protiv nas ove sezone

Btw. uskoro očekujem priču kako slavimo bod protiv njih

Iskreno,citajuci tvoje postove mislio sam da si bas realan,ovaj post jadno zvuci...Razocaravajuce...Baader je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:45Realno govoreći Sarajevo je oštećeno činjenicom da nijedan poguranac u njihovu korist nije bio. Razumijem čuđenje zbog suđenja, ništa im nije našteljeno i s pravom se bune, navikli su drugačije jeb.iga.
Tako jaki a nemaju pobjede protiv nas ove sezone![]()
![]()
Btw. uskoro očekujem priču kako slavimo bod protiv njih![]()
Ako padas na pisanja pojedinaca kojih ima na obje strane,onda sam zaista pogrijesio u vezi tebe
Ali eto,nije bitno,jos jednom cestitke Velezu na osvojenom bodu i sretno
Prvaka je odlucio go Hebiba u Mostaru.
- Chapman1886
- Kontakt:
kako sam i najavio,dobre ekipe i OČAJNI KVAZITRENERI,objektivan X
Samo Sloboda | COYG
Kao što ja znam ko nam piše da smo cigani i spominje ustaše i mile majke, tako bi i ti trebao znati kome su ovakvi postovi upućeni. Mojoj raji iz HZ nisu sigurno.Vanja8 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:53Iskreno,citajuci tvoje postove mislio sam da si bas realan,ovaj post jadno zvuci...Razocaravajuce...Baader je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:45Realno govoreći Sarajevo je oštećeno činjenicom da nijedan poguranac u njihovu korist nije bio. Razumijem čuđenje zbog suđenja, ništa im nije našteljeno i s pravom se bune, navikli su drugačije jeb.iga.
Tako jaki a nemaju pobjede protiv nas ove sezone![]()
![]()
Btw. uskoro očekujem priču kako slavimo bod protiv njih![]()
Ako padas na pisanja pojedinaca kojih ima na obje strane,onda sam zaista pogrijesio u vezi tebe
Ali eto,nije bitno,jos jednom cestitke Velezu na osvojenom bodu i sretno
- Chapman1886
- Kontakt:
Skandalozno ponašanje tatara vjerujem da će ga klub adekvatno kazniti
Samo Sloboda | COYG
Nemojte se svađati, vi ste ipak braća...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ma kakav Velez, danas su se skanjali da Sarajevo da gol ali Handzic ne moze more sa broda pogoditi. Mislim da ce ipak Sarajevo cijeniti ponasanje Veleza pa ce im delegirati sudije po zelji u narednim kolima .
Ko sve navija za Sarajevo **** te fudbale !
Ista meta, isto odstojanje.
Plavi i dalje misevi pravi, ovi titini ko malo bahnu i vrate se jer znaju da nisu konkurencija nikome za vrh...
Sarajevo i dalje prvo, bez poraza. Sampioni!
Plavi i dalje misevi pravi, ovi titini ko malo bahnu i vrate se jer znaju da nisu konkurencija nikome za vrh...
Sarajevo i dalje prvo, bez poraza. Sampioni!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne znam, po meni prva situacija penal, druga više da nije.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Inače, bolji smo od Sarajeva u međusobnom omjeru, mi smo bar dali go u gostima. Oni ni to 

- egocentrik
- Kontakt:
Slična utakmica Sarajeva kao na derbiju, generalno Sarajevo odigra kvalitetno prvo poluvrijeme s dosta jakim tempom i kreira veliki broj prilika, po meni kao na derbiju najveći krivac je Handzic sto rezultat nije bio povoljniji ali ni remi nije loš. Ovi padobranci s obje strane nista neuobičajno ali ništa ni previše bitno. Liga se lomi i logično da su obje ekipe "naspanovane" da naprave sto bolji rezultat samim tim i gruba igra dolazi do izražaja, s igračem manje smo bili egal ako ne i opasniji toliko o razlici u kvaliteti. Da je Velez negdje u sredini a da se mi borimo za titulu i da je bilo par kola pred kraj garantujem da bi utakmica bila mirnijeg karaktera, nikom ništa ne zamjeram i nadam se novom napadaču na zimu jer nam je Hare najveći krivac što nismo uzeli puni plijen a ne mostarci.
Sretno rođeni u borbi za mjesto koje vodi u Europu,
Sretno rođeni u borbi za mjesto koje vodi u Europu,
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Obe se komotno mogle svirati. Ne bi se sta imalo prigovoriti.
U Banja Luci niko boda uzet ne može. I tako će biti do kraja sezone. Borac kući igra odlično.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
A uz sve to, imaju i publiku.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.